- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.661
Canım gözün aydın çok sevindim:) kalp atışlarını da duyarsın inşallah :)Kizlar bugun kontrolum vardi kesem buyumus icinde ip gibi bisey gozukuyor muhtemelen bebek dedi doktor haftaya kalp atislarini dinleticem sana gayet saglikli ilerliyor dedi icim rahatladi biraz
Bu arada doktorumu degistirdim ve bayildim doktoruma herseyi cok guzel anlatti neler yemem gerektigini gunluk falan antalyali olan varsa tavsiye ederim
anladığım kadarıyla senin de bizim gibi toxoplazman negatif yani çiğ etten sokak hayvanlarından ve iyi yıkanmamış sebze meyveden uzak durucaksın tedirgin olmaEki Görüntüle 1918818 kızlar bu sonuclardan anlaya varmı biraz tedirginimde.
evimizde köpişimiz oldugu için tedirgindim ama ondan bişey olmz heralde ya yılda kactane aşısı var yapılıyo,bu aşısız hayvanlar için gecerlidir heralde dimianladığım kadarıyla senin de bizim gibi toxoplazman negatif yani çiğ etten sokak hayvanlarından ve iyi yıkanmamış sebze meyveden uzak durucaksın tedirgin olma
Haftaya çarşamba inşallah bende hem kalp atışlarını duymaya gideceğim hemde bakacağız kaçlara düşmüş. İnşallah fayda etmiştir.Sağlıklı sıhhatlidir bebişlerimizcanım ilk 3 ay sanırım tiroid önemli doktor doz ayarlaması yapmış tekrar kontrol edecektir muhtemelen düşer canım baksana nasıl artırmış dozu endişe etme benim de aralık 15 de tekrar kontrolüm
Özel sigorta yaptırmadım yurtdışı Doğum düşündüğümüz için şimdide Acıbadem'e okadar para bayılmak istemiyorum :) Amerika da Can'ım öyle düşünüyoruz vizem var daha önce de gittiğim için bidaha uğraşmıycam birkaç firma var bu işle ilgilenen belli olsun bi gidip görüşücezAy bende yurtdışı Doğum olsun diye çok istiyorum ama eşim biraz pimpirikli ben orada yapamam diyor.sanki kendi Doğum yapacak :))) hayırlısı olsun bende Acıbadem Bakırköy'de yapacağım doktorumu oraya götüreceğim.yurtdışı hangi ülke düşünüyorsun?
aşılı bişey olacağını sanmıyorum canım zaten onlardaki her hangi bi hastalıktan geçiyo o yüzden sokak hayvanları diyolar yaevimizde köpişimiz oldugu için tedirgindim ama ondan bişey olmz heralde ya yılda kactane aşısı var yapılıyo,bu aşısız hayvanlar için gecerlidir heralde dimi
Amin inşallah canım bi duysak biraz içimize su serpilecekHaftaya çarşamba inşallah bende hem kalp atışlarını duymaya gideceğim hemde bakacağız kaçlara düşmüş. İnşallah fayda etmiştir.Sağlıklı sıhhatlidir bebişlerimiz
saol canım içimi rahatlattın kan tstlerinden anlarım ama bundan bişey anlamamıştım,pozitifi negatifi ne anlama geliyo noluyo diye tesekkür ederim cok saolaşılı bişey olacağını sanmıyorum canım zaten onlardaki her hangi bi hastalıktan geçiyo o yüzden sokak hayvanları diyolar ya
bu testlerde igg ler pozitif olduğunda daha önce geçirilmiş bağışıklık kazanılmış bi enfeksiyon oluyor igm ler de şuan var olan enfeksiyon olduğunu gösteriyor igg lerin pozitif olması her zaman iyidir bağışıklık kazanılmış demek oluyosaol canım içimi rahatlattın kan tstlerinden anlarım ama bundan bişey anlamamıştım,pozitifi negatifi ne anlama geliyo noluyo diye tesekkür ederim cok saol
Ben antalyadayim canim hangi hastanede doktorun bende bugun ogrendim hcg 141.36 cikti yarin doktora gitmeyi düşünüyorumKizlar bugun kontrolum vardi kesem buyumus icinde ip gibi bisey gozukuyor muhtemelen bebek dedi doktor haftaya kalp atislarini dinleticem sana gayet saglikli ilerliyor dedi icim rahatladi biraz
Bu arada doktorumu degistirdim ve bayildim doktoruma herseyi cok guzel anlatti neler yemem gerektigini gunluk falan antalyali olan varsa tavsiye ederim
canım bence onu mutlaka sor doktoruna köpek için emin değilim ama bildiğim kadarıyla kedide kesinlikle uzak durmamız gerekiyor. bünyelerinde olan birşey bu aşıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum.evimizde köpişimiz oldugu için tedirgindim ama ondan bişey olmz heralde ya yılda kactane aşısı var yapılıyo,bu aşısız hayvanlar için gecerlidir heralde dimi
Benimkini karşılamadı canım 18 tl'ye aldımFolikasiti devlet karsilio mu kizlar yoksa ucreti ne kadar biliomusunuz
Teşekkür ederim canımBenimkini karşılamadı canım 18 tl'ye aldım
tesekkür ederim canım benim testlerdede ıgm ler yuksek cıkmıs ama anti olarak diyemi öyle,bende ıgm ler yuksek cıkmıs diye korktum oyuzdenbu testlerde igg ler pozitif olduğunda daha önce geçirilmiş bağışıklık kazanılmış bi enfeksiyon oluyor igm ler de şuan var olan enfeksiyon olduğunu gösteriyor igg lerin pozitif olması her zaman iyidir bağışıklık kazanılmış demek oluyo
canım bak şöyle yazıyor bir yerdesaol canım içimi rahatlattın kan tstlerinden anlarım ama bundan bişey anlamamıştım,pozitifi negatifi ne anlama geliyo noluyo diye tesekkür ederim cok saol
Sorucam canımda sonucların hepsi cıkmadıgı için gitmedim,içimede kurt düştü anlamadımda sonucu arastırdım arastırdım,e tabiki sizlere sorim dedim hani yaptıran bilen vardır belki diye:) tesekkür ederim canımmmcanım bence onu mutlaka sor doktoruna köpek için emin değilim ama bildiğim kadarıyla kedide kesinlikle uzak durmamız gerekiyor. bünyelerinde olan birşey bu aşıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
heee anladım canım dikkat edelim ona biz,zaten eşim siliyo her girip cıktıgında ayaklarını,dikkat etsin gezdirirken,zaten kedileri sevmiyo yanasmıyoda,tabi ben yine doktorlan konusurum sonucları gösterdigim gün bu konuyu,tesekkür ederim cok saolunnnncanım bak şöyle yazıyor bir yerde
Köpeklerle bu hastalığın direkt bir ilgisi yoktur ancak kediyle veya kedi dışkısıyla temas etmiş bir köpekten de enfeksiyon alınabilir.
köpeği gezdirdikten sonra dikkat et dışarda temas ederse taşıyabilir sana