Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İyi akşamlar kızlar bugün transferimin 8. Günü adet kanaması gibi kanamam geldi kahverengi mi pembe mi anlayamadım çamaşırımdan ötürü böyle bir durum yaşayan var mı ??
Ben salya sümük hastaneye gidiyorum acaba devlet hastanesinin acili beta hcg testi yapar mı bilgisi olan var mı?

İyi akşamlar kızlar bugün transferimin 8. Günü adet kanaması gibi kanamam geldi kahverengi mi pembe mi anlayamadım çamaşırımdan ötürü böyle bir durum yaşayan var mı ??
Ben salya sümük hastaneye gidiyorum acaba devlet hastanesinin acili beta hcg testi yapar mı bilgisi olan var mı?
Test yapmak istemiyorlar genelde ama durumunuzu anlattığınızda yardımcı olurlar diye düşünüyorum, bebeğiniz sizinledir inşallah, üzülmemeye çalışın 🙏🏻

Kızlar ben de 25 martta 3.gün taze transfer oldum.
28martta ovitrelle yarım doz yaptım.
Bugün transferin 11.günü, ovitrellenin 8.günü. Predictor Erken gebelik testim şu şekilde, sizce gebelik var mı? Bu silik çizgi ovitrelle etkisi mi acaba? Pazartesi kan testi vereceğim ama boşuna umutlanmak istemiyorum

Eklentiler

• IMG_3662.webp
    IMG_3662.webp
    95 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar herkese merhaba ben de tüp bebek tedavisine başladım heyecanla transfer aşamını bekliyorum 4 gün sonra 2.adet tarihim ama bugün test yapayım dedim çok çok belirsiz çizgi gördüm sizin de fikirlerinize ihtiyacım var 1 senedir deniyoruz 🥹Eki Görüntüle 3571282 Eki Görüntüle 3571282
Transferden önce neden test yaptin ki şüphen mi var ? Hani doğal yolla ihtimal varsa bilemiyorum 🤭🤭 ama ikinci çizgiyi görmedim maalesef 😰😰

Back
X