2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldiiiiin o sayfaların başındaki listeye kayıt olmak istiyorsan bilgilerini ver şeker:içelim:

Valla canım, eminönünde bi mağazada gördüm erkek bebek kıyafetleri, Çok mükemmeldi. Ordada ben kız bebek için hiç bişey bulamadım. Alla alla hep erkeklere güzel şeyler yapmışlar dedim. Ama toptancıydı, yeni sezon olduğu için tek vermiyolardı.ablam arkadaşının bebeğine alıcaktı hatta. kaydirigubbakcemile3

bende geçen gün bi bebek mağazasına girdim erkek bebekler için bi sürü şey vardı hatta kızlar için neden fazla bi şey yok diye sordum tam tersi oluyor sanırım

inanın forum sayfasını inceliyorum daha iyi anlamak için..bi sazanlık da yapmak istemiyorum açıkcası:)
sayfanın başındaki listeye bakayım ne gibi bilgiler lazım.yazarım birazdan buraya

Ben de bir yerde sordum 50 tl dedi. Bakalım bakalım...

bunu öğrendiğim iyi oldu ben de süt asla ve asla içemem ama maden suyunun bebişe bir zararı yok demi?

Hayır kesinlikle yok. Doktorum günde 3'e kadar izin verdi. Yine de için rahat etmiyorsa doktoruna sorabilirsin.

kıslaarrr ben geldim nasılsınız geçmişi okuyamadım herşey yolunda dimi? çok öptüm hepinizi. burdan uzak kalınca herşeyden uzak kalmış gibi oldum hamilelikle ilgili

hoşgeldin canıım.:içelim:

inanın forum sayfasını inceliyorum daha iyi anlamak için..bi sazanlık da yapmak istemiyorum açıkcası:)
sayfanın başındaki listeye bakayım ne gibi bilgiler lazım.yazarım birazdan buraya

Canımmm istediğin sazanlığı yapabilirsin sorun yokk burada herşey sorabilirsin yaniisositososito

Bunlar nedir şeker tarak ateş ölçer filan anladım da diğerlerinin de ne oldauğunu yazarsan iyi olur...

tarak, fırca, tırnakmakası, burun aspıratoru ,damak kasıyıcı, atesolcer, bide bebek makası... hepsını bı arda set yapmıslar canım fıyatıda 27-40 arasıymıs bana kullanıslı geldi...

tarak, fırca, tırnakmakası, burun aspıratoru ,damak kasıyıcı, atesolcer, bide bebek makası... hepsını bı arda set yapmıslar canım fıyatıda 27-40 arasıymıs bana kullanıslı geldi...

Fiyatı Çok iyiymiş makası falan nasıl?kaliteli mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…