mrb emla kremini kullanan varmı nasıl bir krem etkisi nasıl
Canim.emla nedir ne ise yariyormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb emla kremini kullanan varmı nasıl bir krem etkisi nasıl
mrb arkadaslar bn de 1 yıllık evliyim ama hala ilişkiye giremedik burdan sizlerin yorumlarınızı takip ediyorum epeydir... parmak egzersizi imkansız gibi görünüyordu bana da; amaa çk doktora gittim... en son artık doktorla da tartıştıktan sonra sanırım gaza geldim ve parmak egzersizine başlamayı denedim ve ilk işaret parmağıyla başladım... içime almakta özellikle girişte çk zorlandım ck yanma ve baskı hissi oldu aama alabildim çk şükür... daha sonra baş parmak ve 2 parmak almaya çalıştım onları da başardım: ilk gün bu kadar ilerleme olunca sanırım gaza geldim p. e geçmek istedim ama sanki vajinaya hiç bsy yapmamışım gibi( egzersiz bir gün de olsa:) p denemesi aynı eski denemeler gibiydi... hiç bir fark yoktu... çok umutluydum sanırım o yüzden moralim çk bozuldu... 2 parmak sonrasında p. olur demişti doktor ama hiç olacak gibi dgl... olmadı da ztn hevesim kırıldı... yaşadığım normal mi??? bugün eşimin ısrarıyla tekrar parmak denemesi yaptık bu sefer hızlı gitmek istemedm... orta parmak denemesi düne göre daha rahattı ama girişte çk çk canım yanıyo... dayanabilirsem sonrası daha rahat... parmagım içimdeyken hep birşeyler hissediyorum içeirisi komple kapalı gibi... bu hisler normal midir???
mrb arkadaşlar ben de herkes gibi ilişkiye giremem sorunu yasıyorum 11 aylık evliyim ama hiç bi sekilde başaramadık 2 kez ben 1kezde eşim doktora gitti. doktorun bana dediği fiziksel hiç bi sorun yok eşimle severek evlendik 7 yıl görüştük sevdiğim insan ama olmuyo iş oraya gelince benm bacaklarım kasılıyo istemsiz acıyacağını da düşünmüyorum ama neden? artık bu sorundan kurtulmak istiyorum evliyim yaklaşık 1 yıldır ama ayn evde aradas gibi yaşıyoruz en büyük sansım eşimn daima benm yanımda olması beni anlaması ama bende onu daha fazla yormak istemiyorum ... jeller kullandım en son anestol pomad kullandım ama nafile tecrübeli olanlar lütfen kurtarın beni bu dertten adaklar adadım bi olsun die .. vajinamı inceledm en son aynayla çok küçük bi yer acaba ondan mı olmuyo ama doktor hersey normal tamamen psikolojik dedi beni psikoloğa yönlendirdi ama gitmedm kendim aşmaya çalıştım ama olmuyo nolur bana yardım edin :-(((
mrb arkadaşlar ben de herkes gibi ilişkiye giremem sorunu yasıyorum 11 aylık evliyim ama hiç bi sekilde başaramadık 2 kez ben 1kezde eşim doktora gitti. doktorun bana dediği fiziksel hiç bi sorun yok eşimle severek evlendik 7 yıl görüştük sevdiğim insan ama olmuyo iş oraya gelince benm bacaklarım kasılıyo istemsiz acıyacağını da düşünmüyorum ama neden? artık bu sorundan kurtulmak istiyorum evliyim yaklaşık 1 yıldır ama ayn evde aradas gibi yaşıyoruz en büyük sansım eşimn daima benm yanımda olması beni anlaması ama bende onu daha fazla yormak istemiyorum ... jeller kullandım en son anestol pomad kullandım ama nafile tecrübeli olanlar lütfen kurtarın beni bu dertten adaklar adadım bi olsun die .. vajinamı inceledm en son aynayla çok küçük bi yer acaba ondan mı olmuyo ama doktor hersey normal tamamen psikolojik dedi beni psikoloğa yönlendirdi ama gitmedm kendim aşmaya çalıştım ama olmuyo nolur bana yardım edin :-((([/QUO
ben de yeni yeni çözüyorum sorunumu.yardımcı olabilirim
kımse yokmu sorularımı cvb layacak ya ben yenıyım bu sıtede barmak egzersızlerıne basladım bu gun serce barmagımı deılde orta barmagımı soktum 3 defa simdi ne yapmalıyım acaba yardım lutfenn
9 aylık evliyim 3 ay vajınusmusla ugraştım dr gittim dediklerini uyguladım 3ayda yendim şimdi 13 haftalık hamileyim özele gittim dr a söyledim vajıyı yendim diye bana sen normal dogum yapamazsın dedi devlet hastanesine gittim ordada normal dogum yapamazsın dedi vajıyı yenip normal dogum yapan var mı birde doğumdan sonra vajı tekrarlar mı
canımmmmm sakın umutsuzluğa kapılma 17 yıllık evli olan bir arkadaşımız bile vajinusmusu yendiyse sende yenersin yeterki iste ve bir an önce egzersizlere başla....lütfen erteleme göreceksin bak ne kadar kolay ilerleyeceksin....
inşallah eşinede bizede sürpris yaparsın kısa zamanda yenersin bebişimmmm
sağolll bebişimmmmm anammmmmmm senin doğurmaya niyetin yok yawwwwww damadımın keyfi yerinde heralde çıkmıyo beyefendi kızımda diyo çıksada görsek şu delikanlının boyunu posunu endamını yoksa yiğit bebeğe baka baka aşık olacam ben diyo
inşallah balım herkesin en mutlu, en güzel, en anlamlı haberlerini almak nasip olur bizlere....vajiyi yenen yada hamiş kalan arkadaşlar bu sayfadanda haber verirlerse çok mutlu olurum daha rahat güncellemiş olurum seninde haberlerini bekliyorum balım
sağolasın bebişimmmm....hadi bakalım bekliyoruzzzzzz sizden müjde
teşekkürler bebişim.....seninde meleğin hayırlı uğurlu olsun balımmm....
oyyyyyyyyyyy bebişimmmmmm seni hatırlamazmıyımmmmm hiçççç birilerine kızıp sayfayı terk etmiştin bebişimmmmm nerelerdesin napıyosun yawrummmm ? senin bebeğinmi oldu ? anacımmmmm hiç haberde vermiyosunuzzz heeee tşk ederim yawrum rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah....
9 aylık evliyim.Şu gün olur bu gün olur diye diye bir de bakmışız 9 ay geçmiş Eşim Allah'tan çok anlayışlı, kendimi çok kasıyorum, bayilcak gibi hissediyorum, eşimi atmaya çalışıyorum üzerimden.Kadin doğuma gittim, vajinanda bir problem yok rahatlıkla ilişkiye girebilirsin dedi ama gelde birde bana sorun bu durumu bebeğim olsun istiyorum, ama daha tık yok bende nasıl olsun ki çocuğum, lütfen yardim edin
kızlar hamileyim gectiğimiz subat ayında vajinismus denen ılletten kurtuldum son 2-3 aydır bebek istiyorduk rabbım verdı umarım sorunsuz sekılde hamilelik geçirip kolay dogum yasarım ısteyen herkese versın guzel rabbım.ben vajinismıs sorunu yasarken yok yapamam olmaz derken sımdı hamıleyım ve sok ıcındeyım cok guzel bı duygu bu en kısa surede bu dertten muzdarip olanlar ıns yenerler.
9 aylık evliyim.Şu gün olur bu gün olur diye diye bir de bakmışız 9 ay geçmiş Eşim Allah'tan çok anlayışlı, kendimi çok kasıyorum, bayilcak gibi hissediyorum, eşimi atmaya çalışıyorum üzerimden.Kadin doğuma gittim, vajinanda bir problem yok rahatlıkla ilişkiye girebilirsin dedi ama gelde birde bana sorun bu durumu bebeğim olsun istiyorum, ama daha tık yok bende nasıl olsun ki çocuğum, lütfen yardim edin
kımse yokmu sorularımı cvb layacak ya ben yenıyım bu sıtede barmak egzersızlerıne basladım bu gun serce barmagımı deılde orta barmagımı soktum 3 defa simdi ne yapmalıyım acaba yardım lutfenn
kızlarr merhaba
6 yıllık evliyim 1.5 aylık hamileyim çok şükür 12 haziranda vajinismusu yendim bu topiği açan arkadaşlar beni çok iyi tanır vajinismus topiğinde benden sonra kalanlar bile yenmişti tembellikten benimle çok uğraştılar ama rabbim sonunda yendittirdi çok şükür..
size yalvarıyorum zamanınız boşa harcamayın acıcak kanıcak diye bişey yok ne olursunuz ben çok yanıyorum geçen zamanıma evlilik dediğimiz evliliğmize çocuk diyen çevre baskısından hergün ağlamalarıma hepsi çok komik bi şey için ertelenmiş lütfen arkadaşlar sizden tek istediğim o anda giriş anında çok hafif bi sızı (oda yine bizden kaynaklanıyo şu an niye bişey hissetmiyoruz) devamında hiç bişey yok anlamıyosunuz ne olursunuz bu hastalıktan kurtulun artık yalvarıyorum size ben çok çektim kimseler çekmesin evliliğe çok yazık sonraki pişmanlığınızı yaşamayın hemen yenmek için uğraş verin lütfen
bu hastalık içerisinde olan kim varsa yardımcı olurum her zaman
nası yendiniz neler yaptınız