Oğlu olan güzelleşiyor biz de maymuna döneceğiz işallah tüm ghüzellikler kızıma gitsin
bence bunlar biraz sabitlesmis fikirler,bence tum anneler ve anne adaylari guzeldir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlu olan güzelleşiyor biz de maymuna döneceğiz işallah tüm ghüzellikler kızıma gitsin
Kızlar ben kahve içmiyorum çay da aşırı açık 1-2 bardak içiyorum ama sigara konusunda malesef hala 1 tane filan içiyorum ne yapsam olmadı bu sefer kabızlık çekiyorum içmeyince artık allah korusun diyorum
hamilelikten önce tam bir çay tiryakisiydm..şimdi sabahları süt içtikten 1 saat sonra falan çok açık içiyorum..bi de akşamları 1 bardak yine açık içiyorum..benim için kolay değil ama kendim için değil bebeğim için bu büyük fedakarlık:sm_cool:
Ya napıyım ya kilo az alırsa ya birşey olursa diye duramıyorum yerimde hep dürtüyorum bana cevap versin diye eşim de kızıyor çocuğu rahatsız etme doğunca ntikam alacak diye
bendde senın gıbıyım tatlım... hıc kılo almadım gıbı gelıyo kımle gorussem sadece karnın var hıcbıyerın kılo almamıssın dıyo... bu benı mutlu edıyo... bıde yuzumun degıstıgını cok guzellestıgımı soyluyolar... ama ben sole daha yannanın karsıısa gecıp bakmıslıgım yok kendıme...
pşşşşt çaktırma erkek annesiyiz biz ondanıdr güzellik falan:))))
Aynen canım kendimi çok hoş hissediyorum. Hala eski pantolonlarımı giyebiliyorum. Tabi düğme açık olarak. Karnıma bayılıyorum. Oğlumun orda olduğunun en büyük kanıtı.Bugün uzun süredir görmediğim bir arkadaşım 5.5 aylık hamile olduğuma inanmadı. Üstüm bol olunca pek belli olmuyor yine de.
Yalnız bende bir kayınpeder var. Geçen akşam bizdelerdi. Baktı baktı ayı gibi olmuşsun sen dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ne diyeceğimi şaşırdm.Zaten yıldızımız barışmadı hiç. Bir kızınız olamadı deyince iyice sildim adamı. klava:
Kızlar bu arada çayla ranız nasıl... ben cok sevıyorum cay ıcmeyı ama demir için zararlı bılıyorum... siz gunde kac bardak ıcıyosunuz???
Ya napıyım ya kilo az alırsa ya birşey olursa diye duramıyorum yerimde hep dürtüyorum bana cevap versin diye eşim de kızıyor çocuğu rahatsız etme doğunca ntikam alacak diye
evet yaaa hakikaten çiğdem niye demiyorum ki ben sana?
Kızlar bu akşam yeni doğmuş bebek görmeye gidicem çok heyecanlıyım sanki kendi kızımı gör
cem neden öyle bilmiyorum
su hamileliği varsa bende ondadım günge bir sürahiyi tek başıma kesin bitiyorum artı üstüne birkaç bardak daha ekleniyo
benim yüzümde ne sivilce kaldı ne de leke birde fazla su içtiğimden midir nedir bir pürüssüzleştiki valla eskiye nazaran çok güzel oldu acaba gerçekten erkek bebek annesinin güzelliğine güzellik mi katıyor???????
Kızlar bu akşam yeni doğmuş bebek görmeye gidicem çok heyecanlıyım sanki kendi kızımı gör
cem neden öyle bilmiyorum
ayyy canıum sorma benımde ıcmesem agzım kuruyo ıcıncede wcye zor yetısıyom uykumun arasında gıtmektende nefret edıyorum... gece cok kalkıyorum kızlar 3 kez falan ama hepde sınıda kalkıyorum wcye sizdede oluyomu bole:):)
ayyy canıum sorma benımde ıcmesem agzım kuruyo ıcıncede wcye zor yetısıyom uykumun arasında gıtmektende nefret edıyorum... gece cok kalkıyorum kızlar 3 kez falan ama hepde sınıda kalkıyorum wcye sizdede oluyomu bole:):)