- 1 Nisan 2022
- 13.386
- 15.989
- 248
Tamam canım yazdım kenaraBen bosch serie 6 kullanıyorum memnunum ama makinelerde türkiye avrupa yapımı farkı varmış benimki tr yapımı avrupada üretileni al ve kesinlikle 10 kg al
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım yazdım kenaraBen bosch serie 6 kullanıyorum memnunum ama makinelerde türkiye avrupa yapımı farkı varmış benimki tr yapımı avrupada üretileni al ve kesinlikle 10 kg al
Boykot vs denk geldi sonra da mutsuzdum eşimi boşama kararı aldım kanamam vs vardı biraz büyüsün öyle dedimKız nasıl dayandınn![]()
13 haftada kız 16 haftada erkekHangi haftada kız dedi ve hangi haftada erkek olduğunu öğrendiniz acaba
Ben hala crop giyiyorumGiyinme konusunda sorun yaşayan var mı?
Ben yüksek bel kısa dar bluz giyiyormuşum resmen hep. Başka kıyafetim yokmuşbayramda sinir krizi geçirdim
![]()
Döner tabi bende kaptırdım ama ben erkek daha çok istiyordum seninde gönlünce olsunBana da 13 de kıza benziyor dediler kendimi kıza çok kaptırdım erkeğe döner mi acaba diye merak ediyorum
Bende farkettim ki likralı hiçbir pantolonum yokmuş artk hepsi belden sıkıyor acıtıyor hamile pantolonu almak istemiyorum sonrasında giyilmiyor bol eşofman tarzı şeyler alıcam yazı onlarla geçiririm artıkGiyinme konusunda sorun yaşayan var mı?
Ben yüksek bel kısa dar bluz giyiyormuşum resmen hep. Başka kıyafetim yokmuşbayramda sinir krizi geçirdim
![]()
Ben de baştan beri erkek hissediyordum hatta emin gibiydim kıza zor alıştım ama alıştım şimdi bidaha erkek derse naparım bilmiyorumDöner tabi bende kaptırdım ama ben erkek daha çok istiyordum seninde gönlünce olsun![]()
Benim bosch çok memnunum kurtuma makineside bosch aldım ondan da çok memnun kaldım ne küçültme ne birşey yaşamadımKızlar camaşir makinemi değişmek istiyorum artık şart oldu ufak lekeleri bile çıkartmıyor sanki sadece sudan geciriyor.evinizde ne kullanıyorsunuz?beğeniyormusunuz?her kese soruyorum çokluk hangi marka olursa onu alıcam
Lcw daki hamile bölümünde güzel pantolonlar taytlar eşofmanlar var ben 2 tane aldım karnım çok büyük olmamasına rağmen rahatlıkla giyiliyor yani doğum yaptıktan sonra da giyilir bence ki zaten çok pahalı ürünler değil hamileyken idare etseler yeter aslındaBende farkettim ki likralı hiçbir pantolonum yokmuş artk hepsi belden sıkıyor acıtıyor hamile pantolonu almak istemiyorum sonrasında giyilmiyor bol eşofman tarzı şeyler alıcam yazı onlarla geçiririm artık![]()
Ne yapıcan sevinicen tabi bana kız deseydi bile çok mutlu olurdum çünkü zamanında tüp bebek yollarında çok kaldımBen de baştan beri erkek hissediyordum hatta emin gibiydim kıza zor alıştım ama alıştım şimdi bidaha erkek derse naparım bilmiyorum
Tamam canım sağolasınBenim bosch çok memnunum kurtuma makineside bosch aldım ondan da çok memnun kaldım ne küçültme ne birşey yaşamadım
Fiyatından değil de canım doğumdan sonra o beli yüksek olan hamile altları rahat olmuyor ben sevemedim ilk gebeliğimde hevesten almıştım o yüzden bu sefer ince tiril tiril olan beli lastiklilerden alıcam sonrasında da giyilebilir en azından üstüme de oversize tişörtler kurtarıcı oluyorLcw daki hamile bölümünde güzel pantolonlar taytlar eşofmanlar var ben 2 tane aldım karnım çok büyük olmamasına rağmen rahatlıkla giyiliyor yani doğum yaptıktan sonra da giyilir bence ki zaten çok pahalı ürünler değil hamileyken idare etseler yeter aslında
İlk 14 haftalikken sonra 15 haftalikken cnmKaçıncı haftada kız dedi doktor
Kız diyoooBana da bakabilir misin acaba sat 9 Aralık 13.01.1999 doğum günüm
Kızz neler yaşamışsın kıyamam fırsat olmamış alırsın daha çoook varBoykot vs denk geldi sonra da mutsuzdum eşimi boşama kararı aldım kanamam vs vardı biraz büyüsün öyle dedimşimdi odaya başlayacağım annem kayınpederim vs aldı bir şeyler akrabam elektrikli ana kucağı verdi bir de kumaş sling aldım. Beşik bakıyorum var beşik kocamın bebeklik beşiği duruyormuş hasır ahşap beşik ama onu süs diye odasına koyarım sadece
Popo ve iç bacak bende de accık büyüdü ya ben 3 aldım havalar da bir anda sogudu ince pantolonlar giyse onlara gene olurum daBen hala crop giyiyorumsweatshirt vs idare ettim ama yazlık alışveriş yapmam lazım gömlek vs giyebiliyorum tek sıkıntım benim popom büyüdü bacaklarım ayaklarım büyüdü basenden geçmiyor alt kıyafetler ki 3 kilo bile almadım daha. Keten pantolon vs denedim yok eşofmanla devam
Vallahi ben Tayt aldım birkaç tane ama işe falan giderken Tayt biraz hoşuma gitmedi kumaş pantolon aldım büyük bedenBende farkettim ki likralı hiçbir pantolonum yokmuş artk hepsi belden sıkıyor acıtıyor hamile pantolonu almak istemiyorum sonrasında giyilmiyor bol eşofman tarzı şeyler alıcam yazı onlarla geçiririm artık![]()
Doktorlar annenin psikolojisi açısından erken söylemek istemiyorlar bu yüzden oğlumda 15+3 ken öğrenmiştim ondan önce ağzından tahmin bile çıkmamıştı sonra pipiyi çekip direk verdi şüpheye yer kalmamış olduBen de baştan beri erkek hissediyordum hatta emin gibiydim kıza zor alıştım ama alıştım şimdi bidaha erkek derse naparım bilmiyorum