- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
kızlar; aranızda daha önce duyan bilen var mı bilmiyorum ama. Ben daha evlenmeden bi kız çocuğum olsun istiyordum, evlendikten sonrada inşallah bi kızımız olur dedim eşime hep.
Bebeğe karar verdiğimizde,çin takvimine göre kız olan ayda korunmayı bıraktık ve o ay hamile kaldım. Ve bir kızım olacak.
Bu takvimin takibine 3-4 yıl önce başladım aslında, çevremde hamile kalan arkadaşlarıma daha ilk aylarında cinsiyeti söyledim bu takvime göre. Hepsi tuttu. 5 arkadaşım doğum yaptı son 3 yıl içinde, 4'ü erkek, 1'i kız. Yanılma olmadı.
Hamiş olduğumda; cinsiyet in kız olduğunu öğrenince şaşırmadık ama çok mutlu olduk, eşime demiştim ki"eğer cinsiyeti kız olursa, ikinci çocuğumuzun da erkek olması için bu takvime bakarız." tabi allah'ın takdiriyle...:saruboceq:
Ama demekki uzun yıllar takip edilmiş ki; yanılma payı hiç yok, abimin eşi de benden 2 hafta fazla hamiş, takvimden bakarak erkek dedim. Ve erkek....
Size linki veriyorum kızlar, hamiş kalınan yaş ile hamiş olduğunuz ay önemli..
Kızlar gerçekten doğrumu,yoksa hep tesadüf mü oldu merak ediyorum, siz de bakın bakalım doğru mu gerçekten??
Mesela ben; 26 yaşında ve kasım ayında hamile kaldım. Kız istediğim için. Tabloya bakın bi:
[ımg]http://www.ressim.net/out.php/i751983_cin-takvimi.jpg[/ımg]
canım benimkisi de tutuyo bende bunu denedim ve cevremdeki herkesi n tuttuyo