2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm herkese..iş yerindeyin bu ara işler durgun bende bu siteye göz atmak istedim ve yeni aranıza katıldım.foruma ağustos anneleri yazdım ve karşıma 296 sayfalık bu forum çıktı :) ee bende ağustosta kısmet olursa anne olacak biri olarak merak ediyorum tabi diğer anne adaylarının neler yaptığını..Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.doktora her gidişimde ilk aklıma gelen sağlıklı olup olmadığı valla...herkese mutlu günler mutlu hamilelikler....

hoşgeldiiiiin o sayfaların başındaki listeye kayıt olmak istiyorsan bilgilerini ver şeker:içelim:

resim.php
[/URL][/IMG]

nası kızlar

Berrakada canım ben artık kız bebiş şeylerine bakmayacağım yaaa valla çokk şirin şeyler oluyor kıslara o askıdaki pembe elbieseye bayıldım bir de kot elbiseye hepsi çoook güzel gerçi....ama kız bebek şeylerine bakınca erkek bebişilerinki güzel gelmiyor bana:KK43:ama o montu aldırıcam eşimeeelaelaelaelaelae

Valla canım, eminönünde bi mağazada gördüm erkek bebek kıyafetleri, Çok mükemmeldi. Ordada ben kız bebek için hiç bişey bulamadım. Alla alla hep erkeklere güzel şeyler yapmışlar dedim. Ama toptancıydı, yeni sezon olduğu için tek vermiyolardı.ablam arkadaşının bebeğine alıcaktı hatta. kaydirigubbakcemile3

bende geçen gün bi bebek mağazasına girdim erkek bebekler için bi sürü şey vardı hatta kızlar için neden fazla bi şey yok diye sordum tam tersi oluyor sanırım

inanın forum sayfasını inceliyorum daha iyi anlamak için..bi sazanlık da yapmak istemiyorum açıkcası:)
sayfanın başındaki listeye bakayım ne gibi bilgiler lazım.yazarım birazdan buraya

hımmmsagol canım olmadı kendı odama koycagımı o tarz bısı alırım odasıa yıne mobılya alırım... ama kullanıslı bısı yanı... bıde bızım ıcın her gıttıgın yere gotur ... sagol canım bılgıler ıcın...

bende artık kola gazoz falan ıcmıyorum sadece maden suyu... cok sevıyorum ya... hem hamıleykenıcmek baya faydalıymıs maden suyunu... hergun 2 tane kesın ıcıyorum

ben alcam o 5li setten eşimle gecen bı erd sorduk 5li sete 45 tl ddı..

Ben de bir yerde sordum 50 tl dedi. Bakalım bakalım...

bunu öğrendiğim iyi oldu ben de süt asla ve asla içemem ama maden suyunun bebişe bir zararı yok demi?

Hayır kesinlikle yok. Doktorum günde 3'e kadar izin verdi. Yine de için rahat etmiyorsa doktoruna sorabilirsin.

kıslaarrr ben geldim nasılsınız geçmişi okuyamadım herşey yolunda dimi? çok öptüm hepinizi. burdan uzak kalınca herşeyden uzak kalmış gibi oldum hamilelikle ilgili:eek:

slm herkese..iş yerindeyin bu ara işler durgun bende bu siteye göz atmak istedim ve yeni aranıza katıldım.foruma ağustos anneleri yazdım ve karşıma 296 sayfalık bu forum çıktı :) ee bende ağustosta kısmet olursa anne olacak biri olarak merak ediyorum tabi diğer anne adaylarının neler yaptığını..Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.doktora her gidişimde ilk aklıma gelen sağlıklı olup olmadığı valla...herkese mutlu günler mutlu hamilelikler....

hoşgeldin canıım.:içelim:

inanın forum sayfasını inceliyorum daha iyi anlamak için..bi sazanlık da yapmak istemiyorum açıkcası:)
sayfanın başındaki listeye bakayım ne gibi bilgiler lazım.yazarım birazdan buraya

Canımmm istediğin sazanlığı yapabilirsin sorun yokk burada herşey sorabilirsin yaniisositososito

Bunlar nedir şeker tarak ateş ölçer filan anladım da diğerlerinin de ne oldauğunu yazarsan iyi olur...

tarak, fırca, tırnakmakası, burun aspıratoru ,damak kasıyıcı, atesolcer, bide bebek makası... hepsını bı arda set yapmıslar canım fıyatıda 27-40 arasıymıs bana kullanıslı geldi...

tarak, fırca, tırnakmakası, burun aspıratoru ,damak kasıyıcı, atesolcer, bide bebek makası... hepsını bı arda set yapmıslar canım fıyatıda 27-40 arasıymıs bana kullanıslı geldi...

Fiyatı Çok iyiymiş makası falan nasıl?kaliteli mi acaba?

X