Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aynen öyle yaşamayan kimse anlamıyor ne hissettiğini nasıl bir psikolojide olduğunu ama burda herkes aynı, birbirimizi anlıyoruz aynı süreçleri heyecanı yaşıyoruz birbirimize dua ediyoruz çok harika bir grubuz sende hoşgeldin tekrardan 💖
Böyle bi ortama çok ihtiyacım vardı gerçekten çok teşekkür ederim ♥️

Kistin içini boşalttılar kuzum şu an sıfırlandı. 4-5 folikül görüldü 45 dk sonra ilk iğnemi vurucam hayırlısıyla. Gonal f 450 verdi günlük 150 vurucam bir de pergoveris verdi tozmuş kendin karıştırıcam. Onun dışında demore d vitamini ve folidays folik asit kullanıcam. Biraz korku var🤗

Bir de foliküller büyüdükten sonra çatlamasın diye sonraki aşama için cetrotide ve ovitrille verdi. Toplam 32000 civarı ilaçlar tuttu.
Kisti sifirladiysa çok iyi kist olmadan devam etmek demek bu 👏👏 evet canim pergoveris tozla suyunu karıştırıyorsun. Ben ganol f 225 doz olmuştum hep. Sen ganol f den 150 3 defa vurulacaksin boşa dozun kalmayacak ne güzel ilac dozlarini guzel ayarlamış doktorun 👍👍bu süreçte korku, stres yok tamam mi ? İyi geçsin herşey hadi bakalım 🥰🥰🤲🤲

Merhabalar herkese bende gruba dahil olmak için geldim. İlk transferimi olacağım ve çok heyecanlıyım 🥲 8 Nisan transfer günüm 3. Gün çift embriyo transferi olacak 🤭
Canım hoşgeldin 🤝🤝 tedavin hayırlı olsun. Rabbim çift embriyolarinla mutluluğu tatdirsin inşallah 🤲🤲🤲 topigimizde şans getirsin sana 😍😍😍

Kızlar herkese merhaba ben de tüp bebek tedavisine başladım heyecanla transfer aşamını bekliyorum 4 gün sonra 2.adet tarihim ama bugün test yapayım dedim çok çok belirsiz çizgi gördüm sizin de fikirlerinize ihtiyacım var 1 senedir deniyoruz 🥹
25B8419C-413D-432D-8CB8-28E38B3E5AA1.webp
25B8419C-413D-432D-8CB8-28E38B3E5AA1.webp

Kisti sifirladiysa çok iyi kist olmadan devam etmek demek bu 👏👏 evet canim pergoveris tozla suyunu karıştırıyorsun. Ben ganol f 225 doz olmuştum hep. Sen ganol f den 150 3 defa vurulacaksin boşa dozun kalmayacak ne güzel ilac dozlarini guzel ayarlamış doktorun 👍👍bu süreçte korku, stres yok tamam mi ? İyi geçsin herşey hadi bakalım 🥰🥰🤲🤲
Çok sağol kuzum çok teşekkür ederim. Gonal f’i buzdolabında saklıyoruz dimi?

Back
X