temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

aynı sehirde olanımız yok sanırım en azından birbirimizden doktor tavsiyeleri alabilirdik.destek olmak acısından iyi olurdu .calısıyor musun ? gebelikte calısmak zordur hem iş hem gebelik
Mayıstan beri evdeyim canım. Aynen hele ki tekstilde daha zor. Böyle iyi su an

önce kese sonra yolk sacı en son embriyo görunur ultrasonda . yolk sacını bebek kordonu işlevinine basladıgı vakit gecerliliğini yitirir kaybolur yani. tam anlamıyla bilimsel olarak işlevi kanıtlanamamıstır.
Benim kese göründü de yolk saçı falan bişey demedi doktor. 3 aralık ta kalp atisi için çağırdı. O yüzden bilemedim

Hayırlı olsun canım hemen herkesin benzer hikayesi var ne mutlu bebeğin seninle artık sağlıkla kucağına al inşallah :)) kanda kaç çıktı canım 20 günlük denmiş ya

11 kasım cuma günü idrarda sonra kan aldılar 23.7 çıktı dayanamadım 2 günde bir katliyomus 2 gün sonra bi daha yaptırdım 47.5 çıktı 17 kasımda yine yaptırdım oda 192. çıktı yani 17 kasımda 8 günlüktu son yaptırdığımda

Ya hep 700 800 deger diyorsunuz benim degerim niye boyle normal mi daha 2. Kontrole gidicem

Eklentiler

• IMG_20161123_175555.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 50
canım kaç mm dedi doktor bi de nerden baktı keseye karından mı asagıdan mı ? bu arada tebrikler arkadasım
neye istinaden kanama olabilir dedi anlamadım . daha yolun basındasın ve moralini alt ust eden bir doktor bence baslamadan baska doktor bul .
canım bişey demedi büyüküğü için ama 9 küsür mm yazıyordu hatırladığım kadarıyla. canım normalde rahmin şekli üst kısımı yuvarlak olması gerekiyormuş bende kalp şeklindeymiş ve bebişim biraz yukarı tutunmuş. kalbin sağ üst köşesine. o yüzden büyürken o kalbin ortasına çarpıcak solda boş olan yerde kanama olacak büyük ihtimal dedi. ama olursa hemen gel ilaç tedavisi başlarız dedi.

canım kaç mm dedi doktor bi de nerden baktı keseye karından mı asagıdan mı ? bu arada tebrikler arkadasım
neye istinaden kanama olabilir dedi anlamadım . daha yolun basındasın ve moralini alt ust eden bir doktor bence baslamadan baska doktor bul .
canım bişey demedi büyüküğü için ama 9 küsür mm yazıyordu hatırladığım kadarıyla. canım normalde rahmin şekli üst kısımı yuvarlak olması gerekiyormuş bende kalp şeklindeymiş ve bebişim biraz yukarı tutunmuş. kalbin sağ üst köşesine. o yüzden büyürken o kalbin ortasına çarpıcak solda boş olan yerde kanama olacak büyük ihtimal dedi. ama olursa hemen gel ilaç tedavisi başlarız dedi.

arkadaslar nerede oturuosunuz ve ne işle mesgulsnuz? birbirimizi tanıyalım ben manisada oturuyorum beden eğitimi oğretmeniyim dalımda yuksek lisans yapıyorum .
Ben de Kutahyadayim. Ingilizce ogretmeniyim ve calisiyorum. Sabahlari kalkmak cok zor geliyor yoruluyorum ama yapacak bir sey yok :)

Gunayyydiinnn kizlarr tiksinme bulanti derken kusmalar basladi biranda allahimm bu nasil birsey yarim saate bir kusuyorum artik ne gucum ne halim kaldi doktora randevu aldim ogleden once gidecem hicbirsey iyi gelmiyor yaa agzima tek lokma atamiyorum yetisinn bacilarr bana bir caree

canım benim arkadaş aynı duruma çubuk kraker çözümü bulmuştu birtek onu yiyebiliyordu. denedin mi sen?

Günaydın kızlar ,
Sakarya'da yaşıyorum doktor tavsiyesi istiyorum aranızda bu şehirde olan var mı? Hem devlet hem özel ikisine de gitmek istiyorum ara ara tek bir yere bağımlı kalmak istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…