- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
nası bı agrı tatlım bu dayanılmıcak sekılde mı ? agrıyla beraber kanama falan varmıydı?? cunku benımde karnım agrıo ıkı gundur boyle gobegımın altından agrıyo...
Canım hergün olmasa da sık sık alıyorum baş ağrılarımdan dolayı minoseti.4 gündür başımla beraber heryerim ağırdığı için 2 defa minoset içtim ama bir faydası yokmafoldumben
dayanılmayacak gibi değil regl ağrısı gibi karnımın alt tarafındaydı bence sen yine de ihmal etme git doktoruna bende öylesine gitmiştim
Canım arkadaşım orada doğum yaptı doktoru gececiydi onun muayenelere de gece giderdi aşırı memnundu doktoru kim bilmiyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım. Şimdilik ben medicanaya devam umarım 1 terslik çıkmaz da değiştirmek zorunda kalmam
Ben anneme gidicem öyle bir derdim yokkalkisalkisalkis
Aaaaa ben de gelebilir miyim annene ? :kedi: kaydirigubbakcemile3
Neyse ben alışverişe gideyim, birazdan gelirim. opuyorumnanaktan
Gel canım gell süper şeyler vardır
benımkıde regl agrısı gıbıydı ama hıcbısey yok sımdı cok sukur yarından sonra doktor kontrolumde... baska şehıre gıdıyorum kontrol ıcın... devlet hastanesındekı doktorlara guvenemıyorum burda...
Güvenme canım güvenme sen en iyi bildiğin yere git
canım benım kuzummmmm ınsallah magnezyum ıyı gelır... ama eşimin bı arkadası kullanıyodu mgnezyum eklem agrısı ıcın... ck rahatlatıyodu kemık eklem agrılarını ıns faydası olur hemen gecer
defnecim benimde kalçam ve bacaklarımda çok ağrı oluyordu banada doktorum magnezyum verdi ağrılarıma iyi geldi hani hiç ağrımıyor diyemem ama eskisi kadar kötü değil hemen işe yarayacağını sanmıyorum rahat bir hafta iç belki sonra kendine gelirsin canım biran önce iyileşirsin inşallah
benımkıde regl agrısı gıbıydı ama hıcbısey yok sımdı cok sukur yarından sonra doktor kontrolumde... baska şehıre gıdıyorum kontrol ıcın... devlet hastanesındekı doktorlara guvenemıyorum burda...
Selam Güzel ağustos anneleriii :)
eylül anneleri topiğinden geliyorum hem bir merhaba demek istedim hemde bize ilginç gelen bişeyi size danışmak istedim...
arkadaşlar bizim listemizde çoğu arkadaşımızın sat ları ile cinsiyetleri tutuyor.
yani mesela 6 aralık satlı tüm annelerin bebeklerinin cinsiyeti erkek...
4 aralık satlı tüm annelerin cinsiyetleri kız...
biz bu olayın şaşkınlığı içerisindeyiz...
acaba diyoruz bu bir tesadüfmü yoksa bir açıklaması varmı ?
sizce nedir?
sevgiler.....
damla soylıyım mı neyemek yapcagımı???:):) ama hadı canınız cekerse??
Bizde kayınvalidem karar verdiği için ne desem boşş ama kıyma çıkarttı dolaptan sulu yemek yapıcaz heralde:))))
Ay bende kıyma aldım geldim şimdi. kaydirigubbakcemile3
yaaa kkızlarr anneccm diye biri gözetliyor bizi sürekli farkettiniz mi?geçen gün dayanamadım özelden yazdım.hadi sende gel aramıza muhabbete falan dedim ama tık yok bugünde buradaydı..
uzun zamandır burada okuyor bizi ama nedense gelmiyor muhabbete:))))
Çekiniyodur belkiYa da araştırma yapıyodur hamilelerle ilgili : P kaydirigubbakcemile3
Selam Güzel ağustos anneleriii :)
eylül anneleri topiğinden geliyorum hem bir merhaba demek istedim hemde bize ilginç gelen bişeyi size danışmak istedim...
arkadaşlar bizim listemizde çoğu arkadaşımızın sat ları ile cinsiyetleri tutuyor.
yani mesela 6 aralık satlı tüm annelerin bebeklerinin cinsiyeti erkek...
4 aralık satlı tüm annelerin cinsiyetleri kız...
biz bu olayın şaşkınlığı içerisindeyiz...
acaba diyoruz bu bir tesadüfmü yoksa bir açıklaması varmı ?
sizce nedir?
sevgiler.....
ben baktım şimdi bizde öyle değil canım ya her halükarda ikiside var aynı günde cinsiyeti farklı bebekler size şans olmuş her halde
Çiğdem kız içme ilaç milaç geliyo sopa...