2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun arkadaşım inşallah tekrar yaşamassın tansiyon problemini.a.s.

Ya kızlar moralim bozuk sabah eşimle kavga ettik sinir etti beni sonra tel. açtım abuk subuk konuşuyor yok kapt yok ne var filan diye sinir etti 2-3 kere yüzüme kapattı canım çok sıkıldı akşam yine dayanamayıp barışıcam sinir oluyorum kendime ne kadar anlayışsın ya bebeğini bile düşünmeden beni bu kadar üzüyor. Sinirlenince ne dediğini de bilmiyor anlıycağınız çok moralim bozuldu

sakin ol tatlım..her evlilikte oluyoo bunlarr..herzaman laylaylom olmuyoo ne yazıkki.şu anda stres yapmanın sinirlenmenin hiiiç zamanı değil..

o bwbwğini düşünmwyip seni üzüyoo olsa bile sen bunu yapma sakın..

çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

canım hiç takma kafana. şimdi senin hassas dönemin onunda etkisi var. ama geçer merak etme. erkeklerin bu aralar bizi çok iyi anlamasını bekleyemiiyoruz maalesef. ama sıkıntı yapıp bebişi üzmeee:ecrin_bebek:

Haklısın canım ama sinir oldum incir çekirdeğini doldurmıycak şeyden beni azarlıyor sanki ben çocuğum sinir geldi valla yapma hamileyim neden uzatıyorsun diyorum ne var sende doğru davran dedi. Hiç bir iş yapmıyormuşum geçen gün de öyle dedi bana kaç saat ağladım. Hem yapma diyo hem yapmayınca ilk kavgada söylüyor

boşweeerrr..bizimkide ööle...arada onada geliyolar..hamileyim kavga etme benle stresliyim diyorum sen öncedende böyleydin diyo!! şimdi hamileliğe sığınıyosun beni hiç düşünmüyosun falan diyooo..onlar bizi anlamıyoo biz onları anlamıyoss...

çook geçmiş olsun canım ya...inş. tekrarlamaz yine..bugün güzel geçirirrsin umarım..

Sağol canım benim :Saruboceq:

geçmiş olsun arkadaşım inşallah tekrar yaşamassın tansiyon problemini.a.s.

Çok sağol canım ya, kötü bi his gerçekten,tansiyonun inmesi de,çıkması da.. :sinifsinif:

herkese günaydın umarım bugün cok güzel bir gün olması dileğiyle

Sana da bebikine de günaydın kuzuş.

Oyy canım benim, olur öyle arada, bazen eşlerimiz de biz de bebeklerimizi unutup, stresli bi tartışmanın içinde buluveriyoruz kendimizi. Sıkma canını canım, kendini ve bebeğini düşün. zemuszemus

günaydın kızlarr
hepinize çok güzel bir gün dilerimm

Günaydın canımcım, san da bebikine de güzel bi gün diliyorum. kaydirigubbakcemile5

Günaydııınn Kıslaar... Herkes çok iyidir.. Muhteşemdir... Bomba gibidir inş. :)))

hiii Didemcimm neden üzüyorsun kendini boş yere... bir de barışıcam demişsin... bırak azcık burnu sürtsün... geçen gün benim eşimde aynı şekilde anlayışsızca davrandı ki sanırım hala hamileliğimizin farkında değiller geçen haftadan beri doğru dürüst konuşmuyoruz... yüzüne bile bakmıyordum dün akşama kadar neredeyse bir hafta olmuştu yani... boşver onlar mahrum kalır bizden biz onlardan değil...

Hepsi aynı hepsi aynı sinir etti beniiiiiiii. Ama konuşmıycam akşam aramıycam. Servisle dönücem bu akşam ona gel al demiycem babam alır indiğim yerden zaten merak etmez biliyor o olmasa babam alır bırakmaz diyeee

bu arada herkesee mutluu bir günnnnnn dilerimmm

günaydınn burcu naber. bu aralar sende yoğunsun herhalde. çok zor olmaya başladı işe gelmek yaaaaaaamafoldumben

günaydın canımcım
evet azcık yoğunum ay sonu malum birde yanımdaki işten çıkıcak devir işlemleri falan
öle yani
sen nasılsın canımm

sağol canımcım
nasılsın bayanssulusmile

Sağol canım benim :Saruboceq:

Günaydın canımcım, san da bebikine de güzel bi gün diliyorum. kaydirigubbakcemile5

Gurbetcim çok geçmiş olsun... bu aralar olabiliyormuş böyle şeyler ama ben daha çok düşük tansiyonla karşılaşırsınız diye okumuştum... şaşırdım seninkinin yüksek çıktığını okuyunca... inş. bir daha olmaz canım...

Ben de kesin konuşmıycam artık yeter ya hep annemler yüzünden barışıyorum. Haftada 1-2 gün annemlere gidiyoruz bu sefer kavga uzarsa gitmezsek annem anlar ama haftasonuna kadar bahane bulup gitmem bende. Akşam da servisle dönücem al bile demiycem nasıl olsa babam alır beni o da aramaz biliyor nasıl olsa babam alır diye güveniyor. Bakalım nasıl oluyormuş. Belim sakat bir de hamileyim ne dese yapıyorum. Ona kalsa " benim her dediğimi yapıyormuş ne istesem alıyormuş daha ne istiyormuşum" sanki sırf kendisi çalışıyor ben alamam kızıma bunu söylesem ooo hiç konuşmaz ama bu sefer bebeğimin yardımıyla ondan güç alarak sürttürücem burnunu. İyi geceler demeden yatsam yanıma gelmez kanepede uyur ben de kıyamam ama yok kararlıyım nereye uyursa uyusun:umursamaz:

bilirim zor olur ayrı kalması ben de ne kadar kızsamda sinirlensemde kıyamam ama belli de etmem... ki inat kocam o da aynı benim gibidir... uyusuun başkanı :)) o yüzden hiç acımam dediğin gibi nerede yatıyorsa yatsın... ben canımı sokakta mı buldum... birazda onlar kıymet bilsin yaa... ayy diyecek çok şeyim varda diyemiyomm burda... kaydirigubbakcemile3

Günaydın Günaydım hoşgeldin

Ben de kendimi işe vuyorum bugün özlemcim bütün işleri bitiriyim bari:) Zaten 3 ay kaldı sonra toptan izne çıkıcaz işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…