Merhaba, ben 2007 yılında evlendim.2005ten beri tanışıyoruz eşimle.Nikahı yaptığımız için düğüne kadar aynı evde kaldık. Düğünden bir hafta sonra memleketten evimize döndük. O sıralar heyecan vs nedeniyle beraber olamadık bir türlü. Bir hafta sonra Amasra'ya balayına gittik. Çok farklı bir coğrafya belki iyi gelir diye düşündük ama nafile. Eşimin tayini başka bir ile çıktı 2008'in mayıs ayına kadar başka illerde yaşadık. hadi ona da neyse dedik. Sonra eş durumundan tayinim çıktı eşimin yanına evimizi kurduk. Ama hala bekaret devam ediyor.Ne yapsak nafile korkularım artıyor, kasılıyorum,eşimi itiyorum üzerimden sonrasında hıçkırarak ağlıyorum. İnternetten araştırıyorum bu arada sürekli vajinusmus diye bir şey çıktı karşıma... İlk kez duyduğum bir kavram eşimle paylaştım. Ben vajinusmusum galiba dedim.
2009 yılı ekim ayına geldik ben tedavi araştırıyorum sürekli. Ankara'da Hera klinik diye bir yer duydum. Süleyman Eserdağ Jinekolog... Tavsiye ediyorum sitelerinde ismi zikredilen bir dr... Hakkında hep övgüyle bahsediliyor.Şikayetvar sitesine yazdım herhangi bir şikayet yok. Tedavi olmak istiyorum ama çekincelerim de var.Korkuyor sürekli erteliyorum... Yakın illere baktım birçok psikiyatri kliniğinde vajinusmus tedavisi yapılıyor ama güvenemiyor da insan. Süleyman Bey'e siteden aldığım mail adresine mail attım. Akabinde cevap geldi. İnanın önce otomatik mesaj sandım ama değildi.her soruma tek tek ayrıntılı cevap yazılmıştı. Kurtulmuş kadar sevindim. Ama yakın çevreye bakmaya devam ediyorum da.Malatya'da bir özel klinik buldum, sgk ile anlaşmasının olması hem de 1500 lira gibi bir ücrete tedavi olmak cazip gelmişti. İki gün seansa katıldım.Hipnoz yöntemi dediler ama ben inançla yapmadım.Sadece gözler kapalı telkinleri yerine getiriyordum.yani hayal kurmak... Hiç mantıklı gelmedi bana. İnanın başarılı da olmadı. Parmak egzersizleri vardı ki ben vajinama dokunamıyordum bile. Eşim parmağını denedi oldu ama tuhaf bir his oluşuyordu ve hiç zevk verici bir şeye benzemiyordu. Parmak tamam da iş penise gelince aynı sıkıntı kasılma,ağrı,ağlama devam ediyordu. Çok zorladım ama yapamadım. Başarısızlık perçinleşmişti adeta. Psikoloğa mail attım olmadı o iş diye tekrar gelin siz de başka yöntemler uygulayacağım dedi ama bu kez de eşim gitmekten yana değildi. o iş öylece kalıverdi...
Eşimin çok anlayışlı olması bile bazen éBiz yapamayız,sem başaramayacaksın hiç bir zaman "demesini engelleyemedi. Seneler geçiyor evli bekarlar olarak yaşamımızı sürdürüyorduk. Biz birbirimizi çok sevsek de bir şeyler eksikti bu birliktelikte. aradan yıllar geçtikçe geçiyor etraftan çocuk yok mu demeleri bizi iyiden iyiye bitiriyordu. Çocuğumuzun olmadığını düşünüyorlardı nasıl olsundu ki??? Kimseyle paylaşmadık bu durumu. İkimizin arasında bir sır olarak kalıverdi. bir köşede biriktirdiğimiz paraları araba,eşya vs kullanıp hep bir sonraki bahara erteliyorduk mutluluğu... Sürtünme yoluyla sürdürüyorduk evliliğimizi.
Ama aklımda hep Ankara hep Hera klinik vardı. Nasıl etmeli, cesaretimi toplayıp gitmeliydim. Bizden sonra evlenenler 2/3 çocuğa kavuşunca daha dayanamadık.'2012 yaz ayında Her klinik facebook grubundan başarılı olan arkadaşlarla bağlantı kurdum. Bebekleri olmuştu. Bu kadar insan yaln söyleyemezdi. Ama ben ilk zor ve imkansız vaka olduğumu düşünüyordum.o sene de öyle geçti.Hatta grupta Melek Hanım çok destekverdi. 16 ağustos evlilik yıldönümünüzde kendinize ve eşinize bir ödül verin. Gidin gerçek bir evliliği tadın mutlka dedi. ama yine ertelemeler bugün,yarın derken.2013 geldi... 27 OCAKta Süleyman BEY'i aradı eşim ve telefonla konuştu. Randevumuzu aldık. ve gittik Ankara'ya %100 başarı sağlayan bir klinik. İnancımız tam. O gün başarılı olan ve son gün Süleyman Beye teşekkür için gelen bir çiftle tanıştık. Hiç merak etmeyin.Çok kolay olacak dedi. Ben de hala terddütler kendime olan güvensizlik. O bayanın yerinde olmak mutluluğu yaşamak için neler vermezdim ki
(((
Neyse Süleyman Beyle tanıştık. Çok kibar umut ve güven telkin edici bir ses tonu ve harika bir insan. Muayene odasına geçin dedi. Korkuyorum en tabi ilk kez başma geliyor. 5 saniyelik bir muayene sonucu teşhis ve tedaviye başlandı. Klinik hoş ferah bir ortam. Tüm çalışanlar Hera'nın meleği AylaHanım, Songül Hanım ve Şeyma Hanım ses tonu ve rahatlatıcı sözleriyle mutlu ettiler ilk günde beni. Şeyma hanımla konuşunca tabula silinmeye başladı kafamdan. Sonra daha ilk gün bir şeyler başarmanın mutluluğu yüzümün tüm gün tebessüm etmesini sağladı. Ev ödevlerini mutlaka harfiyen uyguluyoruz... Sonra ikinci gün daha da iyi... Egzersizler nefes alıp verme taktikleri adeta büyük zevk verdi. 3.gün tedavi biter bitmez akşamında mutlu son. sevinçten ağladım. Bu muydu dedim yıllarımı kahreden. Bu kadar kolay mıydı? Yıllar heba olup gitmiş sinirlerim bozulmuştu boşu boşuna
4.gün hem başarımızın sevincini paylaşmaya,hem teşekkür tmek için gittik HERA KLİNİĞE... Arttık o ilk gün çekingenliği yoktu. Evimize gider gibi gitmiştik. Ayla Hanım,Şebnem Hanım Hepsi o kadar içtendi ki bana veda ederken sarılışlarını unutamam. Çoook mutluyum. Hatta o gün vajinal usg bile yaptık. Düşünün artık...
O ilk birleşmeden hamile kalmışım. Şeker hastası olduğuum için ölü gebelik oldu ve kürtaj oldum.Onun vajinusmusla bir alakası yok tabiki de... Süleyman Bey ikinci gebeliğin sağlıklı olbaileceğini söylediğnden beri içim daha da rahat... Süreç: 4 şubat Hera Kliniğe gidiş 4-5 şubat tedavi 6 şubat mutlu sonnnn 27 şubatta da gebe kalmışım.
Demem o ki ne paranızı,ne zamanınızı ne de umutlarınızı kaptırmayın. %100 tedavi başarısı olan Hera Kliniğe uğrayın. Kapıdan adım attığınızda her şeyin değiştiğini kendiniz görün. Sihirli değnek diye bir şey olduğuna inanın derim. BOL SAĞLIKLI VE MUTLU YARINLAR...