Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hanımlar hepinize bir sorum var.
Evde kendimizin mayaladığı yoğurt tüketimi yasak mı?
Yani köyden taze süt getiriyorlar onunla yoğurt mayalamak?
Pastörize yazıyor internette ama pek anlamadım açıkçası.

Kızlar herkese selam, yeni gelmedik geri geldik 😂 nasılsınız, ben 1 hafta kafa tatili buralarda yoktum her şey yolundamı? mayala katar mayala katar canım sen naptın gittin mi kontrole ? Belli oldumu opu günün yoksa opuyu oldun mu? Hiç bakamadım buralara, M Maralim2019 H hayal93 @Nazli kizz kızlar siz iyimisiniz
Nerdesinn sen iyi ki geldin hoşgeldin 😍😍 canim bende bayramda koşturmaca geçti gelen, giden. Benim kontrolüm bayramin 3. Günündeydi özel bi hastaneye gittim. Çok şükür herşey iyi. Transfere kadar olan ilaçlarımı kullaniyorum. Ayin 9 da da transfer zaten 🥰🥰🥰 sen ne durumdasin bakalım

Nerdesinn sen iyi ki geldin hoşgeldin 😍😍 canim bende bayramda koşturmaca geçti gelen, giden. Benim kontrolüm bayramin 3. Günündeydi özel bi hastaneye gittim. Çok şükür herşey iyi. Transfere kadar olan ilaçlarımı kullaniyorum. Ayin 9 da da transfer zaten 🥰🥰🥰 sen ne durumdasin bakalım
canım sevindim her şeyin yolunda olmasına 😍 bende ilaçlarımı alıyorum 7 nisan aksilik olmasa transfer olacam 2 gün arayla olacaz inşallah, ben tatildeydim canım giremedim buralara

sepide sepide canım iyiyim şükür. Perşembe sağımda böğrümde bir ağrı vardı. Dün solumdada çooook hafif oluştu akşama doğruda karnıma doğru indi ama çok hafif.
Yapay zekaya sordum normalmiş, rahim büyümesiymiş ama pazartesi kan ve idrar vereceğim hastanede orada soracağım tekrardan

Sen nasılsın?

Hanımlar hepinize bir sorum var.
Evde kendimizin mayaladığı yoğurt tüketimi yasak mı?
Yani köyden taze süt getiriyorlar onunla yoğurt mayalamak?
Pastörize yazıyor internette ama pek anlamadım açıkçası.
Canım çiğ süt yasak sen o sütü pişirip öyle yoğurt yapacaksın aksine çok faydalı, bebeğin gelişiminde

Transferden önce neden test yaptin ki şüphen mi var ? Hani doğal yolla ihtimal varsa bilemiyorum 🤭🤭 ama ikinci çizgiyi görmedim maalesef 😰😰
Transfer sonrası kullanmak için test almıştım erken gelince adetime de bir kaç gün varken yapayım dedim biraz da kasık ağrısı yaşadım normal yolla 1 senede olmadı malesef. Amh düşük benim

sepide sepide canım iyiyim şükür. Perşembe sağımda böğrümde bir ağrı vardı. Dün solumdada çooook hafif oluştu akşama doğruda karnıma doğru indi ama çok hafif.
Yapay zekaya sordum normalmiş, rahim büyümesiymiş ama pazartesi kan ve idrar vereceğim hastanede orada soracağım tekrardan

Sen nasılsın?
Allah Allah neyden acaba, idarırını çok mu tutuyorsun yada azmı su tüketiyorsun? Karnımda bendede olmuştu ağrı gaz sancısı gibi berbat ama geçmişti 5.haftada olmuştu, evet olabilir bebiş büyüyor 😍
Bende iyiyim canım tatil iyi geldi, pazartesi sabah 9 kontrolüm var ona göre 10.00 embriyo çözdürülecek

Allah Allah neyden acaba, idarırını çok mu tutuyorsun yada azmı su tüketiyorsun? Karnımda bendede olmuştu ağrı gaz sancısı gibi berbat ama geçmişti 5.haftada olmuştu, evet olabilir bebiş büyüyor 😍
Bende iyiyim canım tatil iyi geldi, pazartesi sabah 9 kontrolüm var ona göre 10.00 embriyo çözdürülecek
Bayramda suyu az tükettim ordan oraya koşturma adan dolayı, oda olmuş ola bilir ama yine bi1,5 en az içiyordum
Bakalım pazartesi ne diyecekler

Süper sevindim adına 💕 tatil değişiklik yaratmıştır iyi gelmiştir size 😍

Back
X