Merhaba kızlar bende vajinismustum 1 bucuk aylık evliyken vaji ile ilgili olan topici gördm burdaki arkadaşların sayesinde bende önce parmak egzersiziyle başlayıp pen..se kadar cıkmıstım yani iliskiye girebilmiştik ben dliğin nerde oldgunu bile bilmiyordum burdaki arkadaşlar aynanın karsısına geçip ıkınmamı syledler ve dlğirmstum sonrasında parmak egzrszi mum pns derken basarmıstım yendikten 1 hafta sonrada hamile oldugumu öğrendim tabi yenince hemen hamle kalmadım vajyken kalmısım suan 7 aylık hamileyim haziranın sonunda doğumum ama normal doğum yapablirmiyim bilmiyorum byük ihtimal sezeryan olcak galibave en önemlisi şuan normal olarak ilişkye gremioruz halen kasmalarımoluyor kayganlaştırıcı sürersek belki alablirim içme ama kasılmalarım halen geçmedi hamle oldugumu öğrendgmde bırakmıstım zaten egzersizi 1 ay sonrafilan öğrensem belkiozamana kadar tamamen kurtulmus olurdum ama bundada vardır hayır bebeğimi kucağıma alıyımda sezeryan yada normal fark etmez Rabbim bu dertten müzdarip olan herkeslere yardım etsin kurtarsın bu illetten size tavsiym egzersizleri sakın bırakmayın düzenli yapın kesinlikle yenersiniz :)
ben kendi başına başaramayanlardanım. Daha fazla geç kalmamak için Ankara' da Süleyman Eserdağ'a gittim ve 3 yıllık problemim 4 günde son buldu. Çok mutluyum. İnşallah bu problemi yaşayan herkes en kısa sürede kurtulur.
ben kendi başına başaramayanlardanım. Daha fazla geç kalmamak için Ankara' da Süleyman Eserdağ'a gittim ve 3 yıllık problemim 4 günde son buldu. Çok mutluyum. İnşallah bu problemi yaşayan herkes en kısa sürede kurtulur.
canım yorumlarn mantıklı bnde zor bi evlilik süreci gecirdimm nişanlı iken alevi sebeplerden dolayı ki aramızda dini nikahımız bile varken ayırılmak istendikk
işler tam kopmak üzere iken eşim kaçırdı benii hmn evlendik ve o olursa almazlar dedi ve cok zor bi döneme girmiştik dönüşü yoktu ve beni ailem geri almasın diye de kaynanamı başıma dikivermişler di 8 ay bu sorunu yaşadım ilk gecedn sonra kii o bile tastam aamm olmamıstı
eşimle nice tartişmalar yaşadımm sonra akıllandım doktora giitm ve ertesi gün tatile çıkmaya kararverdik ama bu sürecte o kadar ailevi sorunlar yasadıkki evlilik için doğru mu karar kılmıstık şüphe duyduk biribirimize
hm o tatilin verdiği raahatlık hemde doktorun ilaçları çok ii gelmiştii iyileşmiştim o tatil gününün ertesi günü ve ben eşimi ozaman tanıdımmm o da benii
yani din acısından cok fazla seyler biliyordukk anne baba hakkı derken birbirimizi ihmal etmiştikk ama 8 ay sonra herşey ona uygun olmustuu keşke daha erken doktora gitseymişimm ki doktor bile sinirden çıldırdı bu ne kasıltı diye ama anlaştık sonra doğumumu bile o yaptı:) )))
yani bunlarla ilgili birsürü şey var kopyalasam silineceğini biliyorumm ama ne diyim ki arkadaşlara şimdi geçmiş olsun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?