- 28 Ekim 2012
- 669
- 5
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bende evlendim 1 ay 5 gün oluyor ve hala olmadı yapamadım/dık yaşadığım ne bilmiyorum vajinusmus mu tam adını koyamadım korkmuyorum aslında isteksizlik gibi bi durum da yok sadece ilerleyemiyorum izin veremiyorum daha doğrusu canım yanıyo sadece uc kısmı giriyo ilerisinde bişey var sanki kapalı yok gitmiyo ileriye ama soğukluk olmasın diye bırakmıyorum ilişkiyi eşim çok anlayışlı doktora gidicem ama ondan da korkuyorum zarı kesenler varmış falan yani nasıl olur bilemiyorum ki bu dediğiniz masajları inceleyip kendim başa cıkmaya calışcam en son care doktora giderim artık Allh kolaylık versin hepimize
1,5 yıllık evliyim 20 haziranda 2 yıl olucak .yoruldum artık nolur yardım edin biyol gösterin tecrübelerinizle. psikolojim bozuldu
hayatım karardı resmen.yardım edin bunu yenersem ölene kadar dua edicem size yemin ederim .21 yaşındayım ablalarım nolur benden daha tecrübeliler yenmiş olanlar allah rızası için yardım edin.bebeğim olsun istiyorum .((((((((((((((((((
Kizlar selam ben 7.seyans terapiste gittim vajinismusu yenemiycem gibime geliyo ewliligimin 2,5 aylik surekli moralim bozuk cok alinganim egzersizlerimi yapiyorum serce parmaga gecicem stres oldum ve uc gundue vajinam aciyor neden olabilir..allah askina yarfim edin intihar etcem..
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-15524.html
canım sakın bırakma kendini çözülmeyecek bir durum değil bu. üstteki adrese tıkla orda sana herkes yardımcı olur... vajinanın ağrıması eegzersizleri yaparken kendini kasmandan olabilir ama kendini iyi hissetmezsen bi dr una danış istersen...