temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ne uygulaması canım bahsettiğin
Hamilelik Takibi ismi uygulamanin adroid de kullaniyorum hatta gecen asiri bulantim oldu sabah bes gibi o kadar cok kustum ki bir ara teli elime aldim bildirim geldi sanki bebegim hissetti neler cektigimi bana mesaj gönderdi uygulamadan gelen bildirim sen dunyanin en guzel annesisin annecim sonrasi salya sümük tabi agladim

Hadi yaa bugünde canim portakal istedi almistim bu bilgi cok iyi oldu canim az yemek gerekiyor galiba

Hayırlısı olsun canım benim Amerika da doğması çok büyük bi avantaj 20 yaşına gelincede tüm aileye oturma izni çıkıyormuş bildiğim kadarıyla

serbest t4 umde cok düşük çıkmışşş ya,nolcakkii zeka geriligi falan diyo internette allah korusun

Bugun bende kan sonuclarimi gosterdim hepsi dusuk cikmis ama doktor olabilir normal dedi anlamadim yaa kan degerlerinin dusuk olmasi normalmi acaba demir eksikligi icin 12. Haftada baslariz takviyeye dedi bahsettigin test benim sonuçlarda yok ya

Benimde zaten özel sigortam var o yüzden Acıbadem diyorum hem eve yakın.kızımda özel sigorta yoktu doktor da ethica daydı orada Doğum yapmıştım.

Bugun bende kan sonuclarimi gosterdim hepsi dusuk cikmis ama doktor olabilir normal dedi anlamadim yaa kan degerlerinin dusuk olmasi normalmi acaba demir eksikligi icin 12. Haftada baslariz takviyeye dedi bahsettigin test benim sonuçlarda yok ya
ts4 nasıl cıkmıs canım benim cok düşük bende korktum,sende yaptır bu testleri söylede canım

ts4 nasıl cıkmıs canım benim cok düşük bende korktum,sende yaptır bu testleri söylede canım
Ts4 iyi 1.12 cikmis tsh dusuk benim ama doktor gebeligin basinda olabilir dedi sikinti yapilacak birsey yok dedi valla bende anlamadim canim yaa hamilelikte hersey tuaf ama normal :) degerleri elime aldim hepsi dusuk sok oldum beyaz kan degerlerim yerlerde ama doktor normal olabilir dedi belki senin sonuclarda oyledir yani normal diye dusunulmustur

ben daha gösteremedim hepsi cıkmadı diye sonucları,bende anlamadım evet cok garip sonuclar ya insallah geçiçidir,benim ts4 yok olck derecede düşmüş,insallah düzelir toplanır degerlerimiz canım,bi yandan doktorun dedigide dogru hormonlar degişiyo vucut bebege adepte olmaya calısıyo,insallah hepsi normale dönerr

Normaldir ins yaa benimde bir degerim normali 70 bendeki deger 4.4 dusun yani yerlerde :) korka korka girdim doktorun yanina ilk gebelik olunca birde herseye evham yapiyorum ama ilac dahi vermedi normalmis azicik sekerim yuksek cikti bu siralar tatlı hamur isi yedim ondan oldu galiba hemende yakalandim :)

Ay o mesaj bana da geldi dün sabah sonra gittim keseyi görmeye :)))

hehee artık yakalanmaya müsaitiz tabi,kontrollerde pat diye yakalanırızrabbim bizede bebeklerimizede saglık versin hersey düzene girsin insallah benimde ilk gebeligim herseye evham yapıyorum bende aynıyım,belki ilk başları diye böyle dengesizlik oluyodur diye düşünüyorum,insallah düzelirizz

Kizlar cok soru soruyorum ama merak ediyorum keseyi ne zaman gördünüz kalp atışı ne zaman hangi haftada degeriniz neydi acaba

Kizlar cok soru soruyorum ama merak ediyorum keseyi ne zaman gördünüz kalp atışı ne zaman hangi haftada degeriniz neydi acaba
Canim adetim 13 gun gecikti doktora muayeneye gittim keseyi gordu 5 haftalik dedi bir hafta sonrada kalp atisi duyuldu alttan muayene ile ama suan 7. Haftayim esimle dun cok net ustten ultrasonla duyduk kalp atisini

O hastanenin doktorlari seçilidır. Gölcük'te de var konak hastanesi Numan Bey var şahane bir doktor motivasyonu çok iyi. ameliyatı yada normal doğumu herkes yapıyor onemli olan 9 ay zamanda hastasını motive etmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…