arkadaşlar vajiyi bi kaç gün önce yenmiş biri olrak yazıyorum.ben doktor yardımı da aldım takip ettiğim süreci aynen yazıyorum umarım faydalı olur:
1-ılık bi duş al
2-rahatsız edilmeyeceğin bi odada bi aynayı al ve vajinayı incele
3-ıkın ve deliğin açıldığını gör(ilk bakışta görünmeyecek kadar küçük olabilir ama görene kadar ıkınmaya devam et ve deliği görmeden kesinlikle herhangi bi parmak egzersizi deneme)
4-vajinayı inceleyip yapısını iyice kavradıktan ve esnek bi organ olduğunu anladıktan sonra eczaneden bi paket doktor eldiveni ve kayganlaştırıcı jel al
5-15 defa nefes egzersizi yap(nefesini en az 3 saniye tut ve bırak).eldivenini tak serce parmak kısmına bolca kayganlaştırıcı sür,ıkın ve deliği görünce serçe parmağını yavaş yavaş sok(acımayacak emin ol).Bunu her 15 nefes egzersizinden sonra yap
6-serçe parmak egzersizinde başarılı olduysan işaret parmağına geç(nefes egzersizlerine de devam)
7-işaret parmağındada başarılı olursan orta ve işaret parmağıyla çalış. Parmaklar girince bi süre çıkarma-parmaklarını içerde hareket ettir
8- egzersizlerin hepsini başarıyla tamamladıktan sonra penis başıyla deneme yap(öncesinde denemek hayal kırıklığına sebep verebileceğinden denememek faydanıza olur)
not=egzersizleri yaptığınız bi kaç hafta boyunca günde en az 45 dk yürüyüş yapın gerçekten çok faydalı oluyor
Allah yardımcınız olsun...[/QUO
tebrıklerrrrrrrr :)))canm ben sıteye yenı katıldım belkı okumuşsundur yazdıklarımı suan reglıyım ve bıttıkten sonra egzersizlere başlamayı dusunuyorumm..4 te yazdığını anlayamadım yanı vajıyı nasıl goruosunn kıvrımalarını keşfet falan yazmışsın ya dısındanmı bahsedıosun cunku gorunmuyo ıcııı ya da benım bılmedıgım bıseymı var acaba ????? ben dedıgın gıbı aynayla baktım bıkackezz ama zorla baktımm ve ıkındımm cokkk azzz bı hareket gordumm bıraz rahatladım orda bısey olduğunu ama bıdaha hıc bakamadım..bazı aksamlar esımle vazelın surupp bana elıyle masaj yapıyo nasıl gevsıyorummm nasıl yumusuyo vajım o an p denesek gırerr o derece hıssedıorum hemde ama erteliyorum sadece nasaj yap dıorum esıme..onun da faydasını gordum cunku kasılamlarım ılk zamankine gore daha azzzz elıne alıstımmm yanıı .ama ertelıyorummmm o zaman bu zaman derkenn gecıyo
reglım bıttıkten sonr yapıcam yazdıklarınııı tesekkurler