Sorma seymacım 2ayönce diğer ark. doğurmuştu biz 2 hamile ona gitmiştik şimdi diğeri doğurdu biz 2 aylık bebekli ark. ile ona gidicez bir ben kaldım hamile o yüzden çok hoş 1 duygu. Hepsi de kız
Günde rahat 10 kere çıkıyorumdur. Gece de uykumdan 3 kere kalkıyorum, su içsem de içmesem de farketmiyor. Ben kalkmasam bebek teperek uyandırıyor. Haftada 2 günüm rahat cırcır geçiyor. Metabolizma çöktü anlayacağın.
Ya ben bir de sürekli doğum hikayeleri okuyup duruyorum çok zevkli bazen de duygulanıp ağlıyorum tam kafayı yedim yaws
Arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza!22 haftalık hamileyim.Bu zamana kadar niye uzak kalmışım die çok üzüldüm ama zararın neresinden dönersen karmış.Bende bir oğlan annesiyim.Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza!22 haftalık hamileyim.Bu zamana kadar niye uzak kalmışım die çok üzüldüm ama zararın neresinden dönersen karmış.Bende bir oğlan annesiyim.Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
senağlama senağlama senağlama[ı]
ay ağlamaktan içim dışıma çıktı.[/ı]
Ben çok fazla su içemiyorum ya, canım istemiyo pek. Ancak aklıma gelirse, ya da burda biri yazarsa , bir de ilaç içeceğim zaman anca. Şimdi kalktım bi bardak içtim. Benimde yeğenim var bi tane , 4 yaşına giricek. Karnımda bebek var diyorum. Bakıyo bakıyo, evde mi bıraktın bebeği diyo. Bi başka günde yine onlara gidicez telefon açıyorum geliyorum diye. O da annesine bebeği hastaneden alıp geliyomuymuş diye soruyomuş. Ben cinsiyeti öğrenmeden önce ona sordum kızım mı olucak oğlum mu diye, kızın olucak demişti. ama o kendine erkek kardeş istiyomuş. kaydirigubbakcemile3
senağlama senağlama senağlama
Ay ağlamaktan içim dışıma çıktı.
ay canım benim niye ne oldu
[ı]
doğum hikayelerini okuyayım dedim, serdemden özendim de. Içime dokundu birkaç tanesi. Birinin sonu şöyle bitiyor: "nar tanesiymiş nur tanesiymiş,annesiyle babasının birtanesiymiş". Sen şimdi "ee buna mı ağlıyorsun" diyeceksin.
Benim rahmetli annem de saçlarımı okşarken, böyle derdi. Aklıma geldi.[/ı]
edaoznur diye bir üye yazmış, kahroldum resmen. Allah kimseye evlat acısı vermesin.
kıyamam ama öyle ağlarsan meleklerimiz çok üzülür tamam seni anlamaya çalışıyorum ama yinede herşey için onlar için birtanelerimiz için yaşıyoruz unutma sağlıkla bir doğsunlar herşeyi unuturacaklar
Sorma çiğdemcim hele onu hissettikten sonra Allah düşmanıma vermesin kimsenin kucağını boş koymasın
Tek bir şey söylemek istiyorum, annelerinize gidip sarılın; hem de nerede görürseniz orada. Henüz vaktiniz varken bol bol sevginizi gösterin. Sonra çok geç oluyor. Birisi annesine sarıldığınızda başınızı önünüze eğeceğiz zamanlar gelmeden, gidin ve onları kucaklayın.
Geçen gece annemi gördüm rüyamda. Neredeyse her gece görüyorum ama o başkaydı. Beni yolumdan çevirip iki kişiye dikkat etmemi söyledi. Sonra sarıldım anneme sıkı sıkı. Bana "hadi artık git" dedi. Uzaklaşırken "sana doğru düzgün söyleyememiştim anne, ne olur affet beni, seni hep çok sevdim" dedim. Öyle uyanmışım. Konuşmadım o gün. Anneniz hayatta ise asla sevginizi göstermekten çekinmeyin.