canım ben yeni üye oldum bana yardım edebilirmisin 2 yıldır evliyim süleyman eserdağı duydum hatta konuştum ama benim okadar verecek maddi imkanım yok,nasıl yendiğinden bahsedermisin bana lütfen bende uygulayayım özelden yazabilirmisin
Mrb arkadaşlar ben üç aylık evliyim ama bir şey yapamadık.iki parmağımda içeri giriyor ama yine de dar oluyor anlayamadım yardım ederseniz sevinirim.
desteğinize ihtiyacım var lütfen beni cesaretlendirin2 yıllık evliyim. Dün kadın doğum uzmanı bir tanıdığma gittim. Ben de birçok kişi gibi vajinamın dar veya kapalı olduğunu düşünüyordum ama çok şükür ki herhangi bir anormal durum yokmuş. Yeterince açıklık var dedi. Psikologa gitmeden egzersizlerle çözme niyetindeyim. Bugün aynadan inceledim epey ama henüz parmağımı sokmaya teşebbüs etmedim artık başlamak istiyorum. Lütfen destek olun yalnız olmadığımı bileyim sevgilerimle.,,
bende harizan ayına kadar vajinismustum ama kurtldumm...
Arkadaşlar Merhaba,
2 haftalık evliyim. Ve sanırım burdan okuduğum kadarıyla vajinusmusum.
Yani daha önceleri çok istekliydik ikimizde ama ne olduysa ilk gece oldu. Kendimi kasınca hafif bi can acımasıyla birlikte sürekli acıyacağını düşünmeye başladım. 2 haftadır sürekli deniyoruz En son dün uyuşturucu sprey kayganlaştırıcı jel denedim ama sadece orta parmağın ikinci boğumu kadar girebildi. Bi de o anda tuvaletimi tutamayacakmışım gibi hissettim. Bunun sebebi ne olabilir ?
Parmakla hiç denemedim. Parmak egzersizleriyle atlatanlar var.
Bana yardımcı olabilir misiniz nasıl oluyor bu egzersizler ?
Bitsin istiyorum bu işkence.
Kolay olacağını biliyorum kafamda kendimi de inandırıyorum ne var ki yaparım diyorum ama iş o ana gelince olmuyor.
Çaresizim yardım istiyorum.
3 aylık evliyim ve her türlü yöntemi denememize rağmen bir türlü başaramadık
belli bir aşamaya kadar geliyoruz fakat daha fazla ilerleyemiyoruz tam o anda tuvaletim gelmiş gibi oluyor bu normal mi acaba?
önce bir jinekoloğa gittik fakat parmağını sokmaya çalışınca ben muayene etmesine bile izin vermedim o da beni azarlayarak kocan senden ayrılır böyle devam edersen dedi o gün bütün dünyam yıkıldı sonra doktorları araştırmaya başladık hatta dr.ebru zülfükaroğlu ile görüştük fakat şehirdışından ankaraya gitmek çok zor olacak kısaca ne yapacağımızı bilemiyoruz ne olur bana da yardımcı olun önerilerinizi bekliyorum(((
Arkadaşlar Merhaba,
2 haftalık evliyim. Ve sanırım burdan okuduğum kadarıyla vajinusmusum.
Yani daha önceleri çok istekliydik ikimizde ama ne olduysa ilk gece oldu. Kendimi kasınca hafif bi can acımasıyla birlikte sürekli acıyacağını düşünmeye başladım. 2 haftadır sürekli deniyoruz En son dün uyuşturucu sprey kayganlaştırıcı jel denedim ama sadece orta parmağın ikinci boğumu kadar girebildi. Bi de o anda tuvaletimi tutamayacakmışım gibi hissettim. Bunun sebebi ne olabilir ?
Parmakla hiç denemedim. Parmak egzersizleriyle atlatanlar var.
Bana yardımcı olabilir misiniz nasıl oluyor bu egzersizler ?
Bitsin istiyorum bu işkence.
Kolay olacağını biliyorum kafamda kendimi de inandırıyorum ne var ki yaparım diyorum ama iş o ana gelince olmuyor.
Çaresizim yardım istiyorum.
merhaba canım geçmiş olsun.belli bir aşamaya gelebildiğinize göre çok kısa sürede çözersin diye umuyorum.tuvalet olayı idrar torbasına yakın olmasından dolayı oluyor.hepimizde oluyor merak etme.daha fazla yardımcı olabilmemiz için bu linki takip etmen yeterli
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html
tuvaletimi tutamayacakmışım hissi bende de oluyor ve daha fazla ilerleyemiyoruz bende sadece ben de oluyor sanıyordum
Ben o hissi kegel kaslarını kasmadan nasıl durduracağımızı daha doğrusu tuvaletimi tutmanın yolunu buldum. Buraya yazsam mı ?
Yazabilir misin ? Canım Merak ettimm..
Hafif girmeye başladığında tuvaletimi tutamayacakmışım gibi hissediyordum. Yapmamak için kasınca kegel kaslarını bu sefer o giremiyor onu engelliyordum. Ben de bir elimle kendi vajinamın o bölgesine dudak kısmına baskı yaptım biraz. Yani okşamak gibi değil sadece üzerine bastırdım parmaklarımla.
Engelledi o tuvalet hissini. Zaten biraz daha ileleyince o his te kalmıyor azalıyor ve geçiyor bir süre sonra.
Umarım sende atlatırsın canım.
Tatlım Ben Zaten Vaji Değilimm. Ben Vajiyi Atlatalı 1 Ay Olacakk. Ben Diğer Arkadaşlarım İçin Sordumm. Bende Bir Sorun yok yani.