2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence kesin kesin şans canım benim

Bizimkinde öyle çok çok tutan yok ama dikkatli bakınca örneğin satı 22 kasım olan annelerin hepsinin cinsiyeti kız.20 kasım annelerinin 4ü de kız biri belli değil.16 kasım olanların 3ü kız biri erkek yani böyle bakınca ağırlıklı olarak tutanlarda var yani mesella çoğunda erkek ya da kız ağırlıklı anlatabildimmi bilmiyorum:uhm:

walla kızlar benim yaşadıklarımdan çıkardığım sonuç gözümüze çapak düşse doktora gitmeliyiz ben artık öyle olcam zırt bırt arayıp gitcem

Git valle bende ne zaman bir şey için arasam hemen gel diyor doktorum.

canım nasıl içmem hem başım ağrıyor hem heryerim şimdi içmezsem birdaha hiç
içmemeliyim yani...

Bana bak çocuğa dün o kadar söylendin tekme atıyor diye Allah'ın sopası yok bak başın ağrıdı. Bugünlük hadi neyse bir daha içtiğini görmiyim yoksa doğunca şikayet edicem oğluna senikötükedihüso

defencim şimdi çok utandım bak bilmiyorumkismile
muhakkak gözden kaçmıştır annelerimiz tüm misafirlere kucak açar mazur gör lütfen...a.s.

Berrakada tabii söylerim seve seve sleppymiz genelde aktiftir selamını ileticeğim a.s.

teşekkür ederim kızlar sanırım bizimkisi tesadüf...
buna yoralım bari.
bende yarın cinsiyet öğrenmeye gideceğim inşallah bebeğimiz kendini gösterir 4 aralık satlı herkesin kızı olacak bakalım benikide öylemi yoksa çiçeklerin arasına bir böcekmi gelecek opuyorumnanaktan

sizle sağlıklı manilelikler diliyorum...
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
hoşçakalıııın a.s.

anam didem sen benim korkulu rüyamsın kız bu topikte:roflol::roflol::roflol::roflol:

Güvenme canım güvenme sen en iyi bildiğin yere git

oyle canım benım 1 gun kalmıs surda doktor kontolume...

hosgeldın canım... ya bu çin takvımıyle falan alakalı olabılır mi? cınsıyet degınce ılk aklıma çin takvimi gelıyoartık benım:):)

inşallah kızlar yaa hafiflesin biraz yeter bana..Şeymacım içtim şimdi minoset.
doktorum dayanılmayacak kadar ağrın olunca iç dedi sürekli de içme ama dedikaydirigubbakcemile3

banada oyle demişti dayanamazsan parol ıc... bende ıcıyorum napıyım yoksa dayanamıyorum...

kesınlıkle tatlım... bıraz paragoz oluyolar bıde farkında degılsn verdıgı testlerın tahlıllerın o anda soyup sogana cevırıyolar bide:):) ama ben ozel gıttıgım hastanede doktorumdan cok emmnunun... cok ılgılı bı bayan.. bıde ozelleın heryerı tertemız oluyo onu sevıyorum...

4 haftalık hamıleken burda devlete gıttım bana dısgebelık oldugu soyledı ondan berı devlete adım atmadım zaten... doktorumda ıyı olunca devam edıorum şimdilik...

güle güleeehihoyyytyine gellll

bence kesin kesin şans canım benim

özel hastaneler şuan tamamen ticari kaygıyla bakıyorlar herşeye,başagrısı şikayetiyle gidin ayak mr ına kadar çekerler malesef...

didem sen hangi doktora gidiyorsun?

benim doktorum özel ama ben şanslıyım ki iyi bir doktora denk geldimm

kızlar ben kaçtım yan taraftan çağırdılar(eşimin halası)çay içmeye ama ben içmem heralde çayı sevmiyorum canım da istemiyor gideyim havam değişsin biras

oyle canım benım 1 gun kalmıs surda doktor kontolume...

hımmm kıyma degınce aklıma karnıyarık gelıyo:):) ama bız burdan kıyma almadıgımız ıcın yapamıyorum... [/COLOR]

KArnıyarığı eşim çok sever , ben patlıcandan hiiiiiç hoşlanmam. Bende de kabak vardı , dolma yapiim bari dedim.Şimdi başlamam lazım, kocam erken gelicek. Sonrada arkadaşına gidicez oturmaya. kaydirigubbakcemile3 Hava da o kadar sıcak ki, kendimi bi an denize atasım geldi. kaydirigubbakcemile3

Önemli olan dr.undan memnun olman. ben ilk hamileliğimde çok memnundum. her test sonucu arar bilgi verirdi. muayene en az yarım saat sürerdi falan. suyum geldiği akşam 14 şubattı hastaneye gelmeyi bırak nöbetçi dr.u yönlendirip ultrasona sokmadı. 2 gün öyle gezdim. 2 gün sonra başka hastaneye acil girdik bebeğim susuz kalmış. suni sancuyla doğumu başalttılar. orası da ayrı bir kabustu.

eşime diyorum ben bunu evde doğurayım diye. :)

anam didem sen benim korkulu rüyamsın kız bu topikte:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bakma öyle dediğime bayılıyorum kız ben sana sırnaşık şey

At at da sonra zatüree ol (töbe töbe)

KIZLAR; ARANIZDA DAHA ÖNCE DUYAN BİLEN VAR MI BİLMİYORUM AMA. BEN DAHA EVLENMEDEN Bİ KIZ ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORDUM, EVLENDİKTEN SONRADA İNŞALLAH Bİ KIZIMIZ OLUR DEDİM EŞİME HEP.

BEBEĞE KARAR VERDİĞİMİZDE,ÇİN TAKVİMİNE GÖRE KIZ OLAN AYDA KORUNMAYI BIRAKTIK VE O AY HAMİLE KALDIM. VE BİR KIZIM OLACAK.

BU TAKVİMİN TAKİBİNE 3-4 YIL ÖNCE BAŞLADIM ASLINDA, ÇEVREMDE HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMA DAHA İLK AYLARINDA CİNSİYETİ SÖYLEDİM BU TAKVİME GÖRE. HEPSİ TUTTU. 5 ARKADAŞIM DOĞUM YAPTI SON 3 YIL İÇİNDE, 4'Ü ERKEK, 1'İ KIZ. YANILMA OLMADI.

HAMİŞ OLDUĞUMDA; CİNSİYET İN KIZ OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE ŞAŞIRMADIK AMA ÇOK MUTLU OLDUK, EŞİME DEMİŞTİM Kİ"EĞER CİNSİYETİ KIZ OLURSA, İKİNCİ ÇOCUĞUMUZUN DA ERKEK OLMASI İÇİN BU TAKVİME BAKARIZ." TABİ ALLAH'IN TAKDİRİYLE...:Saruboceq:
AMA DEMEKKİ UZUN YILLAR TAKİP EDİLMİŞ Kİ; YANILMA PAYI HİÇ YOK, ABİMİN EŞİ DE BENDEN 2 HAFTA FAZLA HAMİŞ, TAKVİMDEN BAKARAK ERKEK DEDİM. VE ERKEK....
SİZE LİNKİ VERİYORUM KIZLAR, HAMİŞ KALINAN YAŞ İLE HAMİŞ OLDUĞUNUZ AY ÖNEMLİ..
Kızlar gerçekten doğrumu,yoksa hep tesadüf mü oldu merak ediyorum, siz de bakın bakalım doğru mu gerçekten??
Mesela ben; 26 yaşında ve kasım ayında hamile kaldım. Kız istediğim için. Tabloya bakın bi:

Ya ben doğumdan korkuyorum bir yandan hemen gelsin diyorum 1 yandan da korkuyorum bayılıp ayılamazsam vs diye. Ya ben bebişin tekmelerini de özlerim

CAnım ben şu an zekai tahir burak'ın ümitköy'deki polikliniğine gidiyorum. ama 1 ay sonra gazi ünv.de aydan biri'ye gidicem. onunla da bitiririm umarım. benim de şu hastane ve dr. şansım dönsün artık. ilk hamileliğmde bay..dır'a gidiyordum.

Benim tutmadı ama 25 kasımda erkek yazıyor benim kız....:1hug:

Bende kız görünüyor ama oğlum olacak canım.
Bu arada herkese merhaba.
Geçmişi okuyamadım umarım ters bir şey yoktur.
Nasılsınız güzel anneler?
Biz oğlumla çok iyiyiz...

Canım çin takvimi benim ilkinde tutu bunda tutmadı. ben takvime bakarak hep erkek dedim. yanılma payı var. çünkü bazen yumurtlama gecikiyor ya da erken oluyor.

hehe hadı sen kabagı doldurmaya basla bende biberi:):)

tatlım benımkı tutuyo 19 ve kasım kız:):)

benimki tutmadı canım, erkek çıkıyodu benim takvimde. Ben 25 imde hamile kaldım.Zaten 2 ay sonra 26 oldum. Yaş 25 hamile kaldığım tarih kasım benimde, ama tutmadı. kaydirigubbakcemile3

Ya ben doğumdan korkuyorum bir yandan hemen gelsin diyorum 1 yandan da korkuyorum bayılıp ayılamazsam vs diye. Ya ben bebişin tekmelerini de özlerim

Ya bende bi an önce doğsun istiyorum, ama nasıl doğurucam onu bilmiyorum .kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…