2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada çayla ranız nasıl... ben cok sevıyorum cay ıcmeyı ama demir için zararlı bılıyorum... siz gunde kac bardak ıcıyosunuz???

valla benim hep pek aram yoktur çayla hamile kaldım iişte kahvaltılarda bir bardak biraz açık çay içiyorum ama şimdi kayınvalidem demlemiş aşağıya çağırdı gidip 2 bardak açık içebilirim....Görüşürüz gelirim birazdan...

kızlar benım yuzumde ne leke nede baska bısı var sadece cıkarsa 1-2 sıvılce.... kıloda lamadım ama kalcam genısledı bılıyorum ama oyle cok cok degılll annnnaaaaa yoksa benımkı erkek mı olcak...

akannehir akannehir akannehir ana baya patavatsız bişimis ole ya akannehir

kayınpederin söylüyor demi bunları yaaa ne kadar farklıyız bizde de herşeyi saklıyoruz eşimin babaannesi kızıyor kontrollere gidiyorum geliyorum kayınpederim zar zor soruyor nasılsın iyimisin diye bizde hiiiç konuşulmuyor böle şeyler bana biraz fazla gizliyor musuz gibi geliyor sonuçta ortada bir bebek var yani çıkınca damı saklıycaz onu demi ama????

kızlar benım yuzumde ne leke nede baska bısı var sadece cıkarsa 1-2 sıvılce.... kıloda lamadım ama kalcam genısledı bılıyorum ama oyle cok cok degılll annnnaaaaa yoksa benımkı erkek mı olcak...

benim yüzümde ne sivilce kaldı ne de leke birde fazla su içtiğimden midir nedir bir pürüssüzleştiki valla eskiye nazaran çok güzel oldu acaba gerçekten erkek bebek annesinin güzelliğine güzellik mi katıyor???????

ben cayi pek sevmem zaten,sabahlari bir bardak iciyorum...
onun disinda da nadiren 1-2 tane

zaten herseyin azi karar fazlasi zarar diye bosune dememisler :)

kızlar bıde ben bebiş ıcın kapı susu yapmak ıstıyorum nasıl yapıldıgını bılen var mı bana bı anlatsınnnn... bide istereız kapı suslerımızı kendımız yapalım bbeişlerımıze el emegımız olsun olmaz mı kıslarrrr

akannehir akannehir akannehir ana baya patavatsız bişimis ole ya akannehir
Patavatsızlığa çok kızar normalde. Ona sorsan içi dışı birmiş. Öyle diyor. Kabalığın adı ne zamandır dobralık olduysa artık.

Kayınvalidem arkadaşım gibidir. Onun yapmadığını kocası yapıyor işte.
Ay ne kızmışım adama. Nasıl da dökülüverdim.
Ama kızlar o lafı duyduğumda ağlayacaktım nerdeyse.

Kızlar bu hafta 1 kilo verdim ya toplamda 7 kg a düştü aldıklarım ama kilo verdiğim için yine de endişelendim

ilk okuduğumda ay gibi olmuşsun dedi diye anladım.alttaki yorumlara bakıp gerçeği görünce gözlerime inananmadım..boşwer sen bööle densiz insanları..benim çewremdede var ööle tipler.işyerinde arkadaş dedğim bazı tipler karnım daha çıkmadı diye bebeğin gelişiminde problem var kesin falan diyerek beni acillik ettiler..gidip gördüğümde bebeğimi doktor dakikalarca dil döküp beni sakinleştirmeye çalıştı gelişimi çok ii diye..

Bencede katıyo canım ben lısedeyken bızım bılgısaya ogrt ile rehberlık ogrtni hamıle ıdıler bırı kız bırı erkke bbeişlerı olaktı ınan kızı olcak olan hocanın yuzu okadar çirkinleşmiştiki herkez hayret etmıstı.. oglu olanda guzellesıyodu...

ben hiç çay kahve içmiyorum ama sizler içiyorsunuz kızlar ama onlarda kafein var tabi cola falan da var içmediklerim içinde direk geçiyor bebişleri içmeyin ya yazık

Oğlu olan güzelleşiyor biz de maymuna döneceğiz işallah tüm ghüzellikler kızıma gitsin

Kızlar ben kahve içmiyorum çay da aşırı açık 1-2 bardak içiyorum ama sigara konusunda malesef hala 1 tane filan içiyorum ne yapsam olmadı bu sefer kabızlık çekiyorum içmeyince artık allah korusun diyorum

Kızlar bu arada çayla ranız nasıl... ben cok sevıyorum cay ıcmeyı ama demir için zararlı bılıyorum... siz gunde kac bardak ıcıyosunuz???

hamilelikten önce tam bir çay tiryakisiydm..şimdi sabahları süt içtikten 1 saat sonra falan çok açık içiyorum..bi de akşamları 1 bardak yine açık içiyorum..benim için kolay değil ama kendim için değil bebeğim için bu büyük fedakarlık:sm_cool:

ayı gibi mi olmuşsun dedi patavatsız yani yuh sensin ayı deseydin
Ettiği laftan anlaşılıyor ne olduğu işte.aklinialirimsmile
Kızlar bu hafta 1 kilo verdim ya toplamda 7 kg a düştü aldıklarım ama kilo verdiğim için yine de endişelendim
Hasta falan değilsin değil mi? Sen iyiysen eminim bebeğin de iyidir. Sıkma canını.

Bilip bilmeden konuşan insan çok. Bugün bir arkadaşım çok gerginsin sen daha sakin ol dedi. Ama gel de gerilme.

Alla alla ben dobrayım ıcımden her gecenı soylerım dıyen ınsanlardan nefret edıyorum... tamam dobra olabılır ınsan ama ınsan soylıyecegını karsısındakını kırmadan soylemelı... sonucta bıde her dogru her yerde soyenmez demi.. bu dobralık degıl yanıı

oyyy dıdemcım sen cok pımpırıklısın ya benden bıle pımpırıklısın fıstıkım... bukadar dusunme datlısımlmaz: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…