Kızlar bu arada çayla ranız nasıl... ben cok sevıyorum cay ıcmeyı ama demir için zararlı bılıyorum... siz gunde kac bardak ıcıyosunuz???
bakalım daha ne kadar çatlatacak sabır taşımı.
Normalde çok sabırlıyımdır ama tahammül edemiyorum artık.
Allahtan oğlu her şeyin farkında.
Yaa düşün artık beni. Deli midir nedir?
Allahtan kayınvalidem verdi ağzının payını.Ama anlamadı ki. Nerde onda o düşünce.
Bir ay öncede senin hamile olduğuna inanmıyorum. Herkesi kandırıyorsun. Karnın hiç çıkamdı diyordu..
Yaa düşün artık beni. Deli midir nedir?
Allahtan kayınvalidem verdi ağzının payını.Ama anlamadı ki. Nerde onda o düşünce.
Bir ay öncede senin hamile olduğuna inanmıyorum. Herkesi kandırıyorsun. Karnın hiç çıkamdı diyordu..
sen hiçbişeyi takma.hamileliğin tadını çıkar.amaann boşverr :))
kızlar benım yuzumde ne leke nede baska bısı var sadece cıkarsa 1-2 sıvılce.... kıloda lamadım ama kalcam genısledı bılıyorum ama oyle cok cok degılll annnnaaaaa yoksa benımkı erkek mı olcak...
Patavatsızlığa çok kızar normalde. Ona sorsan içi dışı birmiş. Öyle diyor. Kabalığın adı ne zamandır dobralık olduysa artık.akannehir akannehir akannehir ana baya patavatsız bişimis ole ya akannehir
kayınpederin söylüyor demi bunları yaaa ne kadar farklıyız bizde de herşeyi saklıyoruz eşimin babaannesi kızıyor kontrollere gidiyorum geliyorum kayınpederim zar zor soruyor nasılsın iyimisin diye bizde hiiiç konuşulmuyor böle şeyler bana biraz fazla gizliyor musuz gibi geliyor sonuçta ortada bir bebek var yani çıkınca damı saklıycaz onu demi ama????
Aynen canım kendimi çok hoş hissediyorum. Hala eski pantolonlarımı giyebiliyorum. Tabi düğme açık olarak. Karnıma bayılıyorum. Oğlumun orda olduğunun en büyük kanıtı.Bugün uzun süredir görmediğim bir arkadaşım 5.5 aylık hamile olduğuma inanmadı. Üstüm bol olunca pek belli olmuyor yine de.
Yalnız bende bir kayınpeder var. Geçen akşam bizdelerdi. Baktı baktı ayı gibi olmuşsun sen dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ne diyeceğimi şaşırdm.Zaten yıldızımız barışmadı hiç. Bir kızınız olamadı deyince iyice sildim adamı.klava:
benim yüzümde ne sivilce kaldı ne de leke birde fazla su içtiğimden midir nedir bir pürüssüzleştiki valla eskiye nazaran çok güzel oldu acaba gerçekten erkek bebek annesinin güzelliğine güzellik mi katıyor???????
Kızlar bu arada çayla ranız nasıl... ben cok sevıyorum cay ıcmeyı ama demir için zararlı bılıyorum... siz gunde kac bardak ıcıyosunuz???
Ettiği laftan anlaşılıyor ne olduğu işte.aklinialirimsmileayı gibi mi olmuşsun dedi patavatsız yani yuh sensin ayı deseydin
Hasta falan değilsin değil mi? Sen iyiysen eminim bebeğin de iyidir. Sıkma canını.Kızlar bu hafta 1 kilo verdim ya toplamda 7 kg a düştü aldıklarım ama kilo verdiğim için yine de endişelendim
ilk okuduğumda ay gibi olmuşsun dedi diye anladım.alttaki yorumlara bakıp gerçeği görünce gözlerime inananmadım..boşwer sen bööle densiz insanları..benim çewremdede var ööle tipler.işyerinde arkadaş dedğim bazı tipler karnım daha çıkmadı diye bebeğin gelişiminde problem var kesin falan diyerek beni acillik ettiler..gidip gördüğümde bebeğimi doktor dakikalarca dil döküp beni sakinleştirmeye çalıştı gelişimi çok ii diye..
Patavatsızlığa çok kızar normalde. Ona sorsan içi dışı birmiş. Öyle diyor. Kabalığın adı ne zamandır dobralık olduysa artık.
Kayınvalidem arkadaşım gibidir. Onun yapmadığını kocası yapıyor işte.
Ay ne kızmışım adama. Nasıl da dökülüverdim.
Ama kızlar o lafı duyduğumda ağlayacaktım nerdeyse.
Kızlar bu hafta 1 kilo verdim ya toplamda 7 kg a düştü aldıklarım ama kilo verdiğim için yine de endişelendim