herkese selam,
16 Mart tarihinde 4 lü test yapıldı. Allah'a sukur oda negatif cıktı. Buyuk ihtimalle kızımız olacak..
Bana da çok uzak şu an . kaydirigubbakcemile3 ama annemlere gidince her zaman gidiyorum eminönüne.Çünkü ordan çok yakın. Bi havuzlu hana gitmedim.Ona da gidicem bi ara. Sen nerde oturuyosun canım ? Tekirdağdaymışsın, ben de Silivrideyim. Yakın sayılırız.kaydirigubbakcemile3
birbirimize yakın sayılırız cerkezkoyde oturuyorum...evet buradan uzak kalıyorr ama beylıkduzu avcılar arasındada hasırcılar diye bıyer varmıs ben bılmıyorum istanbullu arkadaslar bilir belki oraya gıdebiliriz
Hasırcılar çarşısı mı ? Orda ne olduğunu hiç merak edipte sormamıştım kimseye . kaydirigubbakcemile3 İstanbula giderken hep görüyorum yol üstünde . kaydirigubbakcemile3
kızlar şeyma varya staree hepınıze cok cok slm var... halledemmeıs problemını dua edelım ınsallah halleder...
kızlar şeyma varya staree hepınıze cok cok slm var... halledemmeıs problemını dua edelım ınsallah halleder...
bende bilmiyorum daha önce hiç gitmedim bi arkadaşım oradan bebişime hediye almış görsenız cok şeker yastık ve battanıye yastığımız inekli cok değişik bişiy bende ondan biliyorum havalar bı duzelsın oraya gıdıp eksiklerimizi tamamlıycam ...
bilenler tam adresini verebilirmi oranın
bugün tetanoz aşısı oldum vallahi aşı falan oldugunu bilmiyordum kaç gündür burayıda takip edemiyordum buradan da ögrenememiştim.yaptırmayanlar varsa haberi olsun diye yazıyorum.su anda biraz kolu agrıyor bu asıyı yaptırmayan varsa yaptırın kızlar bu asıyı.bebek için öneliymiş dogumdan sonrası için önemliymiş..
şeymacımmm ben iyiyim şükür... liste güncelliyorum.. şu aralar ev işleriyle meşgulüm.. geç saatlerde okumak durumunda kalıyorum..
haliyle herkescikler uykularında oluyor..:)
yarın kontrolüm var benim.. tabi ünv hastanesi olunca çok heyecan yapmıyorum.. bebeği bile ekranda zor gösteriyorlar
sağlık haberini almaya gidiyorum buna da şükür..
yarın yine yokum.. serdemcim bugün açık görüş varmışş.. yarın güzel haberlerini bekliyorum inş..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler... listeye eklemeler yaptım.. güncellemeleri de..
(arkadaşlar bu arada ciciler bölümünde yorum paylaşımı yapmayalım.. sadece cicilerin resimlerini paylaşalım ki konunun ilk msjında bunu ve nedenini belirttim.. yazıların arasında resimler kaybolmasın.. herkes rahatça görebilsin.. fikir alışverişi olsun hepimize..
resim yüklemede sorun yaşayan olursa bana ulaşsın yardımcı olurum..)
tüm anne ve bebişlere iyi uyular diliyorum.. tatlı tatlı rüyalar görsünler inş..
Kızlar size ve bebişlerinize güzel bir gün diliyorum. zemuszemus
Dün sabah biraz halsizdim, tansiyonum düştü diye düşünüp, şirket hekimine uğradım. Dedim kendimi iyi hisssetmiyorum, tansiyonumu ölçtü, "off çok yüksek" dedi. Ki benim ömrümde tansiyonum yükselmedi, hep düşerdi, yine öyle düştü sandım.
17/10 çıktı, hemen yatırdı beni, ama gitgide kötü olduğumu farkediyordum, uzun süre yattım odasında, 15 dk da bir tansiyon takibine aldı beni. Sonrasında 15/9 ve bi 15 dk sonra da 13/9 du... İyice bi dinlendim ama. Sonra bana dediki, kendi doktoruna görünmen gerek, eşimi aradılar (Yavrum benim yaa, nasılda paniklemiş...)
Beni aldı doktoruma gittik. N'olduda bu kadar yükseldi dedi, bişeye çok mu üzüldün dedi, "hayır" dedim. Bi hafta tansiyon takibi istedi, devamı durumunda tedaviye başlicaz dedi. Bakalım kızlar inş.bi daha yükselmez, :Saruboceq: çünkü berbat bi his, bi de düşücem korkusu oluyo insanda. Allah korusun.Dün bi güzel dinlendim, şimdi işteyim, çok iyi hissediyorum kendimi. Sanki dünkü ben değilmişim gibi.Neyseki atlattım kuzuşlar. Öpüyorum hepinizi. Şeniz
Canım benim çok geçmiş olsun peki neden yükselmiş bir şey dediler mi?İşte şunu çok yemişsin filan diye ya da ne yapman gerekiyor şimdi? Umarım bir daha tekrarlamaz tatlım kendine çok dikkat etolumunekankayizsmile
Kızlar size ve bebişlerinize güzel bir gün diliyorum. zemuszemus
Dün sabah biraz halsizdim, tansiyonum düştü diye düşünüp, şirket hekimine uğradım. Dedim kendimi iyi hisssetmiyorum, tansiyonumu ölçtü, "off çok yüksek" dedi. Ki benim ömrümde tansiyonum yükselmedi, hep düşerdi, yine öyle düştü sandım.
17/10 çıktı, hemen yatırdı beni, ama gitgide kötü olduğumu farkediyordum, uzun süre yattım odasında, 15 dk da bir tansiyon takibine aldı beni. Sonrasında 15/9 ve bi 15 dk sonra da 13/9 du... İyice bi dinlendim ama. Sonra bana dediki, kendi doktoruna görünmen gerek, eşimi aradılar (Yavrum benim yaa, nasılda paniklemiş...)
Beni aldı doktoruma gittik. N'olduda bu kadar yükseldi dedi, bişeye çok mu üzüldün dedi, "hayır" dedim. Bi hafta tansiyon takibi istedi, devamı durumunda tedaviye başlicaz dedi. Bakalım kızlar inş.bi daha yükselmez, :Saruboceq: çünkü berbat bi his, bi de düşücem korkusu oluyo insanda. Allah korusun.Dün bi güzel dinlendim, şimdi işteyim, çok iyi hissediyorum kendimi. Sanki dünkü ben değilmişim gibi.Neyseki atlattım kuzuşlar. Öpüyorum hepinizi. Şeniz