- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.601
evet canım babam bile ağladı çok duygulandık hepimiz :) Allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallah hepimizeAma ananeye de çok güzel hediye olmuş bence :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım babam bile ağladı çok duygulandık hepimiz :) Allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallah hepimizeAma ananeye de çok güzel hediye olmuş bence :))
Amin canım cümlemize :)evet canım babam bile ağladı çok duygulandık hepimiz :) Allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallah hepimize
Böyle her hafta cagirinca doktorlar her duyamadiginda daha çok strese giriyorsun. Benim de öteki hamileligimde doktor ve hafta çağırmıştı stresten ölmüştür resmen. Ama şükür bu doktorum her hafta cagirmadi. Kese yi gördükten 3 hafta sonra gel dedi. Strese girmiyorum en azından Allah in izniyle bu sefer duyucam inşallah. Sende takma canım duyarsinslm kızlar bebegınızın kalp atışını ne zaman duydunuz benım henuz 6+3 dün duyulmadı ... 7+3 de doktora gıdıcem inş biran önce duyarım gecmıyor zaman..
sat 1 kasım bat ı 5 gün geçmiş olacak gittiğimdebelli olmaz ama belki bir ihtimal alttan bakarsa gorulebilir sat kaçtı ?bat tarihinin 4-5 gün geçmesi lazım kese görmen için
Ben araştırdım onu canım netten doktorların yazılarını okudum. Nar yiyebiliyormusuz yararliymis ama çok aşırıya kaçmamak gerekmiş herşeyde olduğu gibi. Portakalı 13. Haftadan sonra yememeliymisiz kızlar. Bebek çok kilolu dogarmis ve seker hastalığına neden olurmuşKizlar hamilelikte nar yenilebilir dimi
Bende 4hafta 3 günlük hamileyim doktor bugün alttan bakarak keseyi gördü seninde karından görünmez alttan bakar büyük ihtimalMaşallah kızlar benimde randevum cumartesi keseyi görürmüyüm acabaa
Aynen 6 hafta 6 güncanım 6+6 ne demek 6 hafta 6 gün mü cahilim bu konularda kusura bakma.
Kan tahlili fakan yazdı mıCan'ım ben sabah gittim direk alttan baktı ve kese göründü 4 hafta 4 günlük dedi gelişimin takibi için 10 gün sonra tekrar gel dedi:)
Belli olmaz canım benim de 4+5 te karından ultrasonla gördü keseyiBende 4hafta 3 günlük hamileyim doktor bugün alttan bakarak keseyi gördü seninde karından görünmez alttan bakar büyük ihtimal
Ilk defami gideceksiniz doktor kontrolüne bende daha gitmedim cumartesi gitmeyi düşünüyorumben de 4+3 oldum =) cumartesiye kadar nasıl geçicek vakit bilemiyorum
Ayy bizim de öyle oldu yaa, acayip nazara geliyoruz. Kurtulamıyoruz bir türlü :) bizden başka etrafta insan yok mu diyorum bazen. Allahım bizleri de bebişlerimizi de nazardan, kötü gözlerden korusun.Aynen canım hele bir kalp atışını falan duyalım sıkıntılı dönemleri atlatalım ondan sonra :) bir de biz eşimle aynı yerde çalışıyoruz çok göz var üstümüzde hemen nazara geliyoruz. Evlenirken de öyle olmuştu
Bana 4haftaliksin dedi ve rahatlikla karindan görüldu cok net benim döllenmeye gore daha fazla cunki 1inde dollendi bence 1inde ilişki oldu ve anneme gittim 5gun kaldim anneme gittigimin ikigun sonra guguslerim acimaya baslamisti ve halada hic gecmeden aciyor ama doktor bata gore hesapliyo hemde 30gunde bir olarak 28gunde olarak deyil.Bende 4hafta 3 günlük hamileyim doktor bugün alttan bakarak keseyi gördü seninde karından görünmez alttan bakar büyük ihtimal
Kızlar bakın böyle bişey buldum ilginizi çeker diye düşündüm
Hafta Kese (mm) CRL(mm)
4---------3
5--------- 6
6--------- 14
7--------- 27--------- 8
8 ---------29--------- 15
9--------- 33--------- 21
10------------------ 31
11------------------ 41
12 ------------------ 51
13 ------------------ 71
Can'ım ben sabah gittim direk alttan baktı ve kese göründü 4 hafta 4 günlük dedi gelişimin takibi için 10 gün sonra tekrar gel dedi:)
endişe etmene gerek yokmuş şu ilk haftaları atlatsak bizden rahatı olmayacak sanırım biran önce 12 13. haftalar gelsin istiyorumTeşekkürler canim:) benim 3mm olmasi normalmism o zaman
portakal mı inanamıyorum şuan üç haftadır bekliyorum portakal yemek için. Güzeli çıksın bebişim ondan yesin die bekledim hep 13. haftaya kadar serbest mi acaba ne kadar yiyebiliyoruz. portakalsız kış düşünemiyorumBen araştırdım onu canım netten doktorların yazılarını okudum. Nar yiyebiliyormusuz yararliymis ama çok aşırıya kaçmamak gerekmiş herşeyde olduğu gibi. Portakalı 13. Haftadan sonra yememeliymisiz kızlar. Bebek çok kilolu dogarmis ve seker hastalığına neden olurmuş
Gözün aydın canım:) biz aynıyız hemen hemen cts de bana aynı şeyleri söyledi. sabah saat 10 da pilim bitiyor gözlerim kapanıyor akşamı edemiyorum iş yerinde masanın altına girip uyuyasım var resmen :)Kızlar 5+1 im kesem 8.5 mm olmuş az önce doktordan çıktık. ama uyku bastırıyor midem bir fena iyi değilim. yolk ta göründü 10 gün sonra bebegin kalp atislarini gorebilirsiniz dedi