2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sıcak su rahim kaslarını gevşetiyor canım.. gebelikte iyi değil diye biliyorum.. birine masaj yaptırmayı denesen?

Çok sıcak suyu (kaplıca hamam vs) dr.lar pek tavsiye etmiyor. onun dışında çok bilgim yok canım benim de

oooh yarasın sana da bebişe de bende uyusam olacak ama bu ağrılarla uyuyamamkimafoldumben

Canım benim geçmiş olsun içime kurt düştü benim de şimdi

Canım nice yıllara işallah bebişinle eşinle

canım sen içine kurt düşürme ben ama hakkaten dertliyim oradan ama ne yapayım en yakın düzgün yer orası mecburen yani kolondaki doktor çok iyi acaip ilgili bene ağlıyorum kadının da gözleri doluyor ve kadın ne dese çıkıyor ama hastane konusunda pek bişey diyemiycem çok kalabalık odalarda medicana kadar güzel değil ama eşim sen kafana bunu takma ben sana baştan döşerim odayı dedi beni rahatlatmak için sonuçta 1 gece diyorum hem belki doktorum gelebilir oraya

benim de uykuya o kadar ihtiyacım var ki. işe gelmejk için sabah 6.30 da kalkıyorum. aklşam eve geldikten sonra ege tepemden inmiyor. o uyuduktan sonra yayıntımız toplayı yatasıya 12 oluyo. hafta sonu da ege yine uyutmuyor. sonra bebiş gelecek topyekün uykusuz kalıcam

sıcak su rahim kaslarını gevşetiyor canım.. gebelikte iyi değil diye biliyorum.. birine masaj yaptırmayı denesen?

Çok sıcak suyu (kaplıca hamam vs) dr.lar pek tavsiye etmiyor. onun dışında çok bilgim yok canım benim de

hmmm anladım canlar eşim de yok ki masaj yaptırayımmafoldumben
Akşam vazelinle ovdurdum heryerimi iyi gelmişti yatmadan ama
şimdi yine ağrıyor.
Hamilelikten önce sık sık girerdim küvete ama öğrendiğimden beri
hiç girmedim bir zararı olur diye iyi de yapmışım.sırtımı peteğe falan
dayıyayım bari çok berbat ağrıyor bütün kemiklerim ayak bileklerim
bilemafoldumben

CAnım hamilelikte bu tür ağrılar oluyor. kaslar gevşediği için tüm yük kemiklere biniyor. sıcak su torbası falan koyabilirsin. benim çok fazla bacaklarım ağrıyordu. iki tane sıcak su torbamız var onları koyuyorum bacaklarıma akşamları. rahatlatıyo baya

oooh yarasın sana da bebişe de bende uyusam olacak ama bu ağrılarla uyuyamamkimafoldumben

canım bı agrıkesıcı al ıstersen parol veya mınoset o yarım saate yumusatıyo senı agrın faln kalmıyo... ben cok agrıyınca ıcıyorum mecburen bazen... cunku kalcam oyle bı agrıyokı oturdugumda kalkamıyorum yatsam sagıma soluma donemıyorum..

canım hamilelikte küveti tasiye etmiyorlar ama ağrıların için istersen doktorunu ara benim de karın ağrım vardı ondan gitmiştim doktora

canım yarın belli olacak iğneleri hergün oluyorum artık ilacı da 3 kez alıyorum yarın bakacak durumuma ve bir de kültür aldı eğer enfeksiyon varsa serklaj yapamayız enfeksiyon varken serklaj yaparsak daha büyük sorunlara yol açarız dedi büyük gün yarın canım bakalım ne olacak[/QUOTE]

ınsallah canım yarın hayırlı haberlerınızı alırsınız... ve ınsallah ne enfeksıyon nede sarklaj olur... rahım kendılıgınden ıtıp kapanmıstır ıns... hersey normale doner ıns...

Canım arkadaşım orada doğum yaptı doktoru gececiydi onun muayenelere de gece giderdi aşırı memnundu doktoru kim bilmiyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım. Şimdilik ben medicanaya devam umarım 1 terslik çıkmaz da değiştirmek zorunda kalmam

Bugün ne yemek yapıcaksınız kızlar ?

Ben anneme gidicem öyle bir derdim yokkalkisalkisalkis

canım hamilelikte küveti tasiye etmiyorlar ama ağrıların için istersen doktorunu ara benim de karın ağrım vardı ondan gitmiştim doktora

nası bı agrı tatlım bu dayanılmıcak sekılde mı ? agrıyla beraber kanama falan varmıydı?? cunku benımde karnım agrıo ıkı gundur boyle gobegımın altından agrıyo...

damla soylıyım mı neyemek yapcagımı???:):) ama hadı canınız cekerse??

Bugün ne yemek yapıcaksınız kızlar ?
Bizde kayınvalidem karar verdiği için ne desem boşş ama kıyma çıkarttı dolaptan sulu yemek yapıcaz heralde:))))

evettt iyi fikirr...
Canım hergün olmasa da sık sık alıyorum baş ağrılarımdan dolayı minoseti.4 gündür başımla beraber heryerim ağırdığı için 2 defa minoset içtim ama bir faydası yokmafoldumben

dün doktordaydım canım magnezyum verdi toz rahatlatır dedi bugün başldım bakalım faydası olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…