- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.561
Nar ekşisi düşüge neden olur nar değil arkadaslarİlk hamileliğimde yine böyle forumdaydık oradaki kızlar narın düşük yaptıbileceğini söylüyorlardı.ama tabi araştırmakta fayda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nar ekşisi düşüge neden olur nar değil arkadaslarİlk hamileliğimde yine böyle forumdaydık oradaki kızlar narın düşük yaptıbileceğini söylüyorlardı.ama tabi araştırmakta fayda var
Amin canim cemi cümlemize bilmiyordum ozamn sen git bekleme madem bende korktum simdi bu kadar şeyden sonra.bende 3 tane düşük yaptım 1i 9 haftalık bağıra bağıra kanamayla.2ci 15 haftalik suyum geldi az bi sancı çektim ağza geldi.3cu 15 haftalik yine suyum geldi suni sancı yla dogurdum.bunda da adet günümde kanama başladı 2 hafta adetten daha çok kanamam oldu.çok şükür simdi iyiyim yatıyorum...allahım hepimize saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin....cabalari mızı boşa cikarmasin
ay dediğin iyi oldu canım. nasıl yapıcam o işi bilmiyorum. sıcak olmayınca da üşüyorum. karnım ağrıyor hemen hasta oluyorum.Kizlar sıcak suda banyo yapmayın ve sıcağa oturmayın düşüge neden olur aklıma geldi yazayım dedim gece gece
Aslında benide 6+5de çağırdı ama iki gün önce duyulmayinca gitmek istemedim bir hafta bekleyeyim dedim
ay dediğin iyi oldu canım. nasıl yapıcam o işi bilmiyorum. sıcak olmayınca da üşüyorum. karnım ağrıyor hemen hasta oluyorum.
canım kimyasal olduğunu nasıl öğrendin?canım benim bat aslında 18 kasım daha günüm geçmedi bide hamilelik takvimine uğur olsun diye eşimin doğum gününü yaptım belki de o gün olur :)) 14 ünde akşam test yaptım çıktı dün sabah kan verdim değer 26,81 çıktı çok şükür bakalım sağlıkla devam edecek mi eylül ayında bi kimyasal düşüğüm oldu biraz tedirginim bu yüzden
Canım değer ikiye katliyodu güzel pazartesi kese görmeye gidecektim ama perşembe kanama oldu değerimde aynı hızda düştü kese gorunmedigi için kimyasal oluyorcanım kimyasal olduğunu nasıl öğrendin?
canım kaçıncı haftada oldu acaba[
Canım değer ikiye katliyodu güzel pazartesi kese görmeye gidecektim ama perşembe kanama oldu değerimde aynı hızda düştü kese gorunmedigi için kimyasal oluyor
sata göre 5. hafta biterken oldu canımcanım kaçıncı haftada oldu acaba
ben kışın ayda bir-iki hamama giderdim canım :) ancak öyle ısınabiliyorum normal banyo kesmiyor o zaman banyoyu çok ısıtıcaz su ılık olcak çok üşümeyiz o zaman belki. banyo soğuk olunca çok sıcak suyla yıkanıyorum ben :)Heh al benden de o kadar hemen üşütüyorum.. ne halt etcez biz..:)
o zaman ilk haftalar dikkat etmelisata göre 5. hafta biterken oldu canım
ben kışın ayda bir-iki hamama giderdim canım :) ancak öyle ısınabiliyorum normal banyo kesmiyor o zaman banyoyu çok ısıtıcaz su ılık olcak çok üşümeyiz o zaman belki. banyo soğuk olunca çok sıcak suyla yıkanıyorum ben :)
Canım, ölçü olarak fikrim yok benim de heyecanın hoşuma gitti ondan yazayım dedim. Allahım içini doldurmayı nasip etsin :)Teşekkür ederim canım. Sence 100cm iyi mi ölçü olarak?
canım 6+6 ne demek 6 hafta 6 gün mü cahilim bu konularda kusura bakma.Duyarsın Can'ım haftan ileri ama vajinal bakabilir. Bugün 6+6 benim karından gördük şükür
Çok sevindimmmmm bnmde bunun tam 7 haftaa olduu bnde dun duydummm allhim sağlkli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin ins....Gunaydın kızlar ben duydum bugun kalp atislarını cok sukur.rabbim hepinize nasip etsin insallah.8+2 olmus kuzumm,saglikla kucagimiza alalim insallah