temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende bugün kontrole gittim. Bebeğimin kalp atışlarını duyamasam da gördüm. Birde kötü haber aldım. Dr kese altında kanama görünüyor dedi 200 mg progrstan sabah Akşam içecekmişim yatak istirahati vermedi ama dikkatli ol kanama yada şiddetli kusma bulantı olursa hemen gel Dedi ve ilişkiyi 3 ay bitene kadar yasakladı. Daha dün akşam Antalya'dan İstanbul'a otobüsle döndüm durumdan haberdar olsam 16 saat yolculuk kesinlikle yapmazdım

A
bende 3 tane düşük yaptım 1i 9 haftalık bağıra bağıra kanamayla.2ci 15 haftalik suyum geldi az bi sancı çektim ağza geldi.3cu 15 haftalik yine suyum geldi suni sancı yla dogurdum.bunda da adet günümde kanama başladı 2 hafta adetten daha çok kanamam oldu.çok şükür simdi iyiyim yatıyorum...allahım hepimize saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin....cabalari mızı boşa cikarmasin
Amin canim cemi cümlemize bilmiyordum ozamn sen git bekleme madem bende korktum simdi bu kadar şeyden sonra.

canım benim bat aslında 18 kasım daha günüm geçmedi bide hamilelik takvimine uğur olsun diye eşimin doğum gününü yaptım belki de o gün olur :)) 14 ünde akşam test yaptım çıktı dün sabah kan verdim değer 26,81 çıktı çok şükür bakalım sağlıkla devam edecek mi eylül ayında bi kimyasal düşüğüm oldu biraz tedirginim bu yüzden
canım kimyasal olduğunu nasıl öğrendin?

Heh al benden de o kadar hemen üşütüyorum.. ne halt etcez biz..:)
ben kışın ayda bir-iki hamama giderdim canım :) ancak öyle ısınabiliyorum normal banyo kesmiyor :KK70: o zaman banyoyu çok ısıtıcaz su ılık olcak çok üşümeyiz o zaman belki. banyo soğuk olunca çok sıcak suyla yıkanıyorum ben :)

ben kışın ayda bir-iki hamama giderdim canım :) ancak öyle ısınabiliyorum normal banyo kesmiyor :KK70: o zaman banyoyu çok ısıtıcaz su ılık olcak çok üşümeyiz o zaman belki. banyo soğuk olunca çok sıcak suyla yıkanıyorum ben :)

Ayyy bnm vucut cok degisik ayagima cok sicak gelen vucuduma soguk geliyor.. vucusuma sicak gelen ayagimi hepden yakiyor.. omzum isinsa bacaklar üşüyor . . sanirim yakinda legeni maşrafiyi.alip icerde yikancam :KK48::KK70:

X