Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhabalar hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum sizin adınıza bugün benim transferden sonraki ikinci günüm ,hiçbir belirti yok ,kasilma agri kramp , beşinci gün embiryosu bana 10. Gün test ver dediler burda yazılanların çoğunda bı semptom olmuş o yüzden merak ettim ilk üç dört gün sizin nasıldı .
Transfer gunu belım ağrıdı 2cı baya agrıdı 3 cu gunu hafıfledı geçdı , 6 cı gunu regl olcam sandı 7 vı gunde aynı oda kecdı 8 cıgın göğüs şişdi ağrdı , 8-9 kasıklarda batma bugunde 10 belımde ağrı ))) ara sura üşüme terleme oluyor bular belırtımı ilaçmı bılemedım

Benim de sol taraf görünmüyor. Ama neden bilmiyorum. Daha önce kontrol sırasında bir defa göründü ama tedaviye başladigimdan beri daha hiç görmedi doktorum. Cumartesi yumurta toplama yapilcak çok merak ediyorum

Görünür inşallah sen rahat ol onlar karnına bastırarak görmeye çalışacaklar inşallah herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️

Yaa benim ikisinde de çikolata kisti var ama işte konum olarak sağ daha kötüymüş. Hatta benim damar yolum falan yamulmuş hala şiş acıyor elimin üstü 😂😂 anal

Görünür inşallah sen rahat ol onlar karnına bastırarak görmeye çalışacaklar inşallah herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🤲❤️
Aynn doktor da öyle dedi şimdi fazla bastiramiyorum cann acıyacak die dedi. Ama zaten sağda üç yumurta var. Ondan biraz tedirginim

Bu adet döngüm de yine gideceğim mayalam. İnşallah dua et canim. Son sefer burda deniyecegim olmadı sonrası başka alternatif.
Moralim düne oranla daha iyi. Bu bir süreç. İnanmak ve umut en iyi ilaç. Lotus3801 Lotus3801 rehberliğin, önerini alayım canım🥰
Selam canım benim pek nette giremedim Kıbrıs'ta yaptım çok araştırdım burda alternatif aşırı fazla onların içinden bir tercih yaptım buraya karar verdim Allah'ım inşallah nasip eder ama hastane donanımlı başarılı bir yer gibi eğer karar verirsen her şekilde yardımcı olurum

Merhabalar hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum sizin adınıza bugün benim transferden sonraki ikinci günüm ,hiçbir belirti yok ,kasilma agri kramp , beşinci gün embiryosu bana 10. Gün test ver dediler burda yazılanların çoğunda bı semptom olmuş o yüzden merak ettim ilk üç dört gün sizin nasıldı .
Canım benim de hoc bir şeyim yok belirti aramamani tavsiye ederim hiç strese girme. Bugün 10.gunum ve 2 gündür testlerde pozitifi görüyorum 🥰

Günaydınlar kızlar, çarşamba ve perşembe predictor test yaptım. Dun yaptığım daha belirgin çıktı. Bu sabah day comfort diye bisi yaptım eczacı vermişti onda çıkmadı. Teste pozitif görüp kanda da pozitif görenler hangi marka yapmıştı acaba ? Predictor en güvenilir diye biliyorum doğru değil mi bebeğim tutunmustur yani içime şüphe düştü de 😔

Günaydın herkese ☺️ bir şey soracağım arkadaşlar betayı kaç kez takip ettirdi doktorlarınız 2 kat artışını .Kaç kez 2 kat artarsa artık sorun yok denilebilir ki ya da kaçlara çıkarsa beta kimyasal vs .olmadığı düşünülüp kese beklenir ?

Günaydınlar kızlar, çarşamba ve perşembe predictor test yaptım. Dun yaptığım daha belirgin çıktı. Bu sabah day comfort diye bisi yaptım eczacı vermişti onda çıkmadı. Teste pozitif görüp kanda da pozitif görenler hangi marka yapmıştı acaba ? Predictor en güvenilir diye biliyorum doğru değil mi bebeğim tutunmustur yani içime şüphe düştü de 😔
Kaçıncı gününüz ve kaçıncı gün embriyo.

Günaydın herkese ☺️ bir şey soracağım arkadaşlar betayı kaç kez takip ettirdi doktorlarınız 2 kat artışını .Kaç kez 2 kat artarsa artık sorun yok denilebilir ki ya da kaçlara çıkarsa beta kimyasal vs .olmadığı düşünülüp kese beklenir ?
Buradan okuduklarima göre bazılarında 2 bazılarında 3.. ama genelde değer düşük ve tam istenilen gibi gitmiyorsa daha çok.takip amaçlı canım.

Buradan okuduklarima göre bazılarında 2 bazılarında 3.. ama genelde değer düşük ve tam istenilen gibi gitmiyorsa daha çok.takip amaçlı canım.
Anladım canım çok teşekkür ederim ben 3 kere verdim ama çok düşükken başladım dayanamayıp 5 . Gün kan vermiştim çünkü .bugun de vereyim son kez olmadı .

3.gun çift embriyo ve dün 9.gunumdu transfer günü hariç. Pazar test günüm
Predictor test güvenilir olduğunu söylüyorlar hep. Gönlünüzü ferah tutun olumlu düşünün..2 tane de görmüşsünsunuz. İçim rahat değil diyorsanız kan versen ama 3. Gün embriyo için hep 12 .gün test isteniyor

Anladım canım çok teşekkür ederim ben 3 kere verdim ama çok düşükken başladım dayanamayıp 5 . Gün kan vermiştim çünkü .bugun de vereyim son kez olmadı .
Çok erken yapmışsınız🥰🥰🥰10. Güne ve 12. Güne daha çok dikkat ediyor doktorlar..3 defa diye belki gerek görmezler ya da 1 tane daha😊. hayırlı olsun rabbim kucagina almayı nasip etsin🌸🌸🌸

Predictor test güvenilir olduğunu söylüyorlar hep. Gönlünüzü ferah tutun olumlu düşünün..2 tane de görmüşsünsunuz. İçim rahat değil diyorsanız kan versen ama 3. Gün embriyo için hep 12 .gün test isteniyor
Evet dün hemsiremle görüştüm kan gününü bekle çok düşük çıkıp moralimiz bozulmasın dedi. Gel ver deseydi koşa koşa gidecektim😂😂çok teşekkür ederimm

Çok erken yapmışsınız🥰🥰🥰10. Güne ve 12. Güne daha çok dikkat ediyor doktorlar..3 defa diye belki gerek görmezler ya da 1 tane daha😊. hayırlı olsun rabbim kucagina almayı nasip etsin🌸🌸🌸
Amin cümlemizin canım inşaallah .sorma ben çok sabırsız davrandım 🙈 stres bitmiyor ki tuttu mu , kese görünecek mi , bebek görünecek mi , kalp atışı olacak mı , devam edecek mi 🤦🏻‍♀️ Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşaallah .Bazı insanlar için hamile kalmak ve hamilelik keyif verici sıradan ve mutlulukla geçerken bizim için hep stres acaba , kaygılarla geçiyor maalesef .sonu güzel olur inşallah hepimiz için 🫂

Back
X