- 23 Ocak 2008
- 907
- 3
- 43
Kızlar size ve bebişlerinize güzel bir gün diliyorum. zemuszemus
Dün sabah biraz halsizdim, tansiyonum düştü diye düşünüp, şirket hekimine uğradım. Dedim kendimi iyi hisssetmiyorum, tansiyonumu ölçtü, "off çok yüksek" dedi. Ki benim ömrümde tansiyonum yükselmedi, hep düşerdi, yine öyle düştü sandım.
17/10 çıktı, hemen yatırdı beni, ama gitgide kötü olduğumu farkediyordum, uzun süre yattım odasında, 15 dk da bir tansiyon takibine aldı beni. Sonrasında 15/9 ve bi 15 dk sonra da 13/9 du... ıyice bi dinlendim ama. Sonra bana dediki, kendi doktoruna görünmen gerek, eşimi aradılar (Yavrum benim yaa, nasılda paniklemiş...)
Beni aldı doktoruma gittik. N'olduda bu kadar yükseldi dedi, bişeye çok mu üzüldün dedi, "hayır" dedim. Bi hafta tansiyon takibi istedi, devamı durumunda tedaviye başlicaz dedi. Bakalım kızlar inş.bi daha yükselmez, :Saruboceq: çünkü berbat bi his, bi de düşücem korkusu oluyo insanda. Allah korusun.Dün bi güzel dinlendim, şimdi işteyim, çok iyi hissediyorum kendimi. Sanki dünkü ben değilmişim gibi.Neyseki atlattım kuzuşlar. Öpüyorum hepinizi. Şeniz
geçmiş olsun arkadaşım inşallah tekrar yaşamassın tansiyon problemini.a.s.