-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.421
Sakarya'da yaşıyorum ve ön muhasebede çalışıyorum.arkadaslar nerede oturuosunuz ve ne işle mesgulsnuz? birbirimizi tanıyalım ben manisada oturuyorum beden eğitimi oğretmeniyim dalımda yuksek lisans yapıyorum .
Denedim canim fayda yok suan muz deniyorum ayni durumu yasayanlar için salatalik kraker muz sut diyorlar bi muz kaldi bakalim ins fayda.eder ayy cok zormus yaa yataktan cikamiyorumcanım benim arkadaş aynı duruma çubuk kraker çözümü bulmuştu birtek onu yiyebiliyordu. denedin mi sen?
Bende tam tersi normalde agresif ve sinirli bi insandım bebişi öğrendiğimden beri herkese çok iyi davranıyorumArkadaşlar bende aşırı bi gerginlik ve stres var herkesle kavga ediyorumsizdede varmı ya
Ben varım canım adatıpta Deniz hanıma gidiyorum çok memnunum canımGünaydın kızlar ,
Sakarya'da yaşıyorum doktor tavsiyesi istiyorum aranızda bu şehirde olan var mı? Hem devlet hem özel ikisine de gitmek istiyorum ara ara tek bir yere bağımlı kalmak istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
Evet bende bugün bu soruyu soracaktım acaip sinirliyim . sigarayıda bıraktım fenalardatnArkadaşlar bende aşırı bi gerginlik ve stres var herkesle kavga ediyorumsizdede varmı ya
Bende Öznur Hanıma randevu aldım çarşamba günü gidicem bakalım memnun kalmazsam Deniz Hanımı denerim teşekkürler.Ben varım canım adatıpta Deniz hanıma gidiyorum çok memnunum canım
öznur hanıma gidenler de memnun canım ben deniz hanımın enerjisini seviyorum beni rahatlatıyorBende Öznur Hanıma randevu aldım çarşamba günü gidicem bakalım memnun kalmazsam Deniz Hanımı denerim teşekkürler.
Muz ve süt kabızlık yapar canım.elma ve ayva tavsiye ederim.mideni bastırırDenedim canim fayda yok suan muz deniyorum ayni durumu yasayanlar için salatalik kraker muz sut diyorlar bi muz kaldi bakalim ins fayda.eder ayy cok zormus yaa yataktan cikamiyorum
Canım çok mutlu oldum gözün aydın :) kalp atışlarını da duyarsın inşallahkızlar bu arada kesemizi gördük çok şükür karından direk net göründü 10 mm içinde yolk saç da var gayet güzel haftaya çarşamba da bebeği görmeye gidicem inşallah
Asıl önemli olan da o cnm enerji tuttu mu devam ediosunöznur hanıma gidenler de memnun canım ben deniz hanımın enerjisini seviyorum beni rahatlatıyor
Bu heyecanlar hiç bitmiyor önce kese sonra kalp atışı derken geçip gidecek inşallah sağlıkla :)kızlar bu arada kesemizi gördük çok şükür karından direk net göründü 10 mm içinde yolk saç da var gayet güzel haftaya çarşamba da bebeği görmeye gidicem inşallah
Süt gaz yapar muz da kabız ki kabızlık zaten hepimizin ortak derdi :s Bence salatalık dene bol bol tuzla limonla bide çubuk kraker yataktan kalkmadan hemen yiyebilirsin.Denedim canim fayda yok suan muz deniyorum ayni durumu yasayanlar için salatalik kraker muz sut diyorlar bi muz kaldi bakalim ins fayda.eder ayy cok zormus yaa yataktan cikamiyorum
kızlar bu arada kesemizi gördük çok şükür karından direk net göründü 10 mm içinde yolk saç da var gayet güzel haftaya çarşamba da bebeği görmeye gidicem inşallah
ay inşallah canım duyalım kalplerini de güzelce sağlıkla büyüyelim inşallahCanım çok mutlu oldum gözün aydın :) kalp atışlarını da duyarsın inşallah
hayırlı olsun canım. Rabbim dogumunu da nasip etsin canım.
inşallah kızlar sağlıkla alalım kucağımızaBu heyecanlar hiç bitmiyor önce kese sonra kalp atışı derken geçip gidecek inşallah sağlıkla :)
Benimde karından 11 mm dedi ama hiç yolk sac bahsetmedi.bu doktorlar biraz kelime etse insanın aklına neler geliyor neler Allah korusunkızlar bu arada kesemizi gördük çok şükür karından direk net göründü 10 mm içinde yolk saç da var gayet güzel haftaya çarşamba da bebeği görmeye gidicem inşallah
kızlar bu arada kesemizi gördük çok şükür karından direk net göründü 10 mm içinde yolk saç da var gayet güzel haftaya çarşamba da bebeği görmeye gidicem inşallah