Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Tüp bebek ücreti 92bin şuan. Rahim dinlendirme 25,sperm dondurma 20, dondurulmuş embriyo transfer 45
Rahim dinlendirme de mi parali? Ne kadar pahali. Gercekten rahim dinlendirme ixin para mi aliyorlar Turkiyede?
Tüp bebek ücreti 92bin şuan. Rahim dinlendirme 25,sperm dondurma 20, dondurulmuş embriyo transfer 45
Şaka gibi fiyatlar yaa

Rahim dinlendirme de mi parali? Ne kadar pahali. Gercekten rahim dinlendirme ixin para mi aliyorlar Turkiyede?
Şaka gibi fiyatlar yaa
Maalesef öyle kendi kendine evde dinlenen Rahime para 💰 alıyorlar ne yazık ki 🥵
shoktayim gercekten.
Ben Bakude yaptiriyorum orda dediler 1 ay dinleniceksin ucretsiz o. Ama keyfine gore 5-6 aylik ya da senelik dondurmak istersen ucret oduyeceksin. O da bisey degil. 5000 lira 5-6 ayligina dondurursam

Şaka gibi fiyatlar yaa

shoktayim gercekten.
Ben Bakude yaptiriyorum orda dediler 1 ay dinleniceksin ucretsiz o. Ama keyfine gore 5-6 aylik ya da senelik dondurmak istersen ucret oduyeceksin. O da bisey degil. 5000 lira 5-6 ayligina dondurursam
Sperm dondurmak da 4500 lira.

Şaka gibi fiyatlar yaa

shoktayim gercekten.
Yerinden yerine değişiyor canım genelde bahceci ve onun gibi büyük merkezler alıyor benim yaptırdığım hastanede ücretsizdi rahim dinlendirme

Şaka gibi fiyatlar yaa

shoktayim gercekten.

Doğrudur ne yazık ki bazı yerler işi ticarete dökmüş tüp bebek yapmak bile artık lüks oldu çok durum iyiyse yaptırırsın yoksa da onu bile yaptıramıyorsun 🥺

Arkadaşı tebrik ederim transfer günü ne zamandı acaba benimde bugün transfer günü sayiliyorsa 4. Gün şansımı denemek için test yaptım ama direk negatif ;)
ALLAH razı olsun RABBIM herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah 🤲
Benim 8.gunum sen çok erken yapmışsın bence senin de 8 günün dolmadan test yapma çünkü tek çizgi çıkınca ister istemez insanın morali bozuluyor ve moral bozukluğu bizim gibilere yasak 😉

Şimdi inşallah güzel haberleri duyarız. Lotus3801 Lotus3801 canimcim Duadasin. 🤲🏻❤️Gelsin poncikler😍🐣🐣🐣. Kaçıncı günü bugün? Ne vakit test yapacaksin?
Allah razı olsun canım 🙏🙏🙏 şimdi geldim eve gülüm ayın 26 test günüm 🙏🙏 rabbim önce bütün isteyenlerin sonra benim nasıl etsin inşallah 🙏 gülüm sen yurt dışından mi gelip yaptıracaksin Kıbrıs bu konuda bayağı gelişmiş özelden msj yazarsan gülüm ayrıntılı anlatırım süreci Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 🙏 🙏 🙏 ♥️ 🌸 🥰 ❤️ 😘

Lotus3801 Lotus3801 canım nasılsın test günün ne zaman senin ? konuşamadık bir türlü seninle 🥰
Sağol bacı şimdi eve geldim daha Kıbrıs tan 48 saat öncesi gülüm yola düşmek istemedim ayın 26 27 dediler gülüm güzel geçti dediler canim inanki sende hep aklımdasın nasıl geçti gülüm seninki canım hatta kayınvalideme bile gruptan senden buradaki dayanismadan bahsettim ♥️♥️🌸🌸🥰❤️❤️🌸♥️🧿🙏🙏

Sağol bacı şimdi eve geldim daha Kıbrıs tan 48 saat öncesi gülüm yola düşmek istemedim ayın 26 27 dediler gülüm güzel geçti dediler canim inanki sende hep aklımdasın nasıl geçti gülüm seninki canım hatta kayınvalideme bile gruptan senden buradaki dayanismadan bahsettim ♥️♥️🌸🌸🥰❤️❤️🌸♥️🧿🙏🙏

İyi çok sevindim kazasız belasız gittin döndün bebişleri aldın geldin şimdi bekleme zamanı inşallah minnoşlarımız sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle Amin 🤲 Allah razı olsun canım benim 🥰
Benim de çok şükür kazasız belasız su gibi geçti darısı tutunmalarına olsun inşallah canım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 🤲🥹😘

Back
X