2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben kahve içmiyorum çay da aşırı açık 1-2 bardak içiyorum ama sigara konusunda malesef hala 1 tane filan içiyorum ne yapsam olmadı bu sefer kabızlık çekiyorum içmeyince artık allah korusun diyorum

hamilelikten önce tam bir çay tiryakisiydm..şimdi sabahları süt içtikten 1 saat sonra falan çok açık içiyorum..bi de akşamları 1 bardak yine açık içiyorum..benim için kolay değil ama kendim için değil bebeğim için bu büyük fedakarlık:sm_cool:

bende gunde 4 bardak cok cok acık ıcıyorum... kahvaltıda sut ıcmeyı sevmıyorum napıyımmmm

Ya napıyım ya kilo az alırsa ya birşey olursa diye duramıyorum yerimde hep dürtüyorum bana cevap versin diye eşim de kızıyor çocuğu rahatsız etme doğunca ntikam alacak diye

Ya napıyım ya kilo az alırsa ya birşey olursa diye duramıyorum yerimde hep dürtüyorum bana cevap versin diye eşim de kızıyor çocuğu rahatsız etme doğunca ntikam alacak diye

hehe benım eşimde oyle dıyo rahatsız etme kızımı dıye:):)

bendde senın gıbıyım tatlım... hıc kılo almadım gıbı gelıyo kımle gorussem sadece karnın var hıcbıyerın kılo almamıssın dıyo... bu benı mutlu edıyo... bıde yuzumun degıstıgını cok guzellestıgımı soyluyolar... ama ben sole daha yannanın karsıısa gecıp bakmıslıgım yok kendıme...

pşşşşt çaktırma erkek annesiyiz biz ondanıdr güzellik falan:))))

Ya netten düştüm ondan yazamadım kusura bakmayın. Oh neyse tek ben böyle hissetmiyormuşum...

Aynen canım kendimi çok hoş hissediyorum. Hala eski pantolonlarımı giyebiliyorum. Tabi düğme açık olarak. Karnıma bayılıyorum. Oğlumun orda olduğunun en büyük kanıtı.Bugün uzun süredir görmediğim bir arkadaşım 5.5 aylık hamile olduğuma inanmadı. Üstüm bol olunca pek belli olmuyor yine de.
Yalnız bende bir kayınpeder var. Geçen akşam bizdelerdi. Baktı baktı ayı gibi olmuşsun sen dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ne diyeceğimi şaşırdm.Zaten yıldızımız barışmadı hiç. Bir kızınız olamadı deyince iyice sildim adamı. :eek:klava:

Neyyyynnn? Ayı mı? akannehir Yuh artık. O kendi ayılığıdır. Başka kızı istiyordu galiba oğluna. Oh çatlasın da patlasın, sana ait oğlu. Yaşlanınca eline düşer, o zaman pişman olur.

Kızlar bu arada çayla ranız nasıl... ben cok sevıyorum cay ıcmeyı ama demir için zararlı bılıyorum... siz gunde kac bardak ıcıyosunuz???

Ay ben de çaysız duramıyorum. Demleme değil de poşet içiyorum, zararı olmasın diye. Rahat 4 fincanı buluyordur. 1lt'lik şişem var 3 kere de o doluyor tüm gün içinde. Su kurbağasına hamileyim büyük ihtimal kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Canım arkadaşım, aynıyız ben de kıprasın diye sağını solunu parmaklıyorum karnımın, kocam "dürtmesene oğlumu" diyor. Ben de " dürterim, o da beni tepikliyor" diyor. "Yapsın, rahat bırak oğlumu" diyor eşim de. kaydirigubbakcemile3

ben en çok su içiyorum hatta bizim çaydı bu iş yerinde en şimdiye kadar en çok susayan senin bebeğin diyor sinir geldi adama dakka başı su :))

Kızlar bu akşam yeni doğmuş bebek görmeye gidicem çok heyecanlıyım sanki kendi kızımı gör
cem neden öyle bilmiyorum

su hamileliği varsa bende ondadım günge bir sürahiyi tek başıma kesin bitiyorum artı üstüne birkaç bardak daha ekleniyo

Kızlar mutfak beni çağırır.
Öpüyorum sizi. ıyi bakın kendinize ve bebilerinize.
Hoşça kalın...

Kızlar bu akşam yeni doğmuş bebek görmeye gidicem çok heyecanlıyım sanki kendi kızımı gör

benim aşşa komsumda bugun yarn dogum yapcak... bende onu merak edıyorum heycanlıyım bıle denebılır... assa komsumun 9. ama benım hamıleyken gorcegım ılk yenı dogmus bebek olcagı ıcın galıba heycanım... :)

su hamileliği varsa bende ondadım günge bir sürahiyi tek başıma kesin bitiyorum artı üstüne birkaç bardak daha ekleniyo

ayyy canıum sorma benımde ıcmesem agzım kuruyo ıcıncede wcye zor yetısıyom uykumun arasında gıtmektende nefret edıyorum... gece cok kalkıyorum kızlar 3 kez falan ama hepde sınıda kalkıyorum wcye sizdede oluyomu bole:):)

Sorma seymacım 2ayönce diğer ark. doğurmuştu biz 2 hamile ona gitmiştik şimdi diğeri doğurdu biz 2 aylık bebekli ark. ile ona gidicez bir ben kaldım hamile o yüzden çok hoş 1 duygu. Hepsi de kız

benim yüzümde ne sivilce kaldı ne de leke birde fazla su içtiğimden midir nedir bir pürüssüzleştiki valla eskiye nazaran çok güzel oldu acaba gerçekten erkek bebek annesinin güzelliğine güzellik mi katıyor???????

Oğlum olacak diye güzelleşmedim, hatta hiç güzelleşmedim ki. Yüzümde gebelerde olan maskelerden çıktı, sivilce oldu yanaklarım ki ben ergenlikte bile sivilce çıkarmadım. Elma gibi oldu yanaklarım. Bazen kıl oluyorum bu halime. Kendime güvenim geri geldi sanırım. Yine de herşeye rağmen güzel buluyorum kendimi. Karnım gerildi, göbek delüüüm küçücük oldu, daha çatlama yok şükür ki :nazar: Sürekli kremleniyorum, cildim kurumasın diye. Yalnız kocam geçen yanağımı kokladı kokladı sonra "sen yüzüne ne sürüyorsun?" dedi. Ben de doğal olarak "kreeem" dedim. "Bebek gibi kokuyorsun" dedi. Hakaret mi etti, iltifat mı anlamadım :uhm:

:asigim: :asigim: :asigim:

ayyy canıum sorma benımde ıcmesem agzım kuruyo ıcıncede wcye zor yetısıyom uykumun arasında gıtmektende nefret edıyorum... gece cok kalkıyorum kızlar 3 kez falan ama hepde sınıda kalkıyorum wcye sizdede oluyomu bole:):)

gece kalkmak senin için antreman olucak sanırım ama ben hiçkalkmıyorum gün içindekilerini sayamıyorum düşün artık:KK70:

Günde rahat 10 kere çıkıyorumdur. Gece de uykumdan 3 kere kalkıyorum, su içsem de içmesem de farketmiyor. Ben kalkmasam bebek teperek uyandırıyor. Haftada 2 günüm rahat cırcır geçiyor. Metabolizma çöktü anlayacağın.

Ya ben bir de sürekli doğum hikayeleri okuyup duruyorum çok zevkli bazen de duygulanıp ağlıyorum tam kafayı yedim yaws

X