Ben de özel hastaneler ve muayenehanelerden o kadar çok sıkıntı çektim ki. Oğlumun doğumunda Ankara'nın en iyi hastnalerinden birinde takipteydim. talihsiz bir şekilde 14 şubatta suyum gelince ortada kaldım. Bu hamileliğimde 2 li testim çok az sınırda çıktı (1/822) hemen amniyosentez ve kürtaj pazarlığına oturdular. dr. ve hastane biraz şans işi sanırım
walla kızlar benim yaşadıklarımdan çıkardığım sonuç gözümüze çapak düşse doktora gitmeliyiz ben artık öyle olcam zırt bırt arayıp gitcem
canım nasıl içmem hem başım ağrıyor hem heryerim şimdi içmezsem birdaha hiç
içmemeliyim yani...
Git valle bende ne zaman bir şey için arasam hemen gel diyor doktorum.
Bana bak çocuğa dün o kadar söylendin tekme atıyor diye Allah'ın sopası yok bak başın ağrıdı. Bugünlük hadi neyse bir daha içtiğini görmiyim yoksa doğunca şikayet edicem oğluna senikötükedihüso
Güvenme canım güvenme sen en iyi bildiğin yere git
Selam Güzel ağustos anneleriii :)
eylül anneleri topiğinden geliyorum hem bir merhaba demek istedim hemde bize ilginç gelen bişeyi size danışmak istedim...
arkadaşlar bizim listemizde çoğu arkadaşımızın sat ları ile cinsiyetleri tutuyor.
yani mesela 6 aralık satlı tüm annelerin bebeklerinin cinsiyeti erkek...
4 aralık satlı tüm annelerin cinsiyetleri kız...
biz bu olayın şaşkınlığı içerisindeyiz...
acaba diyoruz bu bir tesadüfmü yoksa bir açıklaması varmı ?
sizce nedir?
sevgiler.....
inşallah kızlar yaa hafiflesin biraz yeter bana..Şeymacım içtim şimdi minoset.
doktorum dayanılmayacak kadar ağrın olunca iç dedi sürekli de içme ama dedikaydirigubbakcemile3
Ben de özel hastaneler ve muayenehanelerden o kadar çok sıkıntı çektim ki. Oğlumun doğumunda Ankara'nın en iyi hastnalerinden birinde takipteydim. talihsiz bir şekilde 14 şubatta suyum gelince ortada kaldım. Bu hamileliğimde 2 li testim çok az sınırda çıktı (1/822) hemen amniyosentez ve kürtaj pazarlığına oturdular. dr. ve hastane biraz şans işi sanırım
Sen güzel yemekler yapıyosundur canım, arada bize tarif yazCanımız çekerse yaparız bizde senin tarife göre. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ay bende kıyma aldım geldim şimdi. kaydirigubbakcemile3
bende düdüklude mercımek çorbası yapcam şimdi hem lezzetlı hem pratık oluyo... bıde yanına kuru biberım vardı buzluktada hazır harcım doldurcam hemen şimdi:):
hımmm kıyma degınce aklıma karnıyarık gelıyo:):) ama bız burdan kıyma almadıgımız ıcın yapamıyorum...
defencim şimdi çok utandım bak bilmiyorumkismile
muhakkak gözden kaçmıştır annelerimiz tüm misafirlere kucak açar mazur gör lütfen...a.s.
Berrakada tabii söylerim seve seve sleppymiz genelde aktiftir selamını ileticeğim a.s.
teşekkür ederim kızlar sanırım bizimkisi tesadüf...
buna yoralım bari.
bende yarın cinsiyet öğrenmeye gideceğim inşallah bebeğimiz kendini gösterir 4 aralık satlı herkesin kızı olacak bakalım benikide öylemi yoksa çiçeklerin arasına bir böcekmi gelecek opuyorumnanaktan
sizle sağlıklı manilelikler diliyorum...
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
hoşçakalıııın a.s.
bence kesin kesin şans canım benim
oyle canım benım 1 gun kalmıs surda doktor kontolume...
hımmm kıyma degınce aklıma karnıyarık gelıyo:):) ama bız burdan kıyma almadıgımız ıcın yapamıyorum...[/COLOR]
[COLOR="darkgreen" .!.:kesınlıkle tatlım... bıraz paragoz oluyolar bıde farkında degılsn verdıgı testlerın tahlıllerın o anda soyup sogana cevırıyolar bide:):) ama ben ozel gıttıgım hastanede doktorumdan cok emmnunun... cok ılgılı bı bayan.. bıde ozelleın heryerı tertemız oluyo onu sevıyorum...
4 haftalık hamıleken burda devlete gıttım bana dısgebelık oldugu soyledı ondan berı devlete adım atmadım zaten... doktorumda ıyı olunca devam edıorum şimdilik... [/COLOR]
[/COLOR]
anam didem sen benim korkulu rüyamsın kız bu topikte:roflol::roflol::roflol::roflol:
KArnıyarığı eşim çok sever , ben patlıcandan hiiiiiç hoşlanmam. Bende de kabak vardı , dolma yapiim bari dedim.Şimdi başlamam lazım, kocam erken gelicek. Sonrada arkadaşına gidicez oturmaya. kaydirigubbakcemile3 Hava da o kadar sıcak ki, kendimi bi an denize atasım geldi. kaydirigubbakcemile3
özel hastaneler şuan tamamen ticari kaygıyla bakıyorlar herşeye,başagrısı şikayetiyle gidin ayak mr ına kadar çekerler malesef...
didem sen hangi doktora gidiyorsun?
benim doktorum özel ama ben şanslıyım ki iyi bir doktora denk geldimm
KIZLAR; ARANIZDA DAHA ÖNCE DUYAN BİLEN VAR MI BİLMİYORUM AMA. BEN DAHA EVLENMEDEN Bİ KIZ ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORDUM, EVLENDİKTEN SONRADA İNŞALLAH Bİ KIZIMIZ OLUR DEDİM EŞİME HEP.
BEBEĞE KARAR VERDİĞİMİZDE,ÇİN TAKVİMİNE GÖRE KIZ OLAN AYDA KORUNMAYI BIRAKTIK VE O AY HAMİLE KALDIM. VE BİR KIZIM OLACAK.
BU TAKVİMİN TAKİBİNE 3-4 YIL ÖNCE BAŞLADIM ASLINDA, ÇEVREMDE HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMA DAHA İLK AYLARINDA CİNSİYETİ SÖYLEDİM BU TAKVİME GÖRE. HEPSİ TUTTU. 5 ARKADAŞIM DOĞUM YAPTI SON 3 YIL İÇİNDE, 4'Ü ERKEK, 1'İ KIZ. YANILMA OLMADI.
HAMİŞ OLDUĞUMDA; CİNSİYET İN KIZ OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE ŞAŞIRMADIK AMA ÇOK MUTLU OLDUK, EŞİME DEMİŞTİM Kİ"EĞER CİNSİYETİ KIZ OLURSA, İKİNCİ ÇOCUĞUMUZUN DA ERKEK OLMASI İÇİN BU TAKVİME BAKARIZ." TABİ ALLAH'IN TAKDİRİYLE...:Saruboceq:
AMA DEMEKKİ UZUN YILLAR TAKİP EDİLMİŞ Kİ; YANILMA PAYI HİÇ YOK, ABİMİN EŞİ DE BENDEN 2 HAFTA FAZLA HAMİŞ, TAKVİMDEN BAKARAK ERKEK DEDİM. VE ERKEK....
SİZE LİNKİ VERİYORUM KIZLAR, HAMİŞ KALINAN YAŞ İLE HAMİŞ OLDUĞUNUZ AY ÖNEMLİ..
Kızlar gerçekten doğrumu,yoksa hep tesadüf mü oldu merak ediyorum, siz de bakın bakalım doğru mu gerçekten??
Mesela ben; 26 yaşında ve kasım ayında hamile kaldım. Kız istediğim için. Tabloya bakın bi:
KArnıyarığı eşim çok sever , ben patlıcandan hiiiiiç hoşlanmam. Bende de kabak vardı , dolma yapiim bari dedim.Şimdi başlamam lazım, kocam erken gelicek. Sonrada arkadaşına gidicez oturmaya. kaydirigubbakcemile3 Hava da o kadar sıcak ki, kendimi bi an denize atasım geldi. kaydirigubbakcemile3
KIZLAR; ARANIZDA DAHA ÖNCE DUYAN BİLEN VAR MI BİLMİYORUM AMA. BEN DAHA EVLENMEDEN Bİ KIZ ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORDUM, EVLENDİKTEN SONRADA İNŞALLAH Bİ KIZIMIZ OLUR DEDİM EŞİME HEP.
BEBEĞE KARAR VERDİĞİMİZDE,ÇİN TAKVİMİNE GÖRE KIZ OLAN AYDA KORUNMAYI BIRAKTIK VE O AY HAMİLE KALDIM. VE BİR KIZIM OLACAK.
BU TAKVİMİN TAKİBİNE 3-4 YIL ÖNCE BAŞLADIM ASLINDA, ÇEVREMDE HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMA DAHA İLK AYLARINDA CİNSİYETİ SÖYLEDİM BU TAKVİME GÖRE. HEPSİ TUTTU. 5 ARKADAŞIM DOĞUM YAPTI SON 3 YIL İÇİNDE, 4'Ü ERKEK, 1'İ KIZ. YANILMA OLMADI.
HAMİŞ OLDUĞUMDA; CİNSİYET İN KIZ OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE ŞAŞIRMADIK AMA ÇOK MUTLU OLDUK, EŞİME DEMİŞTİM Kİ"EĞER CİNSİYETİ KIZ OLURSA, İKİNCİ ÇOCUĞUMUZUN DA ERKEK OLMASI İÇİN BU TAKVİME BAKARIZ." TABİ ALLAH'IN TAKDİRİYLE...:Saruboceq:
AMA DEMEKKİ UZUN YILLAR TAKİP EDİLMİŞ Kİ; YANILMA PAYI HİÇ YOK, ABİMİN EŞİ DE BENDEN 2 HAFTA FAZLA HAMİŞ, TAKVİMDEN BAKARAK ERKEK DEDİM. VE ERKEK....
Kızlar gerçekten doğrumu,yoksa hep tesadüf mü oldu merak ediyorum, siz de bakın bakalım doğru mu gerçekten??
Mesela ben; 26 yaşında ve kasım ayında hamile kaldım. Kız istediğim için. Tabloya bakın bi:
Ya ben doğumdan korkuyorum bir yandan hemen gelsin diyorum 1 yandan da korkuyorum bayılıp ayılamazsam vs diye. Ya ben bebişin tekmelerini de özlerim