2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoş geldin şekerim.
Maşallah keyfin bol olsun.zemuszemus

Hoşgeldin canımcım, herşey yolundadır umarım yerimseniben

hem hoşgeldin hem hoşbulduk :)

Hoşbulduummmm :)))) Allah sağlıklsıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu... Hepimize de inş. :))

yaaa kızlar ben bugünler de çok ayrı kalıorum sizden olmas kiiii bazen okuyorum arada kaçamak yapıp cevap yazamıom içim gidioo :))))

Hoş geldin şekerim.
Maşallah keyfin bol olsun.zemuszemus

Hoşgeldin canımcım, herşey yolundadır umarım yerimseniben

Hoşbuldum şekerler... sağolasınız :)))

Öğlene kadar keyfim yerindeydiii... sonra yine totom acımaya başladıı ( şu totomu atıp kurtulasım gelioo)) sonra tam işleri bitireyim ders çalışayım şurda dedim... hooppp bir ton iş bir anda birikiverdi... maill yazmaktan parmaklarım yorulduu buraya da yavaş yavaş yazıom :)))

ama ne dioruuzz buna da şükür totomun daha çok acıyıp daha da kötü olduğum günleri unutmuyorum :)))) Güçlüyüm iyiyim ben... guclubacismile bu da geliiirr bu da geçerrr zemuszemus

kendimizi teselli ediyoruz ne yapalım herşey kuzucuklarımız için :ecrin_bebek: ne olursa katlanıyoruz yalnız başka birşey olsa dayanamazdık

selam kızlar nasılsınız yolculuk ne kadar hızlı geçiyo dimi altıncı ayı doldurmaya başladık....

Kızlar ya çok güzel hikayeler var ya, bi tuhaf oldum okurken sositososito

Son düzenleyen: Moderatör:
kendimizi teselli ediyoruz ne yapalım herşey kuzucuklarımız için :ecrin_bebek: ne olursa katlanıyoruz yalnız başka birşey olsa dayanamazdık

sorma canım... başka bişey olsa dayanma kuvvetimiz olmazdı... ben şu toto acısına her türlü dayanamıomda... ama yine de szden başkasına da sesimi çıkarmıom :)))

ben bizim sitede zannediyorum

bizim sitede de vardır canım ama google da hepsi çıkar zaten :))

kızlar ya benim karnım çok ağrıyor belimde öyle doktorumu aradım bulamadım ne yapacağım sinirlerim bozuldu yatsam dinlensem geçermi yaaaa

hosgeldın fıstıgımmmm yogun mu calıstırıyolarmıs benım datlısımı bu gunlerde...

oyyy canım benım.... bende trtde penguenlerın belgeselını ızledıgımde cok etkılenmıstım nası aglamıstım eşimde dalga gecmsıtı... hatta o arada bırı aradı eşim dediki o su anda cok mesgul penguenlere aglıyoklava:

selam kızlar nasılsınız yolculuk ne kadar hızlı geçiyo dimi altıncı ayı doldurmaya başladık....

hosgeldın canım... evet hızla ılerlıyo Saglıkla kucagımıza alalım ıns...

hoşgeldin canım... evet yaa bir bakmışız doğurmuşuz :)) en güzel günlerimiz tadını çıkarmak lazım :)

demı datlışım... en guzel gunlerımız gercekten kıymet bılmek lazım....

kızlar ya benim karnım çok ağrıyor belimde öyle doktorumu aradım bulamadım ne yapacağım sinirlerim bozuldu yatsam dinlensem geçermi yaaaa

geçmiş olsun canım.. biraz dinlen istersen geçmezse drunu tekrar ararsın...

tatlısım nap bılıomusun hemen... ayagının altına yastıkları koy ayakların havada kalcak sekılde... yat dınlen 15 dk gecer ısn...

bana neden hoşgeldiinn demedin ama sennn ... :kedi: mafoldumben

hihhh kıyamam ben sana özlemcim ya daldım bir yandan ağlayıp doğum hikayesi okuyorum kusurta bakma kuşum ben de neden yoksun diyordum içimden kusura bakma ne olur ya üzüldüm şimdi bak ağlarım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…