2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım Allah hepimize sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

arkadaşlar merhaba bugün bildiğiniz üzere kontrolüm vardı neyseki pazartesinden daha iyiymiş iğneler gün aşırı oldu progesteron devam ediyor 1 ay da heyet raporu verdi bu durumda işe dönmek hayal görünüyor ama tek tesellim oğlum iyi ve tek dileğim de onu sağlıkla kucağıma almak

arkadaşlar merhaba bugün bildiğiniz üzere kontrolüm vardı neyseki pazartesinden daha iyiymiş iğneler gün aşırı oldu progesteron devam ediyor 1 ay da heyet raporu verdi bu durumda işe dönmek hayal görünüyor ama tek tesellim oğlum iyi ve tek dileğim de onu sağlıkla kucağıma almak

çok geçmiş olsun canım hiç bişe yapma yat dinlen yeter ki bebişlerimiz iyi olsunlar...

kıslar defne25 bugün amniyosentez sonucunu beklerken bugün beni aradılar ve sonucumu faxladılar...
Allahıma binlerce şükürler olsun temiz çıkmış...
inş. arkadaşlarımızda bu mutluluğu yaşıycaklar...
opuyorumnanaktan

ohhh hayırlı olsun canım cok sevındım..:):)

cok sukur canım ınan aklım sendeydı... ne guzel yat dınlen 1ay daha... oglusunla keyfıne bak:):) gecmıs olsun canım

kıslar defne25 bugün amniyosentez sonucunu beklerken bugün beni aradılar ve sonucumu faxladılar...
Allahıma binlerce şükürler olsun temiz çıkmış...
inş. arkadaşlarımızda bu mutluluğu yaşıycaklar...
opuyorumnanaktan

tebrikler canım cok sevindim

iyigeceler kizlar.benimde uykum gelmedi bugece.gunduz cok uyumusum...bir bakayim arkadaslar burdalarmi dedim ama hepiniz uyumussunz heralde..Allah rahatlik versin.gideyimde bende yatayim bari...bebisler olduktan sonra bol bol uykusuz kalcaz zaten...

Gunaydııınnnnnn anne adaylarııı we mınık bebeıslerııı ? nasılsınız bugun bız işe geldık yıne bugun sutumuzu ıcıyyıoruz.. ama kımse yok anlasılan uyuyorr herkes:KK43:(

günaydın...... güzel hafta sonu diliyoruzz......
hava süper değerlendirin ya.ben çıkamıyorum siz çıkın bari....

eşimin işten çıkmasını beklıyorum istanbula gıdıcez hava cok guzel şansımıza

sen nedek cıkamıyorsun canımmm

X