temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

slm kızlar bebegınızın kalp atışını ne zaman duydunuz benım henuz 6+3 dün duyulmadı ... 7+3 de doktora gıdıcem inş biran önce duyarım gecmıyor zaman..
Böyle her hafta cagirinca doktorlar her duyamadiginda daha çok strese giriyorsun. Benim de öteki hamileligimde doktor ve hafta çağırmıştı stresten ölmüştür resmen. Ama şükür bu doktorum her hafta cagirmadi. Kese yi gördükten 3 hafta sonra gel dedi. Strese girmiyorum en azından Allah in izniyle bu sefer duyucam inşallah. Sende takma canım duyarsin

Kizlar hamilelikte nar yenilebilir dimi
Ben araştırdım onu canım netten doktorların yazılarını okudum. Nar yiyebiliyormusuz yararliymis ama çok aşırıya kaçmamak gerekmiş herşeyde olduğu gibi. Portakalı 13. Haftadan sonra yememeliymisiz kızlar. Bebek çok kilolu dogarmis ve seker hastalığına neden olurmuş

ben de 4+3 oldum =) cumartesiye kadar nasıl geçicek vakit bilemiyorum

Ayy bizim de öyle oldu yaa, acayip nazara geliyoruz. Kurtulamıyoruz bir türlü :) bizden başka etrafta insan yok mu diyorum bazen. Allahım bizleri de bebişlerimizi de nazardan, kötü gözlerden korusun.

Be
Bende 4hafta 3 günlük hamileyim doktor bugün alttan bakarak keseyi gördü seninde karından görünmez alttan bakar büyük ihtimal
Bana 4haftaliksin dedi ve rahatlikla karindan görüldu cok net benim döllenmeye gore daha fazla cunki 1inde dollendi bence 1inde ilişki oldu ve anneme gittim 5gun kaldim anneme gittigimin ikigun sonra guguslerim acimaya baslamisti ve halada hic gecmeden aciyor ama doktor bata gore hesapliyo hemde 30gunde bir olarak 28gunde olarak deyil.

Teşekkürler canim:) benim 3mm olmasi normalmism o zaman

portakal mı inanamıyorum şuan üç haftadır bekliyorum portakal yemek için. Güzeli çıksın bebişim ondan yesin die bekledim hep 13. haftaya kadar serbest mi acaba ne kadar yiyebiliyoruz. portakalsız kış düşünemiyorum

Kızlar 5+1 im kesem 8.5 mm olmuş az önce doktordan çıktık. ama uyku bastırıyor midem bir fena iyi değilim. yolk ta göründü 10 gün sonra bebegin kalp atislarini gorebilirsiniz dedi
Gözün aydın canım:) biz aynıyız hemen hemen cts de bana aynı şeyleri söyledi. sabah saat 10 da pilim bitiyor gözlerim kapanıyor akşamı edemiyorum iş yerinde masanın altına girip uyuyasım var resmen :)

Merhaba bende 5h 5 günlük hamileyim. ancak daha hiç doktora gitmedim, perşembe gideceğim . çok mu geç olur acaba? Bir de benim gibi göğüs hassasiyeti azalan var mi? umarim bir terslik yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…