temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah canım çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için. Belkide güzel olucak herşey ama bu içimdeki korku nasıl geçicek bilmiyorum.belki dediğin gibi hissedince geçer inşallah

Canim sana bir örnek atayim cok guzel.

Baktırmam Can'ım o şekilde tmm haber veririm bakalım ne çıkıcak kan testi yaptırdın mı sen
Malesef kan testi yaptiramadim bir oğlum var o biraz rahatsızdi evden çıkamadım onunla ilgilenmekten kendimi unuttum çarşamba günü vermek istiyorum bi aksilik olmazsa

Bence doğum günü kişiye özel olmalı 2 kişi kutlamak istemem ben şahsen
Bence doğum günü kişiye özel olmalı 2 kişi kutlamak istemem ben şahsen
bence de benim kızımın doğumu babasıyla aynı olabilirdi ama babası istemedi ilerde ben ölürsem çocuk doğumgününe bile eğlenemeZ sonuçta omunda bir hayatı bir ailesi olacak demişti.2 gün öne aldık doğumu.

İlk hamileliğimde yine böyle forumdaydık oradaki kızlar narın düşük yaptıbileceğini söylüyorlardı.ama tabi araştırmakta fayda var

İyi geceler kizlar.2 gündür belim de ve sol kasigimda bazende sağ kasigimda sancı batma var sizde de varmi

İyi geceler kizlar.2 gündür belim de ve sol kasigimda bazende sağ kasigimda sancı batma var sizde de varmi
Bendede var canim bugun feci bi ara acile bile gitmeyi dusundum biliyoruzki bunlar rahim buyudugu icin oluyor ama bildigimiz halde bebegemi bisey oldu diyede endiselenmektende ali koyamiyoruz kendimizi annenlik işte :)

Bendede var canim bugun feci bi ara acile bile gitmeyi dusundum biliyoruzki bunlar rahim buyudugu icin oluyor ama bildigimiz halde bebegemi bisey oldu diyede endiselenmektende ali koyamiyoruz kendimizi annenlik işte :)
evet ya benim bide riskli gebelik iyice korkuyorum cuma kontrol var...bide sancı oldukça midem de bulaniyor

evet ya benim bide riskli gebelik iyice korkuyorum cuma kontrol var...bide sancı oldukça midem de bulaniyor
Canim bi tansiyonuna bak eyer varsa aletin gebelikte genelde düşük seyreder tansiyon bi bak derim.
Ama doktorlar kanama olmadan bi anormallik gormuyo yani bi sikinti varsa zaten kanaman olur ben bir tane düşük yaptim bagira bagira düşürdum once kan sonra agrim olmuştu ama dogum sancisi gibi.

bende 3 tane düşük yaptım 1i 9 haftalık bağıra bağıra kanamayla.2ci 15 haftalik suyum geldi az bi sancı çektim ağza geldi.3cu 15 haftalik yine suyum geldi suni sancı yla dogurdum.bunda da adet günümde kanama başladı 2 hafta adetten daha çok kanamam oldu.çok şükür simdi iyiyim yatıyorum...allahım hepimize saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin....cabalari mızı boşa cikarmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…