2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kıslaarrr ben geldim nasılsınız geçmişi okuyamadım herşey yolunda dimi? çok öptüm hepinizi. burdan uzak kalınca herşeyden uzak kalmış gibi oldum hamilelikle ilgili

Hoşgeldin canımzemuszemus iyiyiz çok şükür sen çok yoğunsun heralde???

Ay pardon kızlar, oğluşuma masal okuyordum. Malum artık sesimi tanıyor. Artık günde bir kez masal okuyacağım tontişime :asigim:
Aramıza yeni gelen arkadaşım, hoşgeldin, bebeğin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına versin.

Hoşgeldin canımzemuszemus iyiyiz çok şükür sen çok yoğunsun heralde???

ben 1 haftadır şehir dışındaydım o yüzden giremedim nete. hareketlerini hisssetmeye başladım sanırım bu bir haftada çok güzel bişeymiş :teytey:delikafadulden

Wildcat artık küçük pisine tavşanım mı diyorsunn???

Aramıza yeni gelen arkadaşım lafını üzerime alıyorum ve çok teşekkür ediyorum :)) hepimizin bebişi hayırlı olur inşallah..

ben 1 haftadır şehir dışındaydım o yüzden giremedim nete. hareketlerini hisssetmeye başladım sanırım bu bir haftada çok güzel bişeymiş :teytey:delikafadulden

oyyy hem de nasıl güzel birşey ama benimki daha şimdiden abartmaya başladı akşam uyutmadı annesinikötükedihüso

Güzel anneler hepinize merhaba,
Nasılsınız?
Biz oğlumla çok iyiyiz.
Geçmişi okuyamadım. çoktandır girmiyorum. Umarım ters bir şey yoktur.

kıslarrr üst komsumun 3.5 yasında bı oglu var gecen konusuyorum onla... dedim ki samet bılıyomusun benım karnımda burda bebek var dedim.. baktı baktı ınceledı faln bana dediki hani ama görunmuyo:):):)kaydirigubbakcemile3

Çok çok teşekkür ederim..:))
şimdi yazılanları okuyorum da herkesin bebişi hareketlenmiş bende tık yok..acaba ben mi anlayamıyorum..19 hafta erken mi ?? o duyguyu bende hissetmek istiyorum

üzülme tatlım bende 19 haftalığım ancak bende de hala tık yok:gitme: doktor 20 den sonra hissedersin dio..çok büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum bende..

:roflol: :roflol: :roflol: Ay bu çocuklar pek bir alem :roflol:

ayyy şimdiki çocuklar ne akıllı oluyorlar yaaa geçen hafta gezmeye gittik ya kayınvalidemle orada ikizler var elif ve zeynep 2 .5 3 yaşlarında falan annesi diyorki bak bu ablanın karnında bebek var diyor bitanesi geldi elini koydu karnıma ve dediki şimdi onu doktor amca çıkarıcak mı oradan dedi allahım koptum yaaaa hehe dedim öbürüde geldi dediki adını ne koyucaksınız ben de söyledim doruk dedim birde beceremiyor söylemeyi dorak mıııı diyor tatlıımm yaaa nasıl şekerlerr:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…