- 15 Şubat 2012
- 4.800
- 502
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.581
:) sağol canım inşallah hepimize nasip olsunCanım, ölçü olarak fikrim yok benim de heyecanın hoşuma gitti ondan yazayım dedim. Allahım içini doldurmayı nasip etsin :)
Canım 5.hafta sonunda kimyasal olması imkansız senin bhcg fazla yukarı çıkmamıştır , 5.hafta sonuna kadar herşey normal devam etseydi kese olurdu 1000 ve üzeri kese oluyor diye biliyorum senin değer bu kadar çıkmamıştır . kimyasal da değer fazla çıkmaz ve regl en fazla 4-5 gün gecikir herhangi geciktitici etkisi olan ilaç kullanmadiysan tabi.örn; progestansata göre 5. hafta biterken oldu canım
Hayırlısıyla gelsin dünyaya da sonra ona göre de kıyafetler alırsın inşallah. Ben daha hiçbir şey almadım. Allah'ın izniyle biraz ilerleyelim öyle almayı düşünüyorum. Daha çok küçüğüz ya korkuyorum bi terslik olursa diye. İnşallah olmaz, kötü düşünmek istemiyorum da endişe de var malesef. Dua ediyorum, rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:) sağol canım inşallah hepimize nasip olsunelime aldığım herşey o kadar küçük geliyor ki gözüme :) acaba diyorum olmaz mı biraz kilolu doğarsa
zaten sat a göre dedim canım adetim bir haftadan fazla geçmişti şöyle ki ben 5 eyülde öğrendim araya bayram tatili girdi kan testi veya takip yaptırmadım bayram sonrası gidecektim ama bayramın son günü yani 15 eylülde kanamam oldu daha sonra gittiğimde değerim düşmüştüCanım 5.hafta sonunda kimyasal olması imkansız senin bhcg fazla yukarı çıkmamıştır , 5.hafta sonuna kadar herşey normal devam etseydi kese olurdu 1000 ve üzeri kese oluyor diye biliyorum senin değer bu kadar çıkmamıştır . kimyasal da değer fazla çıkmaz ve regl en fazla 4-5 gün gecikir herhangi geciktitici etkisi olan ilaç kullanmadiysan tabi.örn; progestan
belli olmaz ama belki bir ihtimal alttan bakarsa gorulebilir sat kaçtı ?bat tarihinin 4-5 gün geçmesi lazım kese görmen içinMaşallah kızlar benimde randevum cumartesi keseyi görürmüyüm acabaa
Canım o gebelik zaten sonlanmis ilk zamanda sen tatil falan filan derken saniyormussun hamileyim . sen 5.hafta sonunda öğrenebilmissin ama o gebelik hiç gerçekleşmemiş onu söylemek istiyirum .5 hafta sonunda kimyasal olmaz kese olur ya düşük yaparsın dusmesse de kurtaj olursunzaten sat a göre dedim canım adetim bir haftadan fazla geçmişti şöyle ki ben 5 eyülde öğrendim araya bayram tatili girdi kan testi veya takip yaptırmadım bayram sonrası gidecektim ama bayramın son günü yani 15 eylülde kanamam oldu daha sonra gittiğimde değerim düşmüştü
aynen canım ben de bişey almıyorum daha. doktordan çıkınca moral olsun diye öyle baktık bir iki mağaza :) yoksa biraz ilerlesin ondan sonra o işler. zaten çok yakınımızdaki birkaç kişi dışında pek kimse bilmiyor nazar değer diye korkuyorum biraz büyüsün öyle söyliycem tanıdıklara :) karnım büyüyünce anlar bir kısmı daHayırlısıyla gelsin dünyaya da sonra ona göre de kıyafetler alırsın inşallah. Ben daha hiçbir şey almadım. Allah'ın izniyle biraz ilerleyelim öyle almayı düşünüyorum. Daha çok küçüğüz ya korkuyorum bi terslik olursa diye. İnşallah olmaz, kötü düşünmek istemiyorum da endişe de var malesef. Dua ediyorum, rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Can'ım ben sabah gittim direk alttan baktı ve kese göründü 4 hafta 4 günlük dedi gelişimin takibi için 10 gün sonra tekrar gel dedi:)As
Aslında vajinal ultrasonda tam görünüyor doktoruma ilk önce karından bakmasını rica edicem eger görünmez derse mecbur baktiririm önemli olan bebek
zaten o yüzden kimyasal gebelik diyorum canım beta hcg 64 çıktı daha sonra zaten şehir dışına gittim kaça çıkıp düştü bilmiyorum tutunmadan sonlandı ben de farklı birşeyden bahsetmiyorum canım kimyasal gebelik oldu adeti geciktirecek her hangi bi ilaç da kullanmadım zaten doktor takibiyle ovulasyon olmuş bi durumdu sat 7 veya 8 ağustostu kanama 15 eylül neyse geçti gittiCanım o gebelik zaten sonlanmis ilk zamanda sen tatil falan filan derken saniyormussun hamileyim . sen 5.hafta sonunda öğrenebilmissin ama o gebelik hiç gerçekleşmemiş onu söylemek istiyirum .5 hafta sonunda kimyasal olmaz kese olur ya düşük yaparsın dusmesse de kurtaj olursun
aminn canımm insallahhÇok sevindimmmmm bnmde bunun tam 7 haftaa olduu bnde dun duydummm allhim sağlkli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin ins....
Ben kızıma hamileyken cinsiyetini öğrenir öğrenmez soluğu yüncüde aldık.annemle oturduk harıl harıl öremeye o kadar ölçüleri bilmiyoruz ki ilk ördüğümüz hırkalar kızım 3,5 yaşında şimdi olmaya başladı.elde bebek olmayınca insan hayal de edemiyor ne kadar küçük olabileceğini:) sağol canım inşallah hepimize nasip olsunelime aldığım herşey o kadar küçük geliyor ki gözüme :) acaba diyorum olmaz mı biraz kilolu doğarsa
ne uygulaması canım bahsettiğinBen iki gun once alttan muayene ile duydum kalp atisini cok erken ama doktor duyuluyor deid yaa 5 bucuk haftalikti bugun 6 olmuşuz uygulamadan bilgi geldi cok guzel bir uygulama yaa kizlar sizde kullanin sabah gozumu bi açtım 6 haftalik oldum diye bir mesaj
Aynen canım, ben de aileler harici kimseye söylemedim. Zaten biraz daha ilerleyince anlayacaklaraynen canım ben de bişey almıyorum daha. doktordan çıkınca moral olsun diye öyle baktık bir iki mağaza :) yoksa biraz ilerlesin ondan sonra o işler. zaten çok yakınımızdaki birkaç kişi dışında pek kimse bilmiyor nazar değer diye korkuyorum biraz büyüsün öyle söyliycem tanıdıklara :) karnım büyüyünce anlar bir kısmı da
canım ben annemlere annemin doğum gününde söyledim. bir sürü bebe yünü aldım su yeşili sarı falan tatlış soft renkler onları paketledim verdim :) açınca direk anladı tabiiBen kızıma hamileyken cinsiyetini öğrenir öğrenmez soluğu yüncüde aldık.annemle oturduk harıl harıl öremeye o kadar ölçüleri bilmiyoruz ki ilk ördüğümüz hırkalar kızım 3,5 yaşında şimdi olmaya başladı.elde bebek olmayınca insan hayal de edemiyor ne kadar küçük olabileceğini
Aman bizim gibi Battal boy örmeyin de kaç sene onları sakladım bi de annemle bakıp bakıp gülüyoruz :)))canım ben annemlere annemin doğum gününde söyledim. bir sürü bebe yünü aldım su yeşili sarı falan tatlış soft renkler onları paketledim verdim :) açınca direk anladı tabiişimdi onları örüyor. bir yelek bitmek üzere ama gerçekten çok küçük
Aynen canım hele bir kalp atışını falan duyalım sıkıntılı dönemleri atlatalım ondan sonra :) bir de biz eşimle aynı yerde çalışıyoruz çok göz var üstümüzde hemen nazara geliyoruz. Evlenirken de öyle olmuştuAynen canım, ben de aileler harici kimseye söylemedim. Zaten biraz daha ilerleyince anlayacaklarhatta daha şimdiden çevremde 'hamile misin' diye soranlar var. Koruma içgüdüsü heralde hemen red ediyorum 'hayır' çıkıveriyor ağzımdan. Şu zamanları atlatalım da sonra Mutlu Mutlu söyleriz inşallah
Ama ananeye de çok güzel hediye olmuş bence :))canım ben annemlere annemin doğum gününde söyledim. bir sürü bebe yünü aldım su yeşili sarı falan tatlış soft renkler onları paketledim verdim :) açınca direk anladı tabiişimdi onları örüyor. bir yelek bitmek üzere ama gerçekten çok küçük
olsun canım o da güzel bir anı olmuş :) ikinciye küçük örer artıkAman bizim gibi Battal boy örmeyin de kaç sene onları sakladım bi de annemle bakıp bakıp gülüyoruz :)))