- 15 Aralık 2024
- 706
- 387
- 18
Evet büyüdü yaKızlar selam,
göbekleriniz büyümeye başladı mı yoksa benimki ekmek yemekten mi büyüdü? Psikolojik mi ya? Kıyafetlerimde sıkışmaya başladım, 8. hafta bitiyor. Ama yemekten mi bebekten mi anlamadım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet büyüdü yaKızlar selam,
göbekleriniz büyümeye başladı mı yoksa benimki ekmek yemekten mi büyüdü? Psikolojik mi ya? Kıyafetlerimde sıkışmaya başladım, 8. hafta bitiyor. Ama yemekten mi bebekten mi anlamadım![]()
Ya evet çok ilginç ama bende daha 9. Haftadayım, üstelik kilo almadım hatta kilo verdim. Ama her zaman giydiğim kotları giyemiyorum düğmesi karnımı deliyor resmen. Sanırım şişkinlik falan yapıyor bu haftalardaKızlar selam,
Aa ben de progestan kullanıyorum, ben de şaşırdım sert ve büyümüş bir karnım var çünkü. Ekmek olsa daha yumuşak olurduCanim ben gecen hafta pes edip hamile pantolonu aldim karin panelli olanlardansigamiyorum hicbir seyime, progestan kullandigim icin haftalardir ekstra gobuslendim
Aa ben de progestan kullanıyorum, ben de şaşırdım sert ve büyümüş bir karnım var çünkü. Ekmek olsa daha yumuşak olurduCanim ben gecen hafta pes edip hamile pantolonu aldim karin panelli olanlardansigamiyorum hicbir seyime, progestan kullandigim icin haftalardir ekstra gobuslendim
Ay iyi ya ben de psikolojik sandımSelam canım aynı sen gibiyim 8 bitti 9a girdim dün lastikli pantolon aldım kotlara veda![]()
Yok yok baya gebe gobegi bu yani baslarda gaz mi diyordum ama gazim yok sjdjdjdjAa ben de progestan kullanıyorum, ben de şaşırdım sert ve büyümüş bir karnım var çünkü. Ekmek olsa daha yumuşak olurdu![]()
Evet ya, resmen böyle sert bir göbeğim var. Şu imzada da bebeğiniz 2 gram diyor. Nefes alışım bile değişti o kadar şişmiş hissediyorum.Psikolojim bozulacakYok yok baya gebe gobegi bu yani baslarda gaz mi diyordum ama gazim yok sjdjdjdj
Ay evet ben de tartılıyorum, kilo vermiş görünüyorum. Bozuldu mu diye düşünüyordum, yalnız değilmişim demek kiYa evet çok ilginç ama bende daha 9. Haftadayım, üstelik kilo almadım hatta kilo verdim. Ama her zaman giydiğim kotları giyemiyorum düğmesi karnımı deliyor resmen. Sanırım şişkinlik falan yapıyor bu haftalarda
RahatladımEvet büyüdü yahatta kızım dün hastaneden geldiğim de anne karnın büyümüş kardeşimde büyüdü mü dedi
iç karnım hiç yok zaten benim göbeğim çok büyür o yüzden
![]()
Evet evet şişkinlikten oluyor bir de karın kasları gevşiyormuş o yüzden. Mecburen salıyor kendini karın bir tıkYa evet çok ilginç ama bende daha 9. Haftadayım, üstelik kilo almadım hatta kilo verdim. Ama her zaman giydiğim kotları giyemiyorum düğmesi karnımı deliyor resmen. Sanırım şişkinlik falan yapıyor bu haftalarda
Bu hafta inşallah randevu bulamadım salı gibi özele gitmeyi düşünüyorum. İnsan çok sabırsızlanıyorSiz ne zaman duyacaksınız kalp atışını. Bende onu bekliyorum söylemek için![]()
16 yasında mı anne oldunuzYedık sanırım 2 tane gebelık gecırdım 18 yaşında kızım var 12 yaşında kızım var ama bunun kadar sıtreslı olmamıştı esım bıle şaşırmış durumda aksam erkenden uyuyorum uyuyamayan ben gece yarılarına kadar sürekli temızlık yapan ben oyle yatıyorum
Bugün tüm gün başım ağrıdı ishalden dolayı susuz kalmış olmama veriyorum bunu.![]()
Kaç haftalıksınız şuanBu hafta inşallah randevu bulamadım salı gibi özele gitmeyi düşünüyorum. İnsan çok sabırsızlanıyor![]()
Bulantı başladı mı sonrasında şuan başladı bendeBol bol su için. Birde muz ve leblebi çok iyi geldi bana.
Evt16 yasında mı anne oldunuz
Canim bir baglantisi var mi bilmiyorum ama benim 4+4 de 1151 di betam. 6+4 icin 1376 az gibi sanki, bir de 9 gunde 150 puan anca artmis o garip geldi banaKızlar size bişi sorcam arkadaşım 6 hafta 4 günlük hamile 10 günce kan değeri 1228 di dün ise 1376 çıkmış keseyi görmüşler azda olsa kalp atışı da varmış dr geç döllenme olabilir demiş sizce değerin birazdaha artması gerekmiyormuydu?
Banada garip geldi kalp atışı da duyulmuş bayadır bekliyordu inşallah sağlıkla artarCanim bir baglantisi var mi bilmiyorum ama benim 4+4 de 1151 di betam. 6+4 icin 1376 az gibi sanki, bir de 9 gunde 150 puan anca artmis o garip geldi bana