Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar bu arada embriyo glue ve intralipit yaptırdınız mı? Bana bu sefer uygulayacaklarmış, faydasını gören oldu mu aranızdan?
Canim malumunuz ben ikisini de yaptirdim ama degerim cok düşük varla yok arasi tabi bu kisiden kişiye değişir. Çünkü herkesin tedavisi kendine özgü biliyorsun

Canim malumunuz ben ikisini de yaptirdim ama degerim cok düşük varla yok arasi tabi bu kisiden kişiye değişir. Çünkü herkesin tedavisi kendine özgü biliyorsun
Canım sen ikinci testi ne zaman verecektin? Hayırlısıyla yükselir inşallah, Rabbim hayırlısını sağlıkla versin hepimize emeklerimizin karşılığını versin inşallah amin

Mayalacım sen de mi yaptırdın ikisini de? Bana sen hep hamilesin gibi geliyor, sanki hamile kalmışsın da bize burada rehberlik yapıyormuşsun gibi. Güzel haberler alalım inşallah hep birlikte. 🌸

Ay canımsın inşallah hamileyimdir size kadın doğum 🤰 uzmanlık yapmak nasip olsun inşallah 😂 ya senin ağzın bal 🍯 yesin inşallah canım benim Allah razı olsun darısı senin başına inşallah 🤲🥰🥹👼👼

Benim klinik zaten yapıyor ücretsiz embriyo glueyi bize sormadan direk uyguluyorlar sende yaptır canım aklında soru işaretleri kalmasın dediğin şey serumla alınıyor galiba ben onu yaptırmadım bir arkadaş yaptırdı burada dilerim sana ve bebişine şifa olsun canım transfer olacağın ve sonrası güzel pozitif haberlerini takip edeceğim inşallah 🤲🥰😘

Çok iyi. Ben serumun yarisini 2,5 saatte üstüne yarim saatte izotonik serum aliyorum. O kadar kullanmama rağmen transfer günü alerji yapti. Bunu bir arastirayim doktoruma sorayim seninkinin kullanimi daha kolaymış
Merhaba intralipid serum için ne kadar ödediniz acaba?

Faydasını da görmüşsün ne güzel 😍 bende de işe yarar inşallah, bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsunlar hep bizimle olsunlar sağlıkla inşallah
Evet 3 cude yapdım yaradı , ıntralıpıd de oxtagam ne ilik denıyor pahalı bir serum onu takdılar transfer de 5 gun once bırınde kalp atışında takcalar

Doktor da bize sadece böyle böyle bir serum var dedi saatler süreceğini ve fiyatını hiç sölylemedi bile şimdi sizden duyuyorum çok uzun sürdüğünü ve çok pahalı olduğunu.😬

Hay maşallah 🧿 Hay maşallah 🧿
Dilerim istediğin olur Allah’ın izniyle insan yeter ki istesin neden olmasın ki bol şanslar diliyorum canım Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲❤️
Amin canim inşallah 🥰🥰🥰 öyle de bitmiyor bi türlü 🤣🤣 2. Üniversiteye kayit yaptirdim iki dalda yuvarlanip gidiyoruz işte 🤣🤣🤣

Merhaba intralipid serum için ne kadar ödediniz acaba?
Izotonikle birlikte 2 bin tl canim. Ama 3 marka var fiyatlari değişiyor mesela omegevan daha uygun fakat piyasa da bulunmuyor. Clinoleic var oda bana 3. Kez takıldığında alerji yapmıştı. Bu sefer olivia taktirdim çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.

Kizlar ben geldim. Serum çok şükür alerji yapmadi ama yine süresini ayarlayamadiklari icin 8 de gittim gece 12 bucukta döndük. Kan sonucum dediğim gibi 5.8 çıktı bana göre çok düşük c.tesi kesin sonuç ama zaten ortalama ne kadar yükselir bilmiyorum son güne kadar umut etmek istiyorum. Çünkü az çok tanıdınız beni ben hep pozitif biriyim herşeyin iyisini düşünürüm ki iyisi olsun derim hep 🥰🥰 Rabbim kismet ettiyse yiyecek ekmeği var der dua ederim. Kısmet etmediyse bunda da Rabbimin bildiği birşey, bir hayır var derim sabir etmeye çalışırım. 🤲🤲 haa üzülür müyüm evet. Çünkü maddi manevi çok yıprandık, birde hayati riskim vardı sırf çocuğum yalnız büyümesin, dert ortağı olsun, kardeşi olsun istedim. Ama kendimi parçalarsam da hem evladimin hem kalan embriyolarimin hakkina girmiş olurum. Uzun lafin kısası değerimin artması için dua etmekten ve sizden dua beklemekten başka çarem yok.. Bu arada ne olursa olsun hepinizi çok seviyorum iyi ki kesişti yollarimiz 🥰🥰🥰
Ağlat ağlat valla ….Rabbim öncelikle sana sağlık evladınada uzun hayırlı ömür versin kardeşim..dualarımız seninle tüm kardeşlerimizle Rabbim ne eylerse güzel eyler seviyorum seni

Back
X