- 4 Ağustos 2009
- 1.058
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın canım insan değerini şimdi şimdi daha iyi anlıyor eskiden beraber vakit geçirmekten sıkılırdım şimdi her gün yanına gidiyorum
Çok haklısın canım insan değerini şimdi şimdi daha iyi anlıyor eskiden beraber vakit geçirmekten sıkılırdım şimdi her gün yanına gidiyorum
mafoldumben kızlar moralim bozuldu şimdi. ben okuyamıyorum o tarz şeyler etkileniyorummmm
konuyla çok ilgili değilde bir sorum var. gaz sorununuz varmı. içimde bombalar patlıyor resmen. oğluşuma zarar verecek diye korkuyorum nerdeysee:)
okumıcam uzuldum agladım burnum kanıyo....
Tek bir şey söylemek istiyorum, annelerinize gidip sarılın; hem de nerede görürseniz orada. Henüz vaktiniz varken bol bol sevginizi gösterin. Sonra çok geç oluyor. Birisi annesine sarıldığınızda başınızı önünüze eğeceğiz zamanlar gelmeden, gidin ve onları kucaklayın.
Geçen gece annemi gördüm rüyamda. Neredeyse her gece görüyorum ama o başkaydı. Beni yolumdan çevirip iki kişiye dikkat etmemi söyledi. Sonra sarıldım anneme sıkı sıkı. Bana "hadi artık git" dedi. Uzaklaşırken "sana doğru düzgün söyleyememiştim anne, ne olur affet beni, seni hep çok sevdim" dedim. Öyle uyanmışım. Konuşmadım o gün. Anneniz hayatta ise asla sevginizi göstermekten çekinmeyin.
Hay Allah, burnunu da kanattık, git lavaboya burnunda ne varsa çıkar. Dursun kanama.
Tek bir şey söylemek istiyorum, annelerinize gidip sarılın; hem de nerede görürseniz orada. Henüz vaktiniz varken bol bol sevginizi gösterin. Sonra çok geç oluyor. Birisi annesine sarıldığınızda başınızı önünüze eğeceğiz zamanlar gelmeden, gidin ve onları kucaklayın.
Geçen gece annemi gördüm rüyamda. Neredeyse her gece görüyorum ama o başkaydı. Beni yolumdan çevirip iki kişiye dikkat etmemi söyledi. Sonra sarıldım anneme sıkı sıkı. Bana "hadi artık git" dedi. Uzaklaşırken "sana doğru düzgün söyleyememiştim anne, ne olur affet beni, seni hep çok sevdim" dedim. Öyle uyanmışım. Konuşmadım o gün. Anneniz hayatta ise asla sevginizi göstermekten çekinmeyin.
Çiğdemcim sen burada annenden her bahsettiğinden sana birşeyler yazmak stiyorum ama yazamıyorum bir türlü kötü oluyor insanın içi allah yardımcın olsun canım annesiz olmak çok zor olsa gerek.Yaranı deşmek istemem canım ama kötü oldum okuyunca ben de annemden uzaktayım ve 4 aydır görmüyorummafoldumben
Söylenecek fazla bir şey yok zaten. İçime atmamaya çalışıyorum, sizinle paylaşıyorum, Allah razı olsun dinliyorsunuz, okuyorsunuz yazdıklarımı. Artık çıkmalıyım. Dikkat edin kendinize...
evet sana katılıyorum
ben de annemi kaybedeli 6 yıl oldu,hamile kalinca daha da cok ariyorum onu...
Allah cumlesinin mekanlarini cennet eylesin,cennetinde kavustursun bizleri ins :)
bende cıkıyorum kızlarrr hepınıze hayırlı aksamlar
Kızlar ben de çıkıyorum akşam bebiş görücez ne güzel hepinizi öpüyorum