günaydın canımcım
evet azcık yoğunum ay sonu malum birde yanımdaki işten çıkıcak devir işlemleri falan
öle yani
sen nasılsın canımm
valla iyi çok şükür. ama sırtım fena tutuk kolumu kaldıramıyorum nefes aldıkça batıyoorrr. heyecanla ilk tepikleri ve 15 nisanda ayrıntılı usg yi bekliyorumm.
sağol canımcım
nasılsın bayanssulusmile
bilirim zor olur ayrı kalması ben de ne kadar kızsamda sinirlensemde kıyamam ama belli de etmem... ki inat kocam o da aynı benim gibidir... uyusuun başkanı :)) o yüzden hiç acımam dediğin gibi nerede yatıyorsa yatsın... ben canımı sokakta mı buldum... birazda onlar kıymet bilsin yaa... ayy diyecek çok şeyim varda diyemiyomm burda... kaydirigubbakcemile3
Gurbetcim çok geçmiş olsun... bu aralar olabiliyormuş böyle şeyler ama ben daha çok düşük tansiyonla karşılaşırsınız diye okumuştum... şaşırdım seninkinin yüksek çıktığını okuyunca... inş. bir daha olmaz canım...
Günaydınn anneciklerrrrrr....
İnş.olmaz canım benim, neyseki bugün çok iyiyim. Sağol. Sen de iyisin dir inşallah :Saruboceq:
Günaydın canımcım kaydirigubbakcemile2
çok şükür canım bugünkü halime.. hamileliğe artık sonunda alıştım sanırım ben de vücudum da :))) sorun çıkarmıyoruzz :)))
bir de bişi sorcam sütü ne zaman içsek daha iyi olur... ben şimdi vitamin ve kalsiyum ilacımı içtim hemen süt içsem onların etkilerine zararı olur mu yoksa her zaman yarar mı? :)))
canım bende demir ilacıyla vitamin kullanıyorum.sütüde sabah kalkınca ve akşanm yatmadan içiyorum.Demir ilacını sütten 1 saat sonra,vitaminide gece yatmadan önce al dedi doktor.Vitamin(elevit)iştah açtığından gece yatmadan içilmesi daha uygun dedi. ööle yapıyorum bende.
ben şimdi içsem faydası kaçmaz dimi :)))) sabah içmiştim demir ilacımı aç karna 2,5 saat falan oluyor.. :)))
Ya kızlar ben hiç süt içemiyorum midem bulanıyor sabah peydir öğlen akşam da 1er kase yoğurt yiyoprum ay ne biliyim sizce kalsiyumu takviye ediyor mudur?
Ya kızlar ben hiç süt içemiyorum midem bulanıyor sabah peydir öğlen akşam da 1er kase yoğurt yiyoprum ay ne biliyim sizce kalsiyumu takviye ediyor mudur?
ben eleviti bıraktım gibi bişiy hergün içmiyorum bişiy olurmu ? herkes içiyormu günlük
ben eleviti bıraktım gibi bişiy hergün içmiyorum bişiy olurmu ? herkes içiyormu günlük
ayyy Didemm sen 23. haftandasıınn anaamm 10-13 gün sonra senin normal hesaba göre 6. ayın mı dolmuş olacak aman yarabbiii çok şükür bugünleri görebildik burada 20. haftalara geldik hala inanamıyorum :))) diğer topiklerde gördüğümde çok garibime giderdiii :) bize de nasip oldu çok şükür :))
ben ilk 3 ay hergün içtim.şimdi 2 3 günde bir iç dedi doktor bende ömle yapıyorum.acaba elevitin bebeğe ne faydası var bende onu çok merak ediyorum gittiğimde dr.a sorcam
günaydın kızlar..... ya yinemi ya bu bulantılarım ne zman geçecek bilmiyorum mahvoldum sabah sabah....
malesef bende süt içemiyorum ama ayran içiyorum hergün.umarım faydası olur...
ya kızlar göbüşleriniz ne alemde benimki ikiz olmasına rağmen millet acaba hamilemi değilmi die bakıo yani belli belirsiz...
çok şükür canım bugünkü halime.. hamileliğe artık sonunda alıştım sanırım ben de vücudum da :))) sorun çıkarmıyoruzz :)))
bir de bişi sorcam sütü ne zaman içsek daha iyi olur... ben şimdi vitamin ve kalsiyum ilacımı içtim hemen süt içsem onların etkilerine zararı olur mu yoksa her zaman yarar mı? :)))