Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

H hay
Aynen öyle canım çok şükür hamdolsun dedi bensiz olur mu savaşmaya devam edeceğim ben doktora dedim çok şükür arkamda umudum oldu diyor sen transfer olduklarına konsantre ol 🤣 diyor transfer edilenler çok iyi kalitede embriyolardı dedim zaten konsantreyim ama içime bir umut daha doğdu çok şükür 😅🥹🤲
gözüm üzerinizde valla bu ara enerjik düşük çok gelemeiyorım umutsuzluk yok kızlar Allahın izniyle yokkkkkk bu arada H hayal93 nerelerde

Merhaba canım ben 20 seneden fazladır sigara içen biriyim. Ve hiç bırakmayı düşünmedim denemedim de gecen sefer kısa bı hamileliğim olmustu o zamanda birakmistim. Şimdi de Transfer itibariyle ağzıma sürmedim bir kaç gün zorlandım sonra hamile kalınca çok şükür tiksindim zaten. Yani bence kendini zorlayıp birakmalisin ben hep bebeğe çok zararı olduğunu dusunerek kendimi motive ediyorum. Ki yanımda pofur pofur içiyorlar utanmadan😔 ama kafa da bitiyor inan. 👍
O yanında içenlere iyi bi pataklamak lazım !

Ağlat ağlat valla ….Rabbim öncelikle sana sağlık evladınada uzun hayırlı ömür versin kardeşim..dualarımız seninle tüm kardeşlerimizle Rabbim ne eylerse güzel eyler seviyorum seni
Yaaaaa kiyamam sana kiz ağlama güzel anne ay nolur bak bebiş strese girmesin çok üzülürüm sonra 😔😔 hem ne demişler gün doğmadan neler doğar 😉 Rabbim nasip etmediyse vardir bir sebebi siz dualarınızı eksik etmeyin yeter ki 🥰🥰🥰🤲🤲🤲

Yaaaaa kiyamam sana kiz ağlama güzel anne ay nolur bak bebiş strese girmesin çok üzülürüm sonra 😔😔 hem ne demişler gün doğmadan neler doğar 😉 Rabbim nasip etmediyse vardir bir sebebi siz dualarınızı eksik etmeyin yeter ki 🥰🥰🥰🤲🤲🤲
Dualarımız seninle canım benim herşeyi geç Rabbim evladını bağışlasın gülüm benim inş ona kardeşte gelir

Bende aslında beklıycekdım normalda gunum yarındı evde 6 co gunumde nerdıvende düştüm korkdum verdım işde kan mecbur (((( yoksa bekler strese gırmezdım yarın normal vererdım
Merhabalar hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum sizin adınıza bugün benim transferden sonraki ikinci günüm ,hiçbir belirti yok ,kasilma agri kramp , beşinci gün embiryosu bana 10. Gün test ver dediler burda yazılanların çoğunda bı semptom olmuş o yüzden merak ettim ilk üç dört gün sizin nasıldı .

Selam kızlar,
Ben yine gün sonu mesajları okuyup öyle yatıyorum :) Nisan ayı bereketli geçti maşallah. inşallah sonuç bekleyenleri de pozitif görmüş oluruz. Bende bu ay ara verince tüp bebeğe dedim doğal yoldan nasip eder mi ki 🙏 umudumuz var bırakmıyoruz 💪

Aleyküm selam 👋 canım hoşgeldin 🤗
Amin çok şükür dilerim böyle pozitif kapatmak nasip olsun inşallah 🤲❤️
Niye olmasın canım Rabbimin mucizeleri bitmez Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah Amin 🤲💕

Benim doktorum transferden 1 hafta öncesinden doğum kontrol hapı verdi test gününe kadar kullan testin pozitif çıkarsa 12.haftaya kadar kullanmaya devam edeceksin dedi o an ona sormayı unuttum bugün aklıma geldi ben onu neden kullanmaya devam ediyorum ki diye
Bi size sorayım dedim siz de kullaniyormusunuz diye🙄
Bende ilk kez duydum🤔

Back
X