2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa kkızlarr anneccm diye biri gözetliyor bizi sürekli farkettiniz mi?geçen gün dayanamadım özelden yazdım.hadi sende gel aramıza muhabbete falan dedim ama tık yok bugünde buradaydı..
uzun zamandır burada okuyor bizi ama nedense gelmiyor muhabbete:))))

nası bı agrı tatlım bu dayanılmıcak sekılde mı ? agrıyla beraber kanama falan varmıydı?? cunku benımde karnım agrıo ıkı gundur boyle gobegımın altından agrıyo...

dayanılmayacak gibi değil regl ağrısı gibi karnımın alt tarafındaydı bence sen yine de ihmal etme git doktoruna bende öylesine gitmiştim

Canım hergün olmasa da sık sık alıyorum baş ağrılarımdan dolayı minoseti.4 gündür başımla beraber heryerim ağırdığı için 2 defa minoset içtim ama bir faydası yokmafoldumben

canım benım kuzummmmm ınsallah magnezyum ıyı gelır... ama eşimin bı arkadası kullanıyodu mgnezyum eklem agrısı ıcın... ck rahatlatıyodu kemık eklem agrılarını ıns faydası olur hemen gecer

defnecim benimde kalçam ve bacaklarımda çok ağrı oluyordu banada doktorum magnezyum verdi ağrılarıma iyi geldi hani hiç ağrımıyor diyemem ama eskisi kadar kötü değil hemen işe yarayacağını sanmıyorum rahat bir hafta iç belki sonra kendine gelirsin canım biran önce iyileşirsin inşallah

dayanılmayacak gibi değil regl ağrısı gibi karnımın alt tarafındaydı bence sen yine de ihmal etme git doktoruna bende öylesine gitmiştim

benımkıde regl agrısı gıbıydı ama hıcbısey yok sımdı cok sukur yarından sonra doktor kontrolumde... baska şehıre gıdıyorum kontrol ıcın... devlet hastanesındekı doktorlara guvenemıyorum burda...

Canım arkadaşım orada doğum yaptı doktoru gececiydi onun muayenelere de gece giderdi aşırı memnundu doktoru kim bilmiyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım. Şimdilik ben medicanaya devam umarım 1 terslik çıkmaz da değiştirmek zorunda kalmam

Ben anneme gidicem öyle bir derdim yokkalkisalkisalkis

Aaaaa ben de gelebilir miyim annene ? :kedi: kaydirigubbakcemile3

Neyse ben alışverişe gideyim, birazdan gelirim. opuyorumnanaktan

Gel canım gell süper şeyler vardır

benımkıde regl agrısı gıbıydı ama hıcbısey yok sımdı cok sukur yarından sonra doktor kontrolumde... baska şehıre gıdıyorum kontrol ıcın... devlet hastanesındekı doktorlara guvenemıyorum burda...

Güvenme canım güvenme sen en iyi bildiğin yere git

Selam Güzel ağustos anneleriii :)
eylül anneleri topiğinden geliyorum hem bir merhaba demek istedim hemde bize ilginç gelen bişeyi size danışmak istedim...

arkadaşlar bizim listemizde çoğu arkadaşımızın sat ları ile cinsiyetleri tutuyor.
yani mesela 6 aralık satlı tüm annelerin bebeklerinin cinsiyeti erkek...

4 aralık satlı tüm annelerin cinsiyetleri kız...
biz bu olayın şaşkınlığı içerisindeyiz...
acaba diyoruz bu bir tesadüfmü yoksa bir açıklaması varmı ?
sizce nedir?

sevgiler.....

canım benım kuzummmmm ınsallah magnezyum ıyı gelır... ama eşimin bı arkadası kullanıyodu mgnezyum eklem agrısı ıcın... ck rahatlatıyodu kemık eklem agrılarını ıns faydası olur hemen gecer

defnecim benimde kalçam ve bacaklarımda çok ağrı oluyordu banada doktorum magnezyum verdi ağrılarıma iyi geldi hani hiç ağrımıyor diyemem ama eskisi kadar kötü değil hemen işe yarayacağını sanmıyorum rahat bir hafta iç belki sonra kendine gelirsin canım biran önce iyileşirsin inşallah

inşallah kızlar yaa hafiflesin biraz yeter bana..Şeymacım içtim şimdi minoset.
doktorum dayanılmayacak kadar ağrın olunca iç dedi sürekli de içme ama dedikaydirigubbakcemile3

Ben de özel hastaneler ve muayenehanelerden o kadar çok sıkıntı çektim ki. Oğlumun doğumunda Ankara'nın en iyi hastnalerinden birinde takipteydim. talihsiz bir şekilde 14 şubatta suyum gelince ortada kaldım. Bu hamileliğimde 2 li testim çok az sınırda çıktı (1/822) hemen amniyosentez ve kürtaj pazarlığına oturdular. dr. ve hastane biraz şans işi sanırım

eylül anneleri topiğinden geliyorum hem bir merhaba demek istedim hemde bize ilginç gelen bişeyi size danışmak istedim...

arkadaşlar bizim listemizde çoğu arkadaşımızın sat ları ile cinsiyetleri tutuyor.

sizce nedir?

sevgiler.....

hoşgeldin canııımzemuszemusben sizin topiğe geldiğimde bana kimse hoşgeldin demedi biliyor musun?bilmiyorumkismile
Neyse ilginç bir tespit olmuş sizinki bizimkine hiç bakmadım ben o şekilde bi bakıym barri...

damla soylıyım mı neyemek yapcagımı???:):) ama hadı canınız cekerse??

Sen güzel yemekler yapıyosundur canım, arada bize tarif yaz :p Canımız çekerse yaparız bizde senin tarife göre. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bizde kayınvalidem karar verdiği için ne desem boşş ama kıyma çıkarttı dolaptan sulu yemek yapıcaz heralde:))))

Ay bende kıyma aldım geldim şimdi. kaydirigubbakcemile3

yaaa kkızlarr anneccm diye biri gözetliyor bizi sürekli farkettiniz mi?geçen gün dayanamadım özelden yazdım.hadi sende gel aramıza muhabbete falan dedim ama tık yok bugünde buradaydı..
uzun zamandır burada okuyor bizi ama nedense gelmiyor muhabbete:))))

Çekiniyodur belki :p Ya da araştırma yapıyodur hamilelerle ilgili : P kaydirigubbakcemile3

sizce nedir?

sevgiler.....

İlk sayfaya bakmak lazım bunun cevabı için. kaydirigubbakcemile3 Sizin topikte bi sleepy80 adlı arkadaş olucak, ona selamımı söyler misin ? Her zaman yakalıyamıyorum onu . kaydirigubbakcemile3

ben baktım şimdi bizde öyle değil canım ya her halükarda ikiside var aynı günde cinsiyeti farklı bebekler size şans olmuş her halde

walla kızlar benim yaşadıklarımdan çıkardığım sonuç gözümüze çapak düşse doktora gitmeliyiz ben artık öyle olcam zırt bırt arayıp gitcem

X