- 4 Eylül 2010
- 82
- 5
cnm öncelikle çok geçmiş olsun. babana acil şifalar diliyorum. daha 10 gün var eşinin gitmesine sıkı egzersizle 10 günde yenebilirsin bu hastalığı.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html bu topiğe gelmeni tavsiye ediyorum. herkes sana yardımcı olur cnm.
ben 6 aylık evliyim vajinusmusla mücadele ediyorum ama oılmuyo napcağımı şaşşırdımmmmmm
sağol canım, adetliyim( onun için başlıyamıyorum..artık eşim askerdeyken başlarım egzersize gelince süpriz olur..inş....söylediğin topiğide takip ediyorum ara sıra...
ben 6 aylık evliyim vajinusmusla mücadele ediyorum ama oılmuyo napcağımı şaşşırdımmmmmm
canımsağol iyi dileklerin için...bende o yokken egzersizlere başlarım diye düşünüyüdum,, bakalım hayırlısıyla inş
anammmmmm yeni topik açmışın insan bi haber eder şekerimhayırlı uğurlu olsunnn gece gece uyku tutmadı oğluşum uyutmuyo bi pırtlatsam artık
Meraba arkadaşlar
venüstencim eline sağlık cnm sayfamız hayırlı olsunnn inşallah burdan bebiş haberlerimizi de verebiliriz
ben uzun zamandır gelemedim foruma baya bi uzun oldu yani ama yeni arkadaşlara tavsiyem egzersizlerinizi aksatmayın lütfenn
kesinlikle bi erteleme hastalığı Rabbim herkesin yardımcısı olsun öpüyorummm hepinizi
hayırlı olsun yeni topigimizzzyakında bebek haberleriyle geliriz inşallah egzersizcilerde başarı haberiyle
yeni topic hayırlı uğurlu olsunnnndoğum yapan ve vajinismusu yenen ayrıcaaa hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Venüstennnnnnn... bilmem hatırladın mı beni :)
Topiklere doymuyorsun canım burayı bırakmayan tek sen kaldın sanırım..tebrik ederim bebişini Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..
Annelik bambaşka bişey..Allahım isteyen herkese tattırsın..
merhaba arkadaslar
Tembeller grubunda adım var hala ama haklısınız hic yazmadım uzundur.Kısaca anlatayım.1 yıl 3 aylık evliyken dr a gittim ulusoya.yani ekimde.tedaviden 1 hafta kadar sonra basarıya ulastık.Ve su an 6 haftalık gebeyim
İnsallah herkes kurtulur bu sıkıntıdan