- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.621
al benden de o kadar canım uyuklaya uyuklaya çalışıyorum gece de çarpıntım oluyo benim ya sizin de oluyo mu zaten bulantı ayrı dertGözün aydın canım:) biz aynıyız hemen hemen cts de bana aynı şeyleri söyledi. sabah saat 10 da pilim bitiyor gözlerim kapanıyor akşamı edemiyorum iş yerinde masanın altına girip uyuyasım var resmen :)
Valla canım diğer forumlarda bir arkadaş demişti bende ona istinaden araştırdım. Çünkü bende portakal suyu içtim 2-3 gün. Ve daha 1-2 gün önce portakal aldırdım eşime. Nette yazan 13. Haftadan sonra portakal yemek bebeğin kilolu doğmasına ve seker hastalığına neden oluyor. Portakal yerine elma ve armut yenmeliymis.portakal mı inanamıyorum şuan üç haftadır bekliyorum portakal yemek için. Güzeli çıksın bebişim ondan yesin die bekledim hep 13. haftaya kadar serbest mi acaba ne kadar yiyebiliyoruz. portakalsız kış düşünemiyorum
evet canım ilk defa gideceğim. şuan regliyi geçeli 7 gün oluyor gidene kadar 11 olacak inşallah birşeyler görürüm yaaa =)Ilk defami gideceksiniz doktor kontrolüne bende daha gitmedim cumartesi gitmeyi düşünüyorum
normalmiş canım. benim de oluyor normalde nabzım düşüktür benim 55-60 arası ama akşamları otururken ölçüyorum 80-90 çıkıyor. normalde de aritmi var bende zorlarsa kontrole gidicem canım. bir de hemen nefes nefese kalıyorum evde alt kattan üst kata çıksam beş dakika nefes iptalal benden de o kadar canım uyuklaya uyuklaya çalışıyorum gece de çarpıntım oluyo benim ya sizin de oluyo mu zaten bulantı ayrı dert
Keseyi görünce gerek yok dediKan tahlili fakan yazdı mı
Söylemedi bende heyecandan sormayı unuttum Ama ultrasona baktığımda gs: 0.45 cm yazıyo bumu acabaKesenin kac mm olduğunu söyledi mi Dr canım?
4,5 mm oluyo sanırım canımSöylemedi bende heyecandan sormayı unuttum Ama ultrasona baktığımda gs: 0.45 cm yazıyo bumu acaba
benim normalde 80 90 dır zaten acaba daha mı artıyor hiç kontrol de etmedim gerçi tansiyon aleti de yok almam lazım galiba artıknormalmiş canım. benim de oluyor normalde nabzım düşüktür benim 55-60 arası ama akşamları otururken ölçüyorum 80-90 çıkıyor. normalde de aritmi var bende zorlarsa kontrole gidicem canım. bir de hemen nefes nefese kalıyorum evde alt kattan üst kata çıksam beş dakika nefes iptal
Canım bende onu araştırdım da yeterli miktarda yiyin diyor fazlası herseyin olduğu gibi zarar diyor ,mesela geçen sene okumuştum bi yerde portakal suyu yerine portakal yiyin diyordu.1 bardağa 4 5 tane portakalın suyu oluyor ama yerken okadar yiyemessinValla canım diğer forumlarda bir arkadaş demişti bende ona istinaden araştırdım. Çünkü bende portakal suyu içtim 2-3 gün. Ve daha 1-2 gün önce portakal aldırdım eşime. Nette yazan 13. Haftadan sonra portakal yemek bebeğin kilolu doğmasına ve seker hastalığına neden oluyor. Portakal yerine elma ve armut yenmeliymis.
bende sakaryalıyım :) sami kemikte yapmıştım ilk doğumumu yine ona gidicem siz kimlere gidiyorsunuz
Bilemedim canım valla en iyisi doktora sormakCanım bende onu araştırdım da yeterli miktarda yiyin diyor fazlası herseyin olduğu gibi zarar diyor ,mesela geçen sene okumuştum bi yerde portakal suyu yerine portakal yiyin diyordu.1 bardağa 4 5 tane portakalın suyu oluyor ama yerken okadar yiyemessin
Konak hastanesinde olduğunu duymuştum ben hiç gitmedim ona bilmiyorum, ben de adatıpta deniz hanıma gidiyorum canımbende sakaryalıyım :) sami kemikte yapmıştım ilk doğumumu yine ona gidicem siz kimlere gidiyorsunuz
Benim öyle bulantim olmuyorda tiksinme oluyor çok fazla. çeşme açılsa midem bulaniyor o derece yanial benden de o kadar canım uyuklaya uyuklaya çalışıyorum gece de çarpıntım oluyo benim ya sizin de oluyo mu zaten bulantı ayrı dert
Konak çok iyi ben oraya gittim bugün şimdi de manisaya geri dönüşKonak hastanesinde olduğunu duymuştum ben hiç gitmedim ona bilmiyorum, ben de adatıpta deniz hanıma gidiyorum canım
evet sakarya da yeni açıldı kapanan altınova hastanesinin doktorları oraya geçti daha çok altınovanın mazisinden hatırladığım çok fazla memnun kalan yoktu hastane olarak fazla yetersizdi doktorla iyi bile olsa şimdi şartları da güzeldir sanırımKonak çok iyi ben oraya gittim bugün şimdi de manisaya geri dönüş
Benim ki golcuk konak ama ben kocaeli merkezde de bir konak var onda bahsediyorsunuz zannettim .evet sakarya da yeni açıldı kapanan altınova hastanesinin doktorları oraya geçti daha çok altınovanın mazisinden hatırladığım çok fazla memnun kalan yoktu hastane olarak fazla yetersizdi doktorla iyi bile olsa şimdi şartları da güzeldir sanırım
evet ben varımkızlar geçmişi tam okuyamadım sakaryalı varmı aranızda