- 29 Mart 2010
- 15
- 0
slm herkese..iş yerindeyin bu ara işler durgun bende bu siteye göz atmak istedim ve yeni aranıza katıldım.foruma ağustos anneleri yazdım ve karşıma 296 sayfalık bu forum çıktı :) ee bende ağustosta kısmet olursa anne olacak biri olarak merak ediyorum tabi diğer anne adaylarının neler yaptığını..Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.doktora her gidişimde ilk aklıma gelen sağlıklı olup olmadığı valla...herkese mutlu günler mutlu hamilelikler....
Berrakada canım ben artık kız bebiş şeylerine bakmayacağım yaaa valla çokk şirin şeyler oluyor kıslara o askıdaki pembe elbieseye bayıldım bir de kot elbiseye hepsi çoook güzel gerçi....ama kız bebek şeylerine bakınca erkek bebişilerinki güzel gelmiyor banaama o montu aldırıcam eşimeeelaelaelaelaelae
[/URL][/IMG]
nası kızlar
[/URL][/IMG]
nası kızlar
hımmmsagol canım olmadı kendı odama koycagımı o tarz bısı alırım odasıa yıne mobılya alırım... ama kullanıslı bısı yanı... bıde bızım ıcın her gıttıgın yere gotur ... sagol canım bılgıler ıcın...
bende artık kola gazoz falan ıcmıyorum sadece maden suyu... cok sevıyorum ya... hem hamıleykenıcmek baya faydalıymıs maden suyunu... hergun 2 tane kesın ıcıyorum
ben alcam o 5li setten eşimle gecen bı erd sorduk 5li sete 45 tl ddı..
bunu öğrendiğim iyi oldu ben de süt asla ve asla içemem ama maden suyunun bebişe bir zararı yok demi?
slm herkese..iş yerindeyin bu ara işler durgun bende bu siteye göz atmak istedim ve yeni aranıza katıldım.foruma ağustos anneleri yazdım ve karşıma 296 sayfalık bu forum çıktı :) ee bende ağustosta kısmet olursa anne olacak biri olarak merak ediyorum tabi diğer anne adaylarının neler yaptığını..Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.doktora her gidişimde ilk aklıma gelen sağlıklı olup olmadığı valla...herkese mutlu günler mutlu hamilelikler....
inanın forum sayfasını inceliyorum daha iyi anlamak için..bi sazanlık da yapmak istemiyorum açıkcası:)
sayfanın başındaki listeye bakayım ne gibi bilgiler lazım.yazarım birazdan buraya
Bunlar nedir şeker tarak ateş ölçer filan anladım da diğerlerinin de ne oldauğunu yazarsan iyi olur...
hoşgeldiiiiin o sayfaların başındaki listeye kayıt olmak istiyorsan bilgilerini ver şeker:içelim:
hoşbulduk :) çok teşekkürler..
tarak, fırca, tırnakmakası, burun aspıratoru ,damak kasıyıcı, atesolcer, bide bebek makası... hepsını bı arda set yapmıslar canım fıyatıda 27-40 arasıymıs bana kullanıslı geldi...
Yok Çorlu da oturuyorum ben....sendemİ tekİrdaĞlısın yoksa . :)
Fiyatı Çok iyiymiş makası falan nasıl?kaliteli mi acaba?