- 11 Kasım 2015
- 1.191
- 1.775
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
- #8.981
Evet canim soğuk zincir o. Birde disardayken olman ferekirse buz akusuyle birlikte al yaninaÇok sağol kuzum çok teşekkür ederim. Gonal f’i buzdolabında saklıyoruz dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim soğuk zincir o. Birde disardayken olman ferekirse buz akusuyle birlikte al yaninaÇok sağol kuzum çok teşekkür ederim. Gonal f’i buzdolabında saklıyoruz dimi?
Yok canım onu kullanmıyorum ne
Kanaman ne renk canım korkma dr bişey dedi mi2 defa iğne 2 defa da fitil kullanıyordum onlara ek birde bu çıktı korkuyorum ya neden oldu ki bu kanama düşük mü yapıcm
Yerleşme olabilir dedi işte birde o ilacı söyledi karnımda sürekli guruldama var o da korkutuyorKanaman ne renk canım korkma dr bişey dedi mi
Ne renk canımYerleşme olabilir dedi işte birde o ilacı söyledi karnımda sürekli guruldama var o da korkutuyor
Yerleşme olabilir benmde olmuştu hatta minik bi oıhtıda gelmişti keseyi görmeden önce korkmaYerleşme olabilir dedi işte birde o ilacı söyledi karnımda sürekli guruldama var o da korkutuyor
Perşembe gitcektik kese görmeye çok üzgünüm yaYerleşme olabilir benmde olmuştu hatta minik bi oıhtıda gelmişti keseyi görmeden önce korkma
Bende korkuyorum normalde de geriliyorum ama doktorum daha iyisin boşuna anestezi alma diyinceBen normal muaynede de biraz korkmuyorum değil ama o sekildeyse atlatirim ozaman teşekkür ederim![]()
Yasak değil en sagliklisi o hattaHanımlar hepinize bir sorum var.
Evde kendimizin mayaladığı yoğurt tüketimi yasak mı?
Yani köyden taze süt getiriyorlar onunla yoğurt mayalamak?
Pastörize yazıyor internette ama pek anlamadım açıkçası.
İnşallah görürüz yaAynen inşallah poztifleri görürüz seninki taze transfermi
Nerdesinn sen iyi ki geldin hoşgeldinKızlar herkese selam, yeni gelmedik geri geldiknasılsınız, ben 1 hafta kafa tatili buralarda yoktum her şey yolundamı?
mayala katar canım sen naptın gittin mi kontrole ? Belli oldumu opu günün yoksa opuyu oldun mu? Hiç bakamadım buralara, M Maralim2019 H hayal93 @Nazli kizz kızlar siz iyimisiniz
Ayyy bende öyle biliyorumda bir yerde de yazıyor, taze mandıradan eve getirilen süt evde kaynatınca ulaşması gereken sıcaklığa ulaşmıyormuş falan şaşırdımYasak değil en sagliklisi o hatta![]()
canım sevindim her şeyin yolunda olmasınaNerdesinn sen iyi ki geldin hoşgeldincanim bende bayramda koşturmaca geçti gelen, giden. Benim kontrolüm bayramin 3. Günündeydi özel bi hastaneye gittim. Çok şükür herşey iyi. Transfere kadar olan ilaçlarımı kullaniyorum. Ayin 9 da da transfer zaten
sen ne durumdasin bakalım
Canım çiğ süt yasak sen o sütü pişirip öyle yoğurt yapacaksın aksine çok faydalı, bebeğin gelişimindeHanımlar hepinize bir sorum var.
Evde kendimizin mayaladığı yoğurt tüketimi yasak mı?
Yani köyden taze süt getiriyorlar onunla yoğurt mayalamak?
Pastörize yazıyor internette ama pek anlamadım açıkçası.
Transfer sonrası kullanmak için test almıştım erken gelince adetime de bir kaç gün varken yapayım dedim biraz da kasık ağrısı yaşadım normal yolla 1 senede olmadı malesef. Amh düşük benimTransferden önce neden test yaptin ki şüphen mi var ? Hani doğal yolla ihtimal varsa bilemiyorumama ikinci çizgiyi görmedim maalesef
![]()
Allah Allah neyden acaba, idarırını çok mu tutuyorsun yada azmı su tüketiyorsun? Karnımda bendede olmuştu ağrı gaz sancısı gibi berbat ama geçmişti 5.haftada olmuştu, evet olabilir bebiş büyüyorsepide canım iyiyim şükür. Perşembe sağımda böğrümde bir ağrı vardı. Dün solumdada çooook hafif oluştu akşama doğruda karnıma doğru indi ama çok hafif.
Yapay zekaya sordum normalmiş, rahim büyümesiymiş ama pazartesi kan ve idrar vereceğim hastanede orada soracağım tekrardan
Sen nasılsın?
Bayramda suyu az tükettim ordan oraya koşturma adan dolayı, oda olmuş ola bilir ama yine bi1,5 en az içiyordumAllah Allah neyden acaba, idarırını çok mu tutuyorsun yada azmı su tüketiyorsun? Karnımda bendede olmuştu ağrı gaz sancısı gibi berbat ama geçmişti 5.haftada olmuştu, evet olabilir bebiş büyüyor
Bende iyiyim canım tatil iyi geldi, pazartesi sabah 9 kontrolüm var ona göre 10.00 embriyo çözdürülecek
Gideceksin canım benm korkma vallahi keseden önce benmde oldu hatta pıhtı bile gelmişti o yerleşmedirPerşembe gitcektik kese görmeye çok üzgünüm ya
Evet transferden önce iyi motivasyon oldu canımBayramda suyu az tükettim ordan oraya koşturma adan dolayı, oda olmuş ola bilir ama yine bi1,5 en az içiyordum
Bakalım pazartesi ne diyecekler
Süper sevindim adınatatil değişiklik yaratmıştır iyi gelmiştir size
![]()