temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hayırlısı olsun canım benim Amerika da doğması çok büyük bi avantaj 20 yaşına gelincede tüm aileye oturma izni çıkıyormuş bildiğim kadarıyla
Aynen canım 20 yaşında tüm aileye oturma izni çıkıyo ayrıca burada yabancı öğrenci statüsünden yararlanıyor üniversite için büyük avantaj Amerikan kolejlerine sınavsız girebiliyor ,tüm ülkelere vizesiz seyahat edebiliyor bir sürü avantaj düşünürsen sende beraber gideriz olmadı :)))

Aynen canım 20 yaşında tüm aileye oturma izni çıkıyo ayrıca burada yabancı öğrenci statüsünden yararlanıyor üniversite için büyük avantaj Amerikan kolejlerine sınavsız girebiliyor ,tüm ülkelere vizesiz seyahat edebiliyor bir sürü avantaj düşünürsen sende beraber gideriz olmadı :)))
Canım bunlar iyi güzel de maliyeti ne bu doğumun ? :)

Sordum da muayene 400 tl normal Doğum 18.000 tl sezaryen olursa 22.000 tl dediler şoka girdim telefonda:))
Yani şu an bende şok :))) Acıbadem'de sanki by-pass ameliyatı yapıyor.özel sigorta bile 10000 e kadar masraf karşılıyor.olmadı hizmete filan sorarım hiç olmadı ethica yolları.3 sene önce ethica da doktor artı hastane 3000 ödemiştik.

Evet ya süper olurdu ama dediğim gibi eşim pek yanaşmıyor :))

Kizlar cok soru soruyorum ama merak ediyorum keseyi ne zaman gördünüz kalp atışı ne zaman hangi haftada degeriniz neydi acaba
Adete göre 5+5 ultrasona göre 4+5 te keseyi gördük canım. Kalp atışını da bu cmtesi duyucaz inşallah :dua: 7+5 olacak ultrasona göre canim

Kizlar bi uygulama buldum mütiş hersey var dogum sonrasi evde iş yaparken nelere dikkat etmeliyiz tekme takibi beslenme cinsel hayat gin gün bebek gelisimi resimli bi indirin bayildim ben iki dk neler ögrendim :)
Screenshot_2016-11-29-22-14-35.png
Screenshot_2016-11-29-22-14-17.png
Screenshot_2016-11-29-22-13-25.png
Screenshot_2016-11-29-22-14-35.png
Screenshot_2016-11-29-22-13-25.png
Screenshot_2016-11-29-22-14-17.png

Kızlar kahverengi lekelenmem olmuş moralim bozuldu
Benimde oluyor canım arada,progestan kullaniyorum,ultrasonda kanama falanda yok ama oluyo,doktorum 12 haftaya kadar kullancan dedi ne olur nolmaz diye,sıkma canını bende cok korkmustum,her leke düşük riski olmuyomuş,sen yine tedbirini al ama.

Kızlar kahverengi lekelenmem olmuş moralim bozuldu
Canım bugün kendini fazla yorduysan normaldir. Pazar günü çok yoğundum bende de oldu ama iki kere geldi dinlenince geçti sabah devam etmeyince önemsemedim. Sabaha kadar takip et hemen moralini bozma. Baktın devam ediyor gidersin hemen. İlaç verecek geçecek sıkıntı yapma kendine üzme bebişini :anneadayı::KK200:

X