2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mafoldumben kızlar moralim bozuldu şimdi. ben okuyamıyorum o tarz şeyler etkileniyorummmm

konuyla çok ilgili değilde bir sorum var. gaz sorununuz varmı. içimde bombalar patlıyor resmen. oğluşuma zarar verecek diye korkuyorum nerdeysee:)

Çok haklısın canım insan değerini şimdi şimdi daha iyi anlıyor eskiden beraber vakit geçirmekten sıkılırdım şimdi her gün yanına gidiyorum

Çok zor, anlatamam... O gittikten sonra içimde öyle bir boşluk oldu ki, hiçbir şey dolduramadı. Rabbim acıya katlanmam için oğlumu verdi. Garip bir değiş tokuş öyküsü benimkisi. Bilirim, kimse kimsenin bıraktığı boşluğu dolduramaz, sadece kendine yeni bir yer açar. Ve sevdiklerimiz ancak unutulduklarında ölürler.
Yaşamak için her yolu deniyor aklım. Dünyevi şeylere yönlendiriyor beni, güzel gösteriyor kendi kendime. Oğlum tekmeledikçe "yaşamalıyım, hayatta kalmam gerek" diyorum.
Hepsi bu işte...

Kabızlığın da vardır şimdi senin. Kabızlığını gidermeden gazın geçmez. Z.yağı iyidir. Günde bir kaşık. İster iç, ister bir tabağa domates vs doğra sabahları üzerine dök, ekmek bana bana ye. İyi gelir.

Çiğdemcim sen burada annenden her bahsettiğinden sana birşeyler yazmak stiyorum ama yazamıyorum bir türlü kötü oluyor insanın içi allah yardımcın olsun canım annesiz olmak çok zor olsa gerek.Yaranı deşmek istemem canım ama kötü oldum okuyunca ben de annemden uzaktayım ve 4 aydır görmüyorummafoldumben

Hay Allah, burnunu da kanattık, git lavaboya burnunda ne varsa çıkar. Dursun kanama.

ben hep gebelıkorgtakılerı okumustum.. hepsı boyle telastan yok arabanın anahtarını unutmuslar hazırlık cantasını baba kafasına falan dusurmus hep oyleydı... hıc bebegını dogumda kaybeden bı annenın hıkayesını okummaıstım... cok aglattı benı... Rabbım kımseye acısını gostermesın cok zor...

evet sana katılıyorum
ben de annemi kaybedeli 6 yıl oldu,hamile kalinca daha da cok ariyorum onu...
Allah cumlesinin mekanlarini cennet eylesin,cennetinde kavustursun bizleri ins :)

Söylenecek fazla bir şey yok zaten. İçime atmamaya çalışıyorum, sizinle paylaşıyorum, Allah razı olsun dinliyorsunuz, okuyorsunuz yazdıklarımı. Artık çıkmalıyım. Dikkat edin kendinize...

evet sana katılıyorum
ben de annemi kaybedeli 6 yıl oldu,hamile kalinca daha da cok ariyorum onu...
Allah cumlesinin mekanlarini cennet eylesin,cennetinde kavustursun bizleri ins :)

allah sabır versin canım ama bak ne güzel biz anne oluyoruz:))))

Kızlar ben de çıkıyorum akşam bebiş görücez ne güzel hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…