temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhaba kızlar gebelikte rutin kan testleri varya onu kaçıncı haftada bakıyorlar ilk muayenede alınıyor mu kanlar

Yok

Benim ki golcuk konak ama ben kocaeli merkezde de bir konak var onda bahsediyorsunuz zannettim .
evet onu da biliyorum canım arkadaşım burda altınovada gidiyodu bi doktora sonra durumu riskliydi tansiyon sorunu yaşadı izmite gönderdi onu acil olarak konakta bi doktor buldu Temel olması lazım isminin de 7 aylık doğum yaptı sonra da o doktora gitti hep çok memnun kaldı

Kızlar naçizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum genel olarak okuduğum şeyleri kıstas alarak söylüyorum çok fazla takılıp kendinizi dinliyorsunuz gibi geliyor bana.. Elbette bir can taşıyoruz ve her şey Allah' ın takdiri. Yani bence akışına bırakın kendinizi üzmeyin ve dinlemeyin unutmayın ki ruh sağlığımız daha önemli. Ve içimizde bir canlı var moralimizin hep yüksek olması lazım ne olursa olsun ben öyle yapıyorum yaşadığım sorunlara çözüm arıyorum mesela kabızlık mide yanması vs. Hergün farklı bişeyler deniyorum iyi geliyorsa sizinle paylaşıyorum belki işinize yarar diye. Burdan bazı şeyleri okuyup kurmayalım lütfen herkes birbirini etkiliyor çünkü. Mesela bir günlük alın bebeğinize günlük yazın :) Sağlıkla kalın Allah hepimizin gönlüne göre versin ve inşallah her birimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız :)

çok haklısın canım. ağzına sağlık :)

Kızlar bu arada hashimoto tiroiditi ile uğraşan var mı?
ben varım canım sabah aç karna euthrox 25 kullanıyorum normalde tsh değerlerim iyi ancak gebelikte kullanmam gerekiyordu endokrine gittim ilaç başladık zaten 3 e yükselmiş hemen

4,5 mm oluyo sanırım canım
Öyle galiba çok ufak
Canım sen naptın Ali Paşa'ya mı gittin kendime doktor arkadaşı arıyorum da :)))
yok Can'ım Bahçelievler memorial hizmet hastanesi nadide hanıma gittim orda Doğum yapmayı planlıyorum şimdilik o yüzden o hastanede başlıyım dedim. Yurt dışı Doğumda olabilir kararsızız kalp atışlarını bir duyalım sonra karar vericez yurt dışı olursa senin doktora geçebilirim

ben varım canım sabah aç karna euthrox 25 kullanıyorum normalde tsh değerlerim iyi ancak gebelikte kullanmam gerekiyordu endokrine gittim ilaç başladık zaten 3 e yükselmiş hemen
Benim hamile kalmadan önce çıktı tam normale dönmüştü değerler hamile kaldım ve geçen hafta gittiğimde dozajı yükseltememize rağmen 9 lara çıkmıştı. Dr kısa süreli bi yükseliş olduğu için bebeğe zarar vermez dedi ama ben çok tedirginim.Hamile kalmadan önce 50 mg Levotiron kullanıyordum, hamileliğimi öğrendim 75 mg'a çıktım ama yine de 9,5 a çıkmış. Şimdi 5 gün 100 mg, 2 gün 150 mg kullanıyorum. Nasıl olacak bende bilmiyorum

Kizlar ben kocaeli daricada oturuyorum burda hospitap park bogaz içi hastanesi özel dogum ücreti normal 650/sezeryan 750dediler yatislarda icibdeymiş bana gayet normal geldi iyi yani sizler ne kadar verceksiniz sordunuzmu.

canım ilk 3 ay sanırım tiroid önemli doktor doz ayarlaması yapmış tekrar kontrol edecektir muhtemelen düşer canım baksana nasıl artırmış dozu endişe etme benim de aralık 15 de tekrar kontrolüm

Kizlar bugun kontrolum vardi kesem buyumus icinde ip gibi bisey gozukuyor muhtemelen bebek dedi doktor haftaya kalp atislarini dinleticem sana gayet saglikli ilerliyor dedi icim rahatladi biraz
Bu arada doktorumu degistirdim ve bayildim doktoruma herseyi cok guzel anlatti neler yemem gerektigini gunluk falan antalyali olan varsa tavsiye ederim

Ay bende yurtdışı Doğum olsun diye çok istiyorum ama eşim biraz pimpirikli ben orada yapamam diyor.sanki kendi Doğum yapacak :))) hayırlısı olsun bende Acıbadem Bakırköy'de yapacağım doktorumu oraya götüreceğim.yurtdışı hangi ülke düşünüyorsun?

süper haber canım sana iyi gelen bi doktor bulmana sevindim :) ne kadarlık olduğunu söyledi mi ? ya da ultrason fotonu paylaş bizimle haftaya bir çoğumuz duyucaz inşallah pıtpıtları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…