Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Bulantı başladı mı sonrasında şuan başladı bende
Evet kusmuştum hatta. Ama yediğin birşey de dokunmuş olabilir. Normalde süt dokunmazdı hamileyken içtiğim bir bardak süt zehir oldu bana. Farklı birşey yediysen dikkat et tüketme birdaha

Evet kusmuştum hatta. Ama yediğin birşey de dokunmuş olabilir. Normalde süt dokunmazdı hamileyken içtiğim bir bardak süt zehir oldu bana. Farklı birşey yediysen dikkat et tüketme birdaha
Yok farklı bişey yemedim hiç kuzum ya zaten bugün ölü gibiyim elim kolum hiç kalkmadı uyudum başım çok ağrıyınca o biraz iyi geldi yemekte yapamadım dışarıdan yedik onu bile yarım yedim midem de kötü bugün leblebi aldırdım eşime şimdi bide prilam içtim.

Kızlar akşamüstü yeğenimize doğum günğ hediyesi almaya cıktık avmye. Biraz yürüdükten sonra belimden kalçama doğru keskin bi ağrı saplandı hala da ağrıyor. Tatilde o kadar yürüdük ettik böyle ağrı olmamıştı. Kasıkta da var bi ince. Normaldir dimi😂

Kızlar 6+3 ten selamlar. Umarım hepimiz için güzel bir süreç olur. Benim bir haftadır aşırı gaz sancım ve kabızlığım var karnımda şişti sanki taş gibi. Siz de yaşıyor musunuz bu durumu yoksa benim kullandığım vitamin mi yapıyor.

Kızlar 6+3 ten selamlar. Umarım hepimiz için güzel bir süreç olur. Benim bir haftadır aşırı gaz sancım ve kabızlığım var karnımda şişti sanki taş gibi. Siz de yaşıyor musunuz bu durumu yoksa benim kullandığım vitamin mi yapıyor.
Vıtamın ne kullanıyosun canım

ben de 9+1 oldum ama başından beri doktorum hiç bi tahlil istemedi, en son kasım ayındaki kan tahlillerim vardı
Ben dahiliyeye randevu aldım 16sına hem tsh baktırıcam hepsini de söylicem o ara siz de söyleyin bence bi sonraki randevuda

Kızlar akşamüstü yeğenimize doğum günğ hediyesi almaya cıktık avmye. Biraz yürüdükten sonra belimden kalçama doğru keskin bi ağrı saplandı hala da ağrıyor. Tatilde o kadar yürüdük ettik böyle ağrı olmamıştı. Kasıkta da var bi ince. Normaldir dimi😂
Ya bu bebekler büyüdükçe sanırım farklı farklı ağrılar türüyor

Ben dahiliyeye randevu aldım 16sına hem tsh baktırıcam hepsini de söylicem o ara siz de söyleyin bence bi sonraki randevuda
doktorum perinatolog gerekli görse isterdi diye düşündüm, o yüzden çok kafama takmadım, bir sonraki randevum 12. haftada o zaman baya bi test yapcakmışız 🙃

Kızlar ben göğüs hassasiyetinden başka hiçbir şey hissetmiyorum ne bir ağrım var ne bulantım oldu bir şey hissetmemek çok kötü sürekli endişe halindeyim acaba var mı yok mu diye

Kızlar aşırı beyaz akıntım olmaya başladı. Sizde de oluyor neden bu kadar arttı acaba

kızlar mevzuyu sonradan okudum, ben güneş kremi olarak bunu kullanıyorum. chatgpt hamilelik için uygun diye icazet verdi.

IMG_3351.webp

Kızlar ben göğüs hassasiyetinden başka hiçbir şey hissetmiyorum ne bir ağrım var ne bulantım oldu bir şey hissetmemek çok kötü sürekli endişe halindeyim acaba var mı yok mu diye
İnanın iki gün önce ben de öyleydim hatta hamile olduğumu çoğu zaman unutuyordum. Dün ilk defa muayene oldum ve keseyi gördüm. Artık psikolojik mi bilmiyorum ama 2 gündür inanılmaz bulantım var. Midem ağzımda geziyorum 🥲 tedirgin olmayın yani. Bence belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Zamanı ve yoğunluğu da öyle

İnanın iki gün önce ben de öyleydim hatta hamile olduğumu çoğu zaman unutuyordum. Dün ilk defa muayene oldum ve keseyi gördüm. Artık psikolojik mi bilmiyorum ama 2 gündür inanılmaz bulantım var. Midem ağzımda geziyorum 🥲 tedirgin olmayın yani. Bence belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Zamanı ve yoğunluğu da öyle
İnşallah sağlıklı olsun da belirtisize de razıyım ben de keseyi gördüm hafif kalp atışı da başlamıştı ama insan her an bilmek istiyor 😅

benim de elimde bir tek göğüs hassasiyeti var, o da pek muhteşem bir şiddette değil. pazartesi günkü kontrole kadar kötü düşünmemeye çalışıyorum ama diğer taraftan iyi düşünmekten de korkuyorum, sonradan hayal kırıklığına uğramak da var..

Back
X