2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar; aranızda daha önce duyan bilen var mı bilmiyorum ama. Ben daha evlenmeden bi kız çocuğum olsun istiyordum, evlendikten sonrada inşallah bi kızımız olur dedim eşime hep.

Bebeğe karar verdiğimizde,çin takvimine göre kız olan ayda korunmayı bıraktık ve o ay hamile kaldım. Ve bir kızım olacak.

Bu takvimin takibine 3-4 yıl önce başladım aslında, çevremde hamile kalan arkadaşlarıma daha ilk aylarında cinsiyeti söyledim bu takvime göre. Hepsi tuttu. 5 arkadaşım doğum yaptı son 3 yıl içinde, 4'ü erkek, 1'i kız. Yanılma olmadı.

Hamiş olduğumda; cinsiyet in kız olduğunu öğrenince şaşırmadık ama çok mutlu olduk, eşime demiştim ki"eğer cinsiyeti kız olursa, ikinci çocuğumuzun da erkek olması için bu takvime bakarız." tabi allah'ın takdiriyle...:saruboceq:
Ama demekki uzun yıllar takip edilmiş ki; yanılma payı hiç yok, abimin eşi de benden 2 hafta fazla hamiş, takvimden bakarak erkek dedim. Ve erkek....
Size linki veriyorum kızlar, hamiş kalınan yaş ile hamiş olduğunuz ay önemli..
Kızlar gerçekten doğrumu,yoksa hep tesadüf mü oldu merak ediyorum, siz de bakın bakalım doğru mu gerçekten??
Mesela ben; 26 yaşında ve kasım ayında hamile kaldım. Kız istediğim için. Tabloya bakın bi:

[ımg]http://www.ressim.net/out.php/i751983_cin-takvimi.jpg[/ımg]

canım benimkisi de tutuyo bende bunu denedim ve cevremdeki herkesi n tuttuyo

Ya ben doğumdan korkuyorum bir yandan hemen gelsin diyorum 1 yandan da korkuyorum bayılıp ayılamazsam vs diye. Ya ben bebişin tekmelerini de özlerim

Gerçekten insan tekmeleri özlüyor. ama sadece onlar. bebek doğunca o kadar güzel şeyler yaşanıyor ki 1 gün öncesini bile özleyip, bir yandan da yarının hayalini kuruyorsun

inşallah senin de şansın döner canım,doktorun iyi olunca kendini daha bi güvende hissediyorsun.
ben normal doğum düşünüyorum sağlığım elverirse,en çok korktuğumda doktorun sezeyan konsunda ısrarlı olabılecek olmasıydı..bakalım şimdilik normal konusunda beni destekliyor...kendimi tamemen ona bırakmış durumdayım,

Canım çin takvimi benim ilkinde tutu bunda tutmadı. ben takvime bakarak hep erkek dedim. yanılma payı var. çünkü bazen yumurtlama gecikiyor ya da erken oluyor.

ASLINDA BİZ NAPTIK BİLİYON MU CANCAN; KASIM-ARALIK-OCAK-ŞUBAT PEŞPEŞE HEP KIZDI, BİZ DE KASIMDA BAŞLADIK, BİRİNDE OLMASA BİRİNDE OLUR DİYE hahaahahhahaha :roflol:

inşallah senin de şansın döner canım,doktorun iyi olunca kendini daha bi güvende hissediyorsun.
ben normal doğum düşünüyorum sağlığım elverirse,en çok korktuğumda doktorun sezeyan konsunda ısrarlı olabılecek olmasıydı..bakalım şimdilik normal konusunda beni destekliyor...kendimi tamemen ona bırakmış durumdayım,

İnşallah normal olur canım. ama kendini çok da şartlama. benim oğlum 3,5 hafta erken geldi. suyu kalmadığı için suni sancı verdiler. ama daha doğum kanalına girmemişti. 12 saat suni sancı çektim doğum ilerlemedi ve benim gücüm kalmadı. kendimi o kadar şartlamıştım ki normal doğuma eşime karınız ölüyo deler bile kabul etme sezaryeni demiştim. ama mecbur kadım olmaya. sonra çok sarsıldım. çocuğumu doğurmayı bile beceremedim diye. herşeyin hayrılısını dile canım.

Bende kız görünüyor ama oğlum olacak canım.
Bu arada herkese merhaba.
Geçmişi okuyamadım umarım ters bir şey yoktur.
Nasılsınız güzel anneler?
Biz oğlumla çok iyiyiz...

Selam canım, hoş geldin. İyiyiz sen nasılsın ? opuyorumnanaktan

İnşallah normal olur canım. ama kendini çok da şartlama. benim oğlum 3,5 hafta erken geldi. suyu kalmadığı için suni sancı verdiler. ama daha doğum kanalına girmemişti. 12 saat suni sancı çektim doğum ilerlemedi ve benim gücüm kalmadı. kendimi o kadar şartlamıştım ki normal doğuma eşime karınız ölüyo deler bile kabul etme sezaryeni demiştim. ama mecbur kadım olmaya. sonra çok sarsıldım. çocuğumu doğurmayı bile beceremedim diye. herşeyin hayrılısını dile canım.[/QUOTE

evet haklısın canım dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsunn,umarım hepimiz için herşey yolunda gider...

herkese iyi akşamlar,kaçtım ben..

ASLINDA BİZ NAPTIK BİLİYON MU CANCAN; KASIM-ARALIK-OCAK-ŞUBAT PEŞPEŞE HEP KIZDI, BİZ DE KASIMDA BAŞLADIK, BİRİNDE OLMASA BİRİNDE OLUR DİYE hahaahahhahaha :roflol:

Valla bizim ki plansızdı. o yüzden çalışma falan yok. :) hatta ben oğlumu emziryodum. hamilelik falan hiç aklımda yoktu. hamile kaldığımda oğlum 21 aylıktı daha çok küçük. benimki şans oldu. Güzel bir şans. bir de sağlıkla doğsun da:)

Selam canım, hoş geldin. İyiyiz sen nasılsın ? opuyorumnanaktan

Valla bir kimse almasaydı selamımı koşa koşa kendimi yatağa atıp tepine tepine hüngür hüngür ağlayarak kendimi fena halde dışlayacaktım ki sen yetiştin imdadıma.
opuyorumnanaktan

Valla bir kimse almasaydı selamımı koşa koşa kendimi yatağa atıp tepine tepine hüngür hüngür ağlayarak kendimi fena halde dışlayacaktım ki sen yetiştin imdadıma.
opuyorumnanaktan

Sen ağlama şekerim doğum hikayesi okuyordum görmedim HOŞGELDİN SEFAALR GETİRDİN

Bende kız görünüyor ama oğlum olacak canım.
Bu arada herkese merhaba.
Geçmişi okuyamadım umarım ters bir şey yoktur.
Nasılsınız güzel anneler?
Biz oğlumla çok iyiyiz...

Canım benim çevremde hiç yanılma olmayınca acaba %100 mü hissine kapılmıştım, ee elbette yanılma payı olabiliyomuş demekki herşeyde olduğu gibi. Bu arada biz bebikimle çok iyiyiz, ama tekme diyebilceğim bişi hissetmiyorum.. Biraz daha mı beklemeliyim? Seni de miniş oğluşunu da öpüyom muck muck Şeniz

Sağ ol canım.
Ben doğum hikayesi okuyunca ağlamaya başlıyorum. Seni etkilemiyor mu?
Yoksa ben mi tuhafım.

Etkilenemk mümkün değil ki herbiri ayrı bir kavuşma gibi. ben oğlumun doğum videosunu izleyince çok ağlıyorum. kendime bakıyorum o videoda böyl saf salak bişey olmuşum. bebeğim ağlıyo ben ağlıyorum. 2 sene geçti hala ağlıyorum. annelik herbirşeye ağlamak zaten

Ben Geldiiiiiimmm Ben Geldiiiimmmm sositososito hihoyyyt ....

sonunda gelebildim... parmaklarım ağrıyor yazamıyorum ama olsun... burdayım en azından :))))

Nassınız canlar??? Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldinizzzz :))) Sağlıklı hamilelikler dilerimmm :)))

Ben Geldiiiiiimmm Ben Geldiiiimmmm sositososito hihoyyyt ....

sonunda gelebildim... parmaklarım ağrıyor yazamıyorum ama olsun... burdayım en azından :))))

Nassınız canlar??? Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldinizzzz :))) Sağlıklı hamilelikler dilerimmm :)))

hem hoşgeldin hem hoşbulduk :)

Ay ben her şeye ağlamaya başladım zaten. Önceden böyle sulu gözlü değildim.
Bugün çocuklar ödevlerini sunuyorlardı. Konuları da doğal dengeyi bozan unsurlar.
Resimler getirmişler işte petrole bulanmış kuşlar, beyaz fok yavruları falan var.
Boğazım düğümlendi zor tuttum kendimi...

X