- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 38
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.401
Mayıstan beri evdeyim canım. Aynen hele ki tekstilde daha zor. Böyle iyi su anaynı sehirde olanımız yok sanırım en azından birbirimizden doktor tavsiyeleri alabilirdik.destek olmak acısından iyi olurdu .calısıyor musun ? gebelikte calısmak zordur hem iş hem gebelik
Benim kese göründü de yolk saçı falan bişey demedi doktor. 3 aralık ta kalp atisi için çağırdı. O yüzden bilemedimönce kese sonra yolk sacı en son embriyo görunur ultrasonda . yolk sacını bebek kordonu işlevinine basladıgı vakit gecerliliğini yitirir kaybolur yani. tam anlamıyla bilimsel olarak işlevi kanıtlanamamıstır.
Canım tebrikler hamileligin daim olsun . Rabbim den ümit kesilmez Rabbim mucizelerimizi bize bagislasin
Hayırlı olsun canım hemen herkesin benzer hikayesi var ne mutlu bebeğin seninle artık sağlıkla kucağına al inşallah :)) kanda kaç çıktı canım 20 günlük denmiş ya
Allah razı olsun inşallah hep beraber sağlıkla sıhhatli bi şekilde doğum yaptığımız günlerin heyecaninida paylasiriz burda :)Tebrikler canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin gozun aydın..bende yeni ogrendim hamileliğimi ınsallah saglıklı bebekler nasip olur bize
canım kaç mm dedi doktor bi de nerden baktı keseye karından mı asagıdan mı ? bu arada tebrikler arkadasım
canım bişey demedi büyüküğü için ama 9 küsür mm yazıyordu hatırladığım kadarıyla. canım normalde rahmin şekli üst kısımı yuvarlak olması gerekiyormuş bende kalp şeklindeymiş ve bebişim biraz yukarı tutunmuş. kalbin sağ üst köşesine. o yüzden büyürken o kalbin ortasına çarpıcak solda boş olan yerde kanama olacak büyük ihtimal dedi. ama olursa hemen gel ilaç tedavisi başlarız dedi.neye istinaden kanama olabilir dedi anlamadım . daha yolun basındasın ve moralini alt ust eden bir doktor bence baslamadan baska doktor bul .
canım kaç mm dedi doktor bi de nerden baktı keseye karından mı asagıdan mı ? bu arada tebrikler arkadasım
canım bişey demedi büyüküğü için ama 9 küsür mm yazıyordu hatırladığım kadarıyla. canım normalde rahmin şekli üst kısımı yuvarlak olması gerekiyormuş bende kalp şeklindeymiş ve bebişim biraz yukarı tutunmuş. kalbin sağ üst köşesine. o yüzden büyürken o kalbin ortasına çarpıcak solda boş olan yerde kanama olacak büyük ihtimal dedi. ama olursa hemen gel ilaç tedavisi başlarız dedi.neye istinaden kanama olabilir dedi anlamadım . daha yolun basındasın ve moralini alt ust eden bir doktor bence baslamadan baska doktor bul .
hoşgeldin canım :) Gözün aydın Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlarBir buçuk sene üzerine mucize gibi gelen meleğimle bizde varız ) Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Ben de Kutahyadayim. Ingilizce ogretmeniyim ve calisiyorum. Sabahlari kalkmak cok zor geliyor yoruluyorum ama yapacak bir sey yok :)arkadaslar nerede oturuosunuz ve ne işle mesgulsnuz? birbirimizi tanıyalım ben manisada oturuyorum beden eğitimi oğretmeniyim dalımda yuksek lisans yapıyorum .
hoşbulduk canımhoşgeldin canım :) Gözün aydın Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
canım benim arkadaş aynı duruma çubuk kraker çözümü bulmuştu birtek onu yiyebiliyordu. denedin mi sen?Gunayyydiinnn kizlarr tiksinme bulanti derken kusmalar basladi biranda allahimm bu nasil birsey yarim saate bir kusuyorum artik ne gucum ne halim kaldi doktora randevu aldim ogleden once gidecem hicbirsey iyi gelmiyor yaa agzima tek lokma atamiyorum yetisinn bacilarr bana bir caree