2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma seymacım 2ayönce diğer ark. doğurmuştu biz 2 hamile ona gitmiştik şimdi diğeri doğurdu biz 2 aylık bebekli ark. ile ona gidicez bir ben kaldım hamile o yüzden çok hoş 1 duygu. Hepsi de kız

ayyy neguzelll ben dıyorum kı kendı kendıme bazen komsum bebgını bana versede ben soyle bı hafta baksam antreman yapsam dıyorum super olmaz mı:):) benımde arkadasım 8. ayında mayısın bası gıbı bekle demıs doktor... onunkınıde cok merak edıyorum... ılk burda tanıstıgımızda 3 aylık falan hamıleydı sımdı dogum yapcak nerdeyse ... ortaya nası bısı cıkcak meraklardayım:):)

aynen sekerım.. gecelerı zor oluyo ama... benım sıpacıkta uyandırıyo benı tekmelerıyle artık... dur falan dıyom ona ama nerdeeee ıc dınlemıyo annesını

Ya ben bir de sürekli doğum hikayeleri okuyup duruyorum çok zevkli bazen de duygulanıp ağlıyorum tam kafayı yedim yaws

bende cok okuyorum canım... yapılan telaslar... unutulanlar falan... bebklerı kucaklarına aldıkları anları falan okuyunca hem guluyorum hem aglıyorum ınan... eşim ozman bana yıne manyaga bagladın dıyo:):)

Arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza!22 haftalık hamileyim.Bu zamana kadar niye uzak kalmışım die çok üzüldüm ama zararın neresinden dönersen karmış.Bende bir oğlan annesiyim.Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Aramıza hoşgeldin. Hallisnaya bilgilerini yollarsan seni listemize ekleyecektir.

Ben çok fazla su içemiyorum ya, canım istemiyo pek. Ancak aklıma gelirse, ya da burda biri yazarsa , bir de ilaç içeceğim zaman anca. Şimdi kalktım bi bardak içtim. Benimde yeğenim var bi tane , 4 yaşına giricek. Karnımda bebek var diyorum. Bakıyo bakıyo, evde mi bıraktın bebeği diyo. Bi başka günde yine onlara gidicez telefon açıyorum geliyorum diye. O da annesine bebeği hastaneden alıp geliyomuymuş diye soruyomuş. Ben cinsiyeti öğrenmeden önce ona sordum kızım mı olucak oğlum mu diye, kızın olucak demişti. ama o kendine erkek kardeş istiyomuş. kaydirigubbakcemile3

senağlama senağlama senağlama
Ay ağlamaktan içim dışıma çıktı.

Canım hoşgeldin ne iyi ettin de geldin Allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin

hosgeldın canımmma.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 cok guldum yaaa evdemı bıraktın alla alla:):)

senağlama senağlama senağlama
Ay ağlamaktan içim dışıma çıktı.

hayırdır canım noldu???

ay canım benim niye ne oldu

Doğum hikayelerini okuyayım dedim, serdemden özendim de. İçime dokundu birkaç tanesi. Birinin sonu şöyle bitiyor: "Nar tanesiymiş nur tanesiymiş,annesiyle babasının BİRTANESİYMİŞ". Sen şimdi "ee buna mı ağlıyorsun" diyeceksin.
Benim rahmetli annem de saçlarımı okşarken, böyle derdi. Aklıma geldi.

kıyamam ama öyle ağlarsan meleklerimiz çok üzülür tamam seni anlamaya çalışıyorum ama yinede herşey için onlar için birtanelerimiz için yaşıyoruz unutma sağlıkla bir doğsunlar herşeyi unuturacaklar

Ya valla benim de gözlerim dolu dolu okuyorum kuzuların doğumlarını

Ben okumuyorum ıŞ yerındeyım benı kımse tutamaz salya mÜmÜk aĞlarım bugÜn zaten bıraz canım sıkkın o yÜzden cesaret edemıyorum

edaoznur diye bir üye yazmış, kahroldum resmen. Allah kimseye evlat acısı vermesin.

Sorma çiğdemcim hele onu hissettikten sonra Allah düşmanıma vermesin kimsenin kucağını boş koymasın

Tek bir şey söylemek istiyorum, annelerinize gidip sarılın; hem de nerede görürseniz orada. Henüz vaktiniz varken bol bol sevginizi gösterin. Sonra çok geç oluyor. Birisi annesine sarıldığınızda başınızı önünüze eğeceğiz zamanlar gelmeden, gidin ve onları kucaklayın.
Geçen gece annemi gördüm rüyamda. Neredeyse her gece görüyorum ama o başkaydı. Beni yolumdan çevirip iki kişiye dikkat etmemi söyledi. Sonra sarıldım anneme sıkı sıkı. Bana "hadi artık git" dedi. Uzaklaşırken "sana doğru düzgün söyleyememiştim anne, ne olur affet beni, seni hep çok sevdim" dedim. Öyle uyanmışım. Konuşmadım o gün. Anneniz hayatta ise asla sevginizi göstermekten çekinmeyin.

Sorma çiğdemcim hele onu hissettikten sonra Allah düşmanıma vermesin kimsenin kucağını boş koymasın

Amin canım, kendimi o kadıncağızın yerine koydum birkaç saniye. Allah kimseye vermesin öyle acı, nasıl katlanılır ki?

Çok haklısın canım insan değerini şimdi şimdi daha iyi anlıyor eskiden beraber vakit geçirmekten sıkılırdım şimdi her gün yanına gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…