2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öncelikle gecmis olsun canim
Miyomm rahim icindemi yoksa distami?
Inanki her duamda once olmayanlara sonra hamile kalip saglicakla kucagimiza almayi dua ediyorum.
Benim sorunum 20 senedir.Savastim yilmadim 7. migro tedavimde tek bir embriyoyla hamile kaldim.
Transferden beridir gecmek bilmeyen bel ve kasik agrisi cekiyorum.16. hafdamda serklaj yapildi rahimde acilma oldu.Baya bir korku yasadik sukur iyi gecti halen daha kasik ve vajinal yoldan krampf agri cekiyorum.3 hafta hastanede kaldim.
Simdide seker ve sag böbregimde su toplamis yani seker cikti.
Olsun varsin sikayet etmiyorum ama bu agrilar iyicene psikolojimi bozdu dr normal desede endiseleniyorum.
Birde asiri derecede gaz proplemi yasiyorum midemde zorla yemek yiyorum.Cok istahsizim inanin hergun sanci cekiyorum.
Allahim bizlere sabir versin cok oldu sanirim ALLAHA emanet olalim inseallah

şekerim çok geçmiş olsun

İyi akşamlar annecikler, ben geldim. Ay çok fenayım. Çok kötü grip oldum. Dün k.validemle hastaneye gittik, sağlık ocağındaki dr ilaç yazamam demişti, k.doğumcuya yazdırdım. Burnum niegara şelalesi gibi akıyor maşallahı var :sinifsinif:

İyi akşamlar annecikler, ben geldim. Ay çok fenayım. Çok kötü grip oldum. Dün k.validemle hastaneye gittik, sağlık ocağındaki dr ilaç yazamam demişti, k.doğumcuya yazdırdım. Burnum niegara şelalesi gibi akıyor maşallahı var :sinifsinif:

cnm çok geçmiş olsun sorma benim de boğazım acaip yanıyor adaçayı içtim iki fincan umarım işe yarar

çiğdem ve aslı her ikinizde de geçmiş olsun... bol bol dinlenin..
aslıcım adaçayı içmek zararlı diye biliyorum tatlım.. istersen onun yerine ıhlamur içsen..

Ayy geçmiş olsun canım bende geçirdim ya eşim yine grip oldu bende yataktan attım onu kaydirigubbakcemile3 yine hasta olmaktansa inşallah en kısa zamanda geçer...
cnm çok geçmiş olsun sorma benim de boğazım acaip yanıyor adaçayı içtim iki fincan umarım işe yarar
Ihlamur çok iyi geliyor ve de 1 çay kaşığı toz zencefile 2 tatlı kaşığı balı macun gibi yapıp yemen lazım 2 gün yapsan bile birebir geliyor boğazlar için öksürmeden geçiyor grip yalnız burnunu tıkayıp yemen lazım kokusu biraz kötüde :)

Aynen bende diyecektim adaçayını ama günde 2 fincandan fazla kesinlikle içmemek gerekirmiş bütün bitk çayları için geçerli...
Annem sürekli rezeneden bahsediyor doğumdan sonra çok faydalıymış,sütü çok artırıyormuş bebişler çok emiyor ve hastalıklardan kurtuluyorlarmış fakat hamileyken rahim ağzını kasılması yaptğı için kesinlikle zararlıymış (lavanta,ginseng,rezene vs...).

çiğdem ve aslı her ikinizde de geçmiş olsun... bol bol dinlenin..
aslıcım adaçayı içmek zararlı diye biliyorum tatlım.. istersen onun yerine ıhlamur içsen..

tamam canım şimdi kocişe söylüyorum bana ıhlamur yapsın ballı limonlu içeyim

Ayy geçmiş olsun canım bende geçirdim ya eşim yine grip oldu bende yataktan attım onu kaydirigubbakcemile3 yine hasta olmaktansa inşallah en kısa zamanda geçer...

Ihlamur çok iyi geliyor ve de 1 çay kaşığı toz zencefile 2 tatlı kaşığı balı macun gibi yapıp yemen lazım 2 gün yapsan bile birebir geliyor boğazlar için öksürmeden geçiyor grip yalnız burnunu tıkayıp yemen lazım kokusu biraz kötüde :)

teşekkürler bebiş hemen ıhlamura başlayım ilerlemeden dursun zaten de yatıyorum hep dinlenme modundayım geçer inşallah

sln kızlar....uzun zamandır yazamıyorum aradabir ugrayıp bakıyorum.hasta olan arkadaslarımız varmıs gecmıs olsun,aynen bende cok kotu grıp olmusum.goz nezlezı galıba benımkı gozlerım akıyor burnum akıyor..inşallah hepımız bır an once ıyı oluruz. topiğimize bir baktımda ben ve bır arkadasımızın sadece cınsıyetı öğrenilmemiş,kısmetse ben pazartesı gunu doktoruma gıdecegım ve artık ınsallah ogrenırım cınsıyetını bebışımın:))) pazartesı gunu sızlerle hemen paylasacagım:))))

az önce ihtiyaç listesini okudum içim eridi inşallah iyi olurum da bebeğime alışveriş yapabilirim Allahım ne olur o mutluluğu esirgeme hiçbirimizden

bu arada bende temmuzmu ağustos annesimiyim bilmiyorum kızlar doktorum temmuz sonu yada ağutos başı dedi

Kızlar herkse günaydın yine uyku tutmadı bir gelip bakıyım dedim. Aslıcım senklaja gerek kalmamış çok sevindim. Çiğdemcim tatlım gelirsen özelden mesaj at sonuçların çıktı mı?
Dün kızımın odasını aldım kızlar. Moskoda şeker bebeden tavsiye ederim. çitler var kelebekler papatyalarr çokgüzel. Büyüyen yatak şifonyer 3 kapılı dolap oyuncak sepeti askı rafı cibinliği perdesi halısı lambası takım. Çok güzel 3 hafta sonra gelecek aldığım yer en az 1-1,5 ay önce gelsin yoksa koku çıkmıyor dedi. hepsini 2250ye aldım.(peşin) annemler de beşik beğenip aldılar bana o da 250. Gelsin resmini çekip koyarım şiddetle tavsiye ederim. Odasına ait herşey bitti kuzumun 1 tek boya yaptırıcam. Çok mutluyum. Şimdi de babaanneme kahvaltıya gidiyoruz. Hepinizi çok öptüm

Kızlar herkse günaydın yine uyku tutmadı bir gelip bakıyım dedim. Aslıcım senklaja gerek kalmamış çok sevindim. Çiğdemcim tatlım gelirsen özelden mesaj at sonuçların çıktı mı?
Dün kızımın odasını aldım kızlar. Moskoda şeker bebeden tavsiye ederim. çitler var kelebekler papatyalarr çokgüzel. Büyüyen yatak şifonyer 3 kapılı dolap oyuncak sepeti askı rafı cibinliği perdesi halısı lambası takım. Çok güzel 3 hafta sonra gelecek aldığım yer en az 1-1,5 ay önce gelsin yoksa koku çıkmıyor dedi. hepsini 2250ye aldım.(peşin) annemler de beşik beğenip aldılar bana o da 250. Gelsin resmini çekip koyarım şiddetle tavsiye ederim. Odasına ait herşey bitti kuzumun 1 tek boya yaptırıcam. Çok mutluyum. Şimdi de babaanneme kahvaltıya gidiyoruz. Hepinizi çok öptüm

gulerek kullansın bebısın saglıklıca buyusun odasında

canım şimdilik serklaj yapılmayacak. Bugün sabah da kültür sonucumu aldım temizmiş yani Allah korusun gerekirse hemen yapılabilecek. Çok şükür ağrılarım azaldı hatta bazen tamamen yok oluyor diyebilirim o nedenle de şimdilik serklaj yapılmadı.Progesterona devam ediyorum.Peki sen ilaç kullanıyor musun? Ben şimdi de bu progesteronların bir yan etkisi olabilir mi diye endişeleniyorum. Çok şükür benim şimdilik öyle akıntım filan yok. Doktorumda kanamanın filan olmamasını sevindirici buldu. Senin serklaj yapılmadan önce kanaman olmuş muydu canımcım?

canım sevindim ama kendini yorma hep yat dinlen rbenim bu haftaya kadar hiç kanamam olmamıştı şimdi oldu ama oda fazla korkulacak birşey değil dedi doktor progestan sabah akşam magnesıuım şase sabah akşam elevit günde 1 balık yağı günde bir ferrum fort günde 1 kullanıyorum canım progestan ama bizim hayatımızı kurtarıyor canım o yüzden yan etkisini düşünme ben doğumdan sonra bir dahiliye uzmanına gidicem zaten karaciğere yükleniliyyor çünkü bu haplarda ama olsun allahım bebeğimi bana bağaşlasın tedavisi olmayan dert vermesin yeter canım benim tek tesellim ikişimin olması canım doktorumda iyiki atmışız dedi benim ilk gebeliğim 20. haftada erken doğduğu için bunda dikiş atmak istei doktorum

canım masal kızımız güle yatsın büyüsün odasında sağlıcakla kullanmak naip olsun canım darısı başımıza ama ben kendime söz verdim hastanede bebeğimin sağlıklı bir şekilde doğduğunu görmeden hiç birşey almıyacağım tek dileğim onun sağlıcakla kucağımda olması

canım güle güle kullanın sağlıklı günlerde güzellik uykularına yatsın minik prensesimiz masal ben de şimdi yaptım kahvaltımı bir selam vereyim dedim sana da afiyet olsun canım

canım sevindim ama kendini yorma hep yat dinlen rbenim bu haftaya kadar hiç kanamam olmamıştı şimdi oldu ama oda fazla korkulacak birşey değil dedi doktor progestan sabah akşam magnesıuım şase sabah akşam elevit günde 1 balık yağı günde bir ferrum fort günde 1 kullanıyorum canım progestan ama bizim hayatımızı kurtarıyor canım o yüzden yan etkisini düşünme ben doğumdan sonra bir dahiliye uzmanına gidicem zaten karaciğere yükleniliyyor çünkü bu haplarda ama olsun allahım bebeğimi bana bağaşlasın tedavisi olmayan dert vermesin yeter canım benim tek tesellim ikişimin olması canım doktorumda iyiki atmışız dedi benim ilk gebeliğim 20. haftada erken doğduğu için bunda dikiş atmak istei doktorum

canım ben kendimle ilgili korkmuyorum ilaçlardan bebişe ibişey olmasın progestan akciğer sorunlarına ve erkek bebeklerde penis deliğiyle ilgili sorunlara sebep olabiliyor diye okudum internette. ama haklısın sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi sorun değil bana magnezyum vermedi 24. haftadan sonra tekrar bir gözden geçirme yaparız dedi bu defa doktoruma sonuna kadar güveniyorum kadın benle birlikte ağladı inanamadım bişey olursa ara eve de gelirim dedi bunlar da bitirdi beni herşey yolunda gidecek çok eminim çok öptüm seni

canım masal kızımız güle yatsın büyüsün odasında sağlıcakla kullanmak naip olsun canım darısı başımıza ama ben kendime söz verdim hastanede bebeğimin sağlıklı bir şekilde doğduğunu görmeden hiç birşey almıyacağım tek dileğim onun sağlıcakla kucağımda olması

ben de öyle karar almıştım canım doğmadan bişey almak istemiyordum ama oda konusunda didem doğrusunu yapmış ancak kokusu çıkar bir de eksiklerimiz diye bir forum var orada bir arkadaş 3 aylıkken başlamış 7. aya ancak bitti diyor o nedenle 30. hafta bitsin zaten beğenmiştim eşim alacak malum ben yatıyorum ama bir yandan da dua ediyorum Allahım nolur bu mutluluğu bana yaşat diye kimbilir didemcim nasıl mutlu olmuştur Alahım nazarlardan saklasın

Kızlar selam geldim hemen gidicem net yok annemlerde...Kızkardeşimdeyim.Sonucum için dün aradım kliniği ama kapanmış açan olmadı telefonu.Öğrenemedim yani ama yarın mutlaka öğrenicem burya girer yazarım ben yine bir şekilde...[Herkes kendine ve bebişlerine iyi baksın öpüyorum:)))))/B]

merhaba tatlı annişler nasılsınız?
Dicemm ama h.sonu nedeniyle kimse yok sanırım:KK43:

Rahatsız olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun. Allah ım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Serdem cim çok sevindm güle güle kullansın masal bebek:)

Kötü bi hafta geçirdik çok ağladım üzüldüm ve bebeğimde benimle üzüldü biliyorum çok üzgünüm ama işte...

Yarın kontrol var 2.düzey usg de bol bol izleriz bebişimizi inş :) kocaman olmuştur oğlum:)

X