-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.541
Canim sana bir örnek atayim cok guzel.Kızlar size yeni bir gündem :) yardımınıza ihtiyacım var:) annem bebişime battaniye örecek. Aynı bu modelden yapıcaz sizce genişliği kaç olmalı? Çok büyük olsun istemiyorum ama gerektiğinde de sarsın sizce eni kaç olmalı kare yapıcaz çok heyecanlı
Teşekkür ederim canım. Sence 100cm iyi mi ölçü olarak?Biraz fazla kaçirmişim :))
Baktırmam Can'ım o şekilde tmm haber veririm bakalım ne çıkıcak kan testi yaptırdın mı senBenimde yumurtlamam erken3n oluyor ayni senin gibi ben vajinal ultrason la bakarlarda çok tedirginim sırf bu yüzden daha doktora gitmedim haber verirsen çok sevinirim
Bilmiyorumki canim ben bunlari sana örnek olsun diye attim cm bilmiyorum ama goz karari yapalabilirTeşekkür ederim canım. Sence 100cm iyi mi ölçü olarak?
İnternetten kac cm oluyor bak canim ahh bu internet olmasa ne yapardik aceba :))Teşekkür ederim canım. Sence 100cm iyi mi ölçü olarak?
Baktım bikaç tane ölçü söylemiş hangisini yapsam en kullanışlı hangisi olur karar veremedimİnternetten kac cm oluyor bak canim ahh bu internet olmasa ne yapardik aceba :))
Bence bi tavsiye kucuk yapma buyuk olmasi her zamn iyidir bir tane bebek buyutmus biri olaraktan soyluyorum.Baktım bikaç tane ölçü söylemiş hangisini yapsam en kullanışlı hangisi olur karar veremedim
Malesef kan testi yaptiramadim bir oğlum var o biraz rahatsızdi evden çıkamadım onunla ilgilenmekten kendimi unuttum çarşamba günü vermek istiyorum bi aksilik olmazsaBaktırmam Can'ım o şekilde tmm haber veririm bakalım ne çıkıcak kan testi yaptırdın mı sen
Aslında vajinal ultrasonda tam görünüyor doktoruma ilk önce karından bakmasını rica edicem eger görünmez derse mecbur baktiririm önemli olan bebekBaktırmam Can'ım o şekilde tmm haber veririm bakalım ne çıkıcak kan testi yaptırdın mı sen
Bence doğum günü kişiye özel olmalı 2 kişi kutlamak istemem ben şahsen
bence de benim kızımın doğumu babasıyla aynı olabilirdi ama babası istemedi ilerde ben ölürsem çocuk doğumgününe bile eğlenemeZ sonuçta omunda bir hayatı bir ailesi olacak demişti.2 gün öne aldık doğumu.Bence doğum günü kişiye özel olmalı 2 kişi kutlamak istemem ben şahsen
İlk hamileliğimde yine böyle forumdaydık oradaki kızlar narın düşük yaptıbileceğini söylüyorlardı.ama tabi araştırmakta fayda var
Umarım yeniyordur ben iki akşamdır yiyorumama leke muhabbeti varmış tam bilmiyorum da elin bulaşıkken nerene değersen orda doğum lekesi oluyor bebekte diyorlar. Ama ne kadar doğrudur bilemem canım. Ben ayıklanmış yedim kaşıkla
Sağol canım araştırmakta fayda varİlk hamileliğimde yine böyle forumdaydık oradaki kızlar narın düşük yaptıbileceğini söylüyorlardı.ama tabi araştırmakta fayda var
Bendede var canim bugun feci bi ara acile bile gitmeyi dusundum biliyoruzki bunlar rahim buyudugu icin oluyor ama bildigimiz halde bebegemi bisey oldu diyede endiselenmektende ali koyamiyoruz kendimizi annenlik işte :)İyi geceler kizlar.2 gündür belim de ve sol kasigimda bazende sağ kasigimda sancı batma var sizde de varmi
evet ya benim bide riskli gebelik iyice korkuyorum cuma kontrol var...bide sancı oldukça midem de bulaniyorBendede var canim bugun feci bi ara acile bile gitmeyi dusundum biliyoruzki bunlar rahim buyudugu icin oluyor ama bildigimiz halde bebegemi bisey oldu diyede endiselenmektende ali koyamiyoruz kendimizi annenlik işte :)
Canim bi tansiyonuna bak eyer varsa aletin gebelikte genelde düşük seyreder tansiyon bi bak derim.evet ya benim bide riskli gebelik iyice korkuyorum cuma kontrol var...bide sancı oldukça midem de bulaniyor
bende 3 tane düşük yaptım 1i 9 haftalık bağıra bağıra kanamayla.2ci 15 haftalik suyum geldi az bi sancı çektim ağza geldi.3cu 15 haftalik yine suyum geldi suni sancı yla dogurdum.bunda da adet günümde kanama başladı 2 hafta adetten daha çok kanamam oldu.çok şükür simdi iyiyim yatıyorum...allahım hepimize saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin....cabalari mızı boşa cikarmasinCanim bi tansiyonuna bak eyer varsa aletin gebelikte genelde düşük seyreder tansiyon bi bak derim.
Ama doktorlar kanama olmadan bi anormallik gormuyo yani bi sikinti varsa zaten kanaman olur ben bir tane düşük yaptim bagira bagira düşürdum once kan sonra agrim olmuştu ama dogum sancisi gibi.