2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese güzel bir hafta diliyorum.
c.tesi kızımın kıpırtılarını bariz bir şekilde hissettim çok şükür. 9 yıl sonra tekrar aynı heyecanı hissetmek güzel bir duygu. Allah tüm isteyenlere nasp etsin...
selam ve sevgilerimle...

ayyy şimdiki çocuklar ne akıllı oluyorlar yaaa geçen hafta gezmeye gittik ya kayınvalidemle orada ikizler var elif ve zeynep 2 .5 3 yaşlarında falan annesi diyorki bak bu ablanın karnında bebek var diyor bitanesi geldi elini koydu karnıma ve dediki şimdi onu doktor amca çıkarıcak mı oradan dedi allahım koptum yaaaa hehe dedim öbürüde geldi dediki adını ne koyucaksınız ben de söyledim doruk dedim birde beceremiyor söylemeyi dorak mıııı diyor tatlıımm yaaa nasıl şekerlerr:)))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cok tatlı oluyolar yaaa.... bak cocuklar bıle bılıyo artık doktor amcası cıkarcak ya:):):)

Ya kızlar, bu aralar bana bir haller oldu sanki. Hamileliğin başında kendimi çok salmıştım, annemi de kaybetmiştim ya, onun da hormonların da, yeni bir hayata başlamanın stresi de üstüste gelince kopmuştum resmen.
Şimdi kendime bakıyorum da, pek değişmedim. Yani tip olarak; 5 aylık hamileyim 52 kiloya çıktım 48'den. Yüzüm incecik, yalnız karnım büyüyor doğal olarak. Yüzümde kızarıklıklar oluşuyor, bakımını yapsam da engelleyemiyorum.
Buna rağmen kendimi fena halde güzel ve alımlı hissediyorum. Bakımlıyım zaten. Ama hamilelik acayip yakışmış gibi geliyor. Akşamları PJ'lerimi giyerken atletin üzerinden karnıma bakıyorum, ne kadar güzel göründüğü geçiyor aklımdan.
Siz de böyle şeyler hissediyor musunuz? Hormonlardan mı oluyor anlamadım gitti...

Çok çok teşekkür ederim..:))
şimdi yazılanları okuyorum da herkesin bebişi hareketlenmiş bende tık yok..acaba ben mi anlayamıyorum..19 hafta erken mi ?? o duyguyu bende hissetmek istiyorum :KK43:

cnm ben doktoruma sorduğumda 20.haftaya kadar hissetmemen normal demişti.
,ama ben 19 haftaya kalmadan hissetmiştim.şimdide 20 haftalığım kıpır kıpır yani:))
sen tekma kafana herkesin yapısı farklı sonuçta biraz daha bekle rahat ol.ne kdr kafana takarsan o kdr büyür senin için bu sorun olur.

herkese güzel bir hafta diliyorum.
C.tesi kızımın kıpırtılarını bariz bir şekilde hissettim çok şükür. 9 yıl sonra tekrar aynı heyecanı hissetmek güzel bir duygu. Allah tüm isteyenlere nasp etsin...
Selam ve sevgilerimle...

darısı bizimde başımıza inşallah :) bi kıpırdasa ahh

Herkese güzel bir hafta diliyorum.
c.tesi kızımın kıpırtılarını bariz bir şekilde hissettim çok şükür. 9 yıl sonra tekrar aynı heyecanı hissetmek güzel bir duygu. Allah tüm isteyenlere nasp etsin...
selam ve sevgilerimle...

Merhabalar, hoşgeldin. Bebişini hissetmeye başlamışsın, çok sevindim canım. zemuszemus

Hoş buldum tatlım.
Bakıyorum keyfin yerinde.
Sana en kocamanından bir :nazar:

yerinde canım yerinde ama bu hafta başladı ya böyle bu hafta içinde hem rutin kontrolüm var hem detaylı usg hem de amniyosentez sonucumu öğrenicem stresim de yerinde yani keyfimle beraber:))))

cnm ben doktoruma sorduğumda 20.haftaya kadar hissetmemen normal demişti.
,ama ben 19 haftaya kalmadan hissetmiştim.şimdide 20 haftalığım kıpır kıpır yani:))
sen tekma kafana herkesin yapısı farklı sonuçta biraz daha bekle rahat ol.ne kdr kafana takarsan o kdr büyür senin için bu sorun olur.

haklısın valla..takmamam lazım ..çok sağol 20 . Haftaya kadar bekleyelim bakalım :)))

Ya kızlar, bu aralar bana bir haller oldu sanki. Hamileliğin başında kendimi çok salmıştım, annemi de kaybetmiştim ya, onun da hormonların da, yeni bir hayata başlamanın stresi de üstüste gelince kopmuştum resmen.
Şimdi kendime bakıyorum da, pek değişmedim. Yani tip olarak; 5 aylık hamileyim 52 kiloya çıktım 48'den. Yüzüm incecik, yalnız karnım büyüyor doğal olarak. Yüzümde kızarıklıklar oluşuyor, bakımını yapsam da engelleyemiyorum.
Buna rağmen kendimi fena halde güzel ve alımlı hissediyorum. Bakımlıyım zaten. Ama hamilelik acayip yakışmış gibi geliyor. Akşamları PJ'lerimi giyerken atletin üzerinden karnıma bakıyorum, ne kadar güzel göründüğü geçiyor aklımdan.
Siz de böyle şeyler hissediyor musunuz? Hormonlardan mı oluyor anlamadım gitti...

bendde senın gıbıyım tatlım... hıc kılo almadım gıbı gelıyo kımle gorussem sadece karnın var hıcbıyerın kılo almamıssın dıyo... bu benı mutlu edıyo... bıde yuzumun degıstıgını cok guzellestıgımı soyluyolar... ama ben sole daha yannanın karsıısa gecıp bakmıslıgım yok kendıme...

pşşşşt çaktırma erkek annesiyiz biz ondanıdr güzellik falan:))))

Aynen canım kendimi çok hoş hissediyorum. Hala eski pantolonlarımı giyebiliyorum. Tabi düğme açık olarak. Karnıma bayılıyorum. Oğlumun orda olduğunun en büyük kanıtı.Bugün uzun süredir görmediğim bir arkadaşım 5.5 aylık hamile olduğuma inanmadı. Üstüm bol olunca pek belli olmuyor yine de.
Yalnız bende bir kayınpeder var. Geçen akşam bizdelerdi. Baktı baktı ayı gibi olmuşsun sen dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ne diyeceğimi şaşırdm.Zaten yıldızımız barışmadı hiç. Bir kızınız olamadı deyince iyice sildim adamı. :eek:klava:

yerinde canım yerinde ama bu hafta başladı ya böyle bu hafta içinde hem rutin kontrolüm var hem detaylı usg hem de amniyosentez sonucumu öğrenicem stresim de yerinde yani keyfimle beraber:))))

Stres yok, stres yok...
Çok güzel olacak her şey. Sen de biliyorsun. Ne güzel bu hafta görüyorsun miniğini.
Ben de haftaya gidiyorum. Pazartesi şeker yüklemem var. Sonra da detaylıya giriyoruz..

Aynen canım kendimi çok hoş hissediyorum. Hala eski pantolonlarımı giyebiliyorum. Tabi düğme açık olarak. Karnıma bayılıyorum. Oğlumun orda olduğunun en büyük kanıtı.Bugün uzun süredir görmediğim bir arkadaşım 5.5 aylık hamile olduğuma inanmadı. Üstüm bol olunca pek belli olmuyor yine de.
Yalnız bende bir kayınpeder var. Geçen akşam bizdelerdi. Baktı baktı ayı gibi olmuşsun sen dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ne diyeceğimi şaşırdm.Zaten yıldızımız barışmadı hiç. Bir kızınız olamadı deyince iyice sildim adamı. :eek:klava:

:1shok::1shok::1shok:ayı gibi olmuşsun mu dedi:uhm::1shok::1shok::1shok:

evet erkek annesi olmanız güzellik katmıştır size..benim kızım olacak 3 kg aldım ama hepsini kalçaya aldım sanki..göbeğim çıkmadı ama arkaya doğru ilerleme var yani..yüzümde lekelenmeler çıktı off yaa off..ama napalım sonunda güzel bişi çıkacak ya ondan sabrediyoruz işte..
bu arada hamileyken insanın moralini bozanlardan nefret ediyorum..zaten duygusal gelgitler yaşıyoruz daha çok motive edeceklerine amann...benim başımdada var aynen moral bozucu...

Kızlar bu arada çayla ranız nasıl... ben cok sevıyorum cay ıcmeyı ama demir için zararlı bılıyorum... siz gunde kac bardak ıcıyosunuz???

Stres yok, stres yok...
Çok güzel olacak her şey. Sen de biliyorsun. Ne güzel bu hafta görüyorsun miniğini.
Ben de haftaya gidiyorum. Pazartesi şeker yüklemem var. Sonra da detaylıya giriyoruz..

inşallah inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:1shok::1shok::1shok:ayı gibi olmuşsun mu dedi:uhm::1shok::1shok::1shok:

Yaa düşün artık beni. Deli midir nedir?
Allahtan kayınvalidem verdi ağzının payını.Ama anlamadı ki. Nerde onda o düşünce.
Bir ay öncede senin hamile olduğuna inanmıyorum. Herkesi kandırıyorsun. Karnın hiç çıkamdı diyordu..

evet erkek annesi olmanız güzellik katmıştır size..benim kızım olacak 3 kg aldım ama hepsini kalçaya aldım sanki..göbeğim çıkmadı ama arkaya doğru ilerleme var yani..yüzümde lekelenmeler çıktı off yaa off..ama napalım sonunda güzel bişi çıkacak ya ondan sabrediyoruz işte..
bu arada hamileyken insanın moralini bozanlardan nefret ediyorum..zaten duygusal gelgitler yaşıyoruz daha çok motive edeceklerine amann...benim başımdada var aynen moral bozucu...

Bakalım daha ne kadar çatlatacak sabır taşımı.
Normalde çok sabırlıyımdır ama tahammül edemiyorum artık.
Allahtan oğlu her şeyin farkında.

X