- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
Ben Geldiiiiiimmm Ben Geldiiiimmmm sositososito hihoyyyt ....
sonunda gelebildim... parmaklarım ağrıyor yazamıyorum ama olsun... burdayım en azından :))))
Nassınız canlar??? Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldinizzzz :))) Sağlıklı hamilelikler dilerimmm :)))
sonunda gelebildim... parmaklarım ağrıyor yazamıyorum ama olsun... burdayım en azından :))))
Nassınız canlar??? Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldinizzzz :))) Sağlıklı hamilelikler dilerimmm :)))
hem hoşgeldin hem hoşbulduk :)
Hoş geldin şekerim.
Maşallah keyfin bol olsun.zemuszemus
Hoşgeldin canımcım, herşey yolundadır umarım yerimseniben
Ya ben bu doĞum hİkayelerİnİ okucam da nerden bulabİlİrİm
Hoşbuldum şekerler... sağolasınız :)))
Öğlene kadar keyfim yerindeydiii... sonra yine totom acımaya başladıı ( şu totomu atıp kurtulasım gelioo)) sonra tam işleri bitireyim ders çalışayım şurda dedim... hooppp bir ton iş bir anda birikiverdi... maill yazmaktan parmaklarım yorulduu buraya da yavaş yavaş yazıom :)))
ama ne dioruuzz buna da şükür totomun daha çok acıyıp daha da kötü olduğum günleri unutmuyorum :)))) Güçlüyüm iyiyim ben... guclubacismile bu da geliiirr bu da geçerrr zemuszemus
Ya ben bu doĞum hİkayelerİnİ okucam da nerden bulabİlİrİm
Arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.
google a yaz canım oradan istemediğin kadar çıkar :)))
Özelden mail attım canım nereden okuduğumu.
İyi akşamlar didemcim öp bizim için oğlunu
kendimizi teselli ediyoruz ne yapalım herşey kuzucuklarımız için :ecrin_bebek: ne olursa katlanıyoruz yalnız başka birşey olsa dayanamazdık
ben bizim sitede zannediyorum
selam kızlar nasılsınız yolculuk ne kadar hızlı geçiyo dimi altıncı ayı doldurmaya başladık....
Ay ben her şeye ağlamaya başladım zaten. Önceden böyle sulu gözlü değildim.
Bugün çocuklar ödevlerini sunuyorlardı. Konuları da doğal dengeyi bozan unsurlar.
Resimler getirmişler işte petrole bulanmış kuşlar, beyaz fok yavruları falan var.
Boğazım düğümlendi zor tuttum kendimi...
selam kızlar nasılsınız yolculuk ne kadar hızlı geçiyo dimi altıncı ayı doldurmaya başladık....
hoşgeldin canım... evet yaa bir bakmışız doğurmuşuz :)) en güzel günlerimiz tadını çıkarmak lazım :)
kızlar ya benim karnım çok ağrıyor belimde öyle doktorumu aradım bulamadım ne yapacağım sinirlerim bozuldu yatsam dinlensem geçermi yaaaa
kızlar ya benim karnım çok ağrıyor belimde öyle doktorumu aradım bulamadım ne yapacağım sinirlerim bozuldu yatsam dinlensem geçermi yaaaa
bana neden hoşgeldiinn demedin ama sennn ... :kedi: mafoldumben